Het verhaal van Linda

Linda startte afgelopen zomer met het Easy programma van 1BALANCE. Inmiddels heeft ze bijna haar streefgewicht bereikt. Na een super enthousiast bericht van Kim in onze inbox besloten we contact met haar op te nemen en te vragen naar haar ervaring.

Lees het verhaal van Linda

Het verhaal van Kim

Kim startte afgelopen zomer met het Hollands programma van 1BALANCE. Inmiddels heeft ze bijna haar streefgewicht bereikt.

Lees het verhaal van Kim

Ervaringen van onze deelnemers

Nu bijna klaar met week 11 en al bijna 11 kilo kwijt zonder honger. erg makkelijk vol te houden en voel me veel energieker dan ik me in tijden gevoeld heb. ik ga na de 12 weken weer van vooraf aan beginnen om onder de 70 kilo te komen maar heb er alle vertrouwen in met deze hulp. dank je wel dat je dit met anderen deelt!!

avatar
Astrid van den Bergh

28-05-2021

1.7 kilo in 6 dagen van week 1, echt heel blij mee. Goed vol te houden, ik mag lekker veel eten en ook brood en pasta’s. Ben benieuwd naar week 2 morgen!

avatar
Door

27-07-2021

Ga vandaag week 5 beginnen. Ik ben zo blij want toen ik begon woog ik 83 kilo(Ik voelde mij erg ongelukkig wilde nooit boven de 80 komen) nu vanochtend na 4 weken je eet menu volgen 78.4 ik disq elke dag en 1x per week Pilates. Het is juist veel gevarieerd eten, makkelijk vol te houden. het is niet lijnen maar gewoon goed gezond eten!! raad het aan! bij mij werkt het.

avatar
Jane Petten

28-11-2021

Hele fijne manier om gezond en bewust met voeding bezig te zijn. Het is heel goed vol te houden, lekker gevarieerd eten, geen honger en makkelijk te bereiden. Mijn man en kindje van 2 konden lekker mee eten, voor hun maakt ik afwisselend pasta, rijst en aardappelen erbij. Dus niet dubbel koken! Inmiddels ben ik 12 weken verder en 10 kg lichter. Ik zou het iedereen aanraden. Bedankt!

avatar
Monique Rouwenhorst

17-07-2021

Mijn 12 weken zitten er inmiddels op.. grote dank aan Lorraine, afvallen was nog nooit zo eenvoudig! Ik vind het heerlijk dat ik niet hoef na te denken over wat ik ga eten, maar gewoon het programma kan volgen. Ik ben nu ruim 7 kilo afgevallen en voel me echt super. Zo blij dat ik dit programma tegengekomen ben, echt top 😄 

avatar
Kim

27-07-2021