Voedingschema's met coaching

Meest gekozen

Menu's op maat + coaching
programma

€ 159 per maand

  • Elke week een op maat gemaakt menu
  • Handige boodschappenlijst
  • Elke 2 weken 1-1 coaching (online)
  • Tot 100% vergoeding uit de aanvullende verzekering

Weekmenu's op maat
programma

€ 109 per maand

  • 12 weken lang een volledig op maat gemaakt voedingsschema
  • Toegang tot de besloten Facebook groep
  • Tot 100% vergoeding uit de aanvullende verzekering

Voordelen

Géén dieet, maar echt gezond afvallen

Geen ongezonde repen of shakes, maar gewoon gezond afvallen zonder honger

Weekmenu's op maat

Weekmenu's op maat voor extra snel resultaat

Elke twee weken coaching

Om de week een afspraak met onze gewichtsconsulent

Toegang tot onze besloten Facebook groep

Dé plek voor alle vragen en extra motivatie

Ervaringen van onze deelnemers

Nu bijna klaar met week 11 en al bijna 11 kilo kwijt zonder honger. erg makkelijk vol te houden en voel me veel energieker dan ik me in tijden gevoeld heb. ik ga na de 12 weken weer van vooraf aan beginnen om onder de 70 kilo te komen maar heb er alle vertrouwen in met deze hulp. dank je wel dat je dit met anderen deelt!!

avatar
Astrid van den Bergh

28-05-2021

1.7 kilo in 6 dagen van week 1, echt heel blij mee. Goed vol te houden, ik mag lekker veel eten en ook brood en pasta’s. Ben benieuwd naar week 2 morgen!

avatar
Door

27-07-2021

Ga vandaag week 5 beginnen. Ik ben zo blij want toen ik begon woog ik 83 kilo(Ik voelde mij erg ongelukkig wilde nooit boven de 80 komen) nu vanochtend na 4 weken je eet menu volgen 78.4 ik disq elke dag en 1x per week Pilates. Het is juist veel gevarieerd eten, makkelijk vol te houden. het is niet lijnen maar gewoon goed gezond eten!! raad het aan! bij mij werkt het.

avatar
Jane Petten

28-11-2021

Hele fijne manier om gezond en bewust met voeding bezig te zijn. Het is heel goed vol te houden, lekker gevarieerd eten, geen honger en makkelijk te bereiden. Mijn man en kindje van 2 konden lekker mee eten, voor hun maakt ik afwisselend pasta, rijst en aardappelen erbij. Dus niet dubbel koken! Inmiddels ben ik 12 weken verder en 10 kg lichter. Ik zou het iedereen aanraden. Bedankt!

avatar
Monique Rouwenhorst

17-07-2021

Mijn 12 weken zitten er inmiddels op.. grote dank aan Lorraine, afvallen was nog nooit zo eenvoudig! Ik vind het heerlijk dat ik niet hoef na te denken over wat ik ga eten, maar gewoon het programma kan volgen. Ik ben nu ruim 7 kilo afgevallen en voel me echt super. Zo blij dat ik dit programma tegengekomen ben, echt top 😄 

avatar
Kim

27-07-2021

Lorraine, oprichtster 1BALANCE

Ik heb jarenlang last van overgewicht gehad. Als kind had ik een gezond gewicht, maar toen ik ging studeren kwam ik in snel tempo aan. Ik heb veel pogingen gedaan om af te vallen, maar niks leek blijvend te werken. Koolhydraatarm, shakes of gewoon heel weinig kcal eten: ik heb alles geprobeerd. Vaak viel ik wel een paar kilo af, maar uiteindelijk eindigde ik altijd weer zwaarder dan voorheen. Toen ik niet alleen te zwaar was, maar ook steeds meer last van stress- en angstklachten kreeg ging het roer om. Pas toen ik me wat meer in voeding ging verdiepen begreep ik wat ik al die tijd fout had gedaan. Ik kwam er achter dat ik overdag veel te weinig (en verkeerd) at, waardoor ik veel te weinig voedingsstoffen binnen kreeg.

Mijn hormoonhuishouding was hierdoor volledig ontregeld geraakt, waardoor afvallen vrijwel onmogelijk werd. Ook at ik de verkeerde verhouding tussen koolhydraten, vetten en eiwitten. Door anders te gaan eten, verbeterde mijn hormoonhuishouding, waardoor mijn lichaam gezonder werd en afvallen een stuk makkelijker.

Mijn eigen ervaring was voor mij aanleiding om 1BALANCE op te richten, een praktijk voor vrouwen die écht gezond willen afvallen. Ik heb samen met mijn collega Eva al vele vrouwen (en hun gezin) mogen helpen om gezond hun streefgewicht te bereiken!