voedingsschema voor afvallen van 1balance

Lorraine, oprichtster 1BALANCE:


Ik heb jarenlang last van overgewicht gehad. Als kind had ik een gezond gewicht, maar toen ik ging studeren kwam ik in snel tempo aan. Ik heb veel pogingen gedaan om af te vallen, maar niks leek blijvend te werken. Koolhydraatarm, shakes of gewoon heel weinig kcal eten: ik heb alles geprobeerd. Pas toen ik me echt in voeding ging verdiepen lukte het me om de kilo’s te verliezen én eraf te houden. Door meer (en gezonder) te gaan eten, verbeterde mijn hormoonhuishouding, waardoor mijn lichaam gezonder werd en afvallen een stuk makkelijker. Dit was voor mij aanleiding 1BALANCE op te richten.

resultaat afvallen met voedingsschema van 1balance

Al ruim 7000 tevreden deelnemers
Met mijn gezonde programma ben ik niet alleen zelf veel afgevallen, maar help ik nu elke dag opnieuw veel mensen op een gezonde manier gewicht verliezen. Al 7000 mensen bereikten hun doel met 1BALANCE!

deelnemer afvallen met voedingsschema bij 1balance

1BALANCE is voor iedereen die zich herkent in het volgende:

Ik ben niet blij met mijn gewicht
Ik zit niet lekker in mijn vel en heb weinig energie
Ik heb het gevoel dat mijn hormoonhuishouding uit balans is
Ik heb een druk leven en weinig tijd om in de keuken te staan
Ik wil graag afvallen, maar niet op een streng dieet
Ik wil geen aparte maaltijden voor jezelf en anderen hoeven maken
Ik wil geen quick fix, maar een duurzaam resultaat

Neem dan nu deel aan 1BALANCE

Met 1BALANCE heb ik een 12 weeks programma voor afvallen ontwikkeld. Een gezonde basis, met ruimte voor af en toe wat lekkers: dat is 1BALANCE! Ik maak gezonde voedingsschema’s met zes eetmomenten per dag; zo is het mogelijk om gezond af te vallen zonder honger! Mijn programma bevat het volgende:

12 gezonde weekmenu’s met 1500 kcal per dag
Handige boodschappenlijsten
Variatielijst voor producten die je wilt wisselen
Een e-book met mijn favoriete weekendrecepten

1BALANCE staat voor:

Niet dieten
Gezond maar toch snel gewicht verliezen
Gewoon, normaal blijven eten
Af en toe genieten van een glas wijn of stuk taart
1 maaltijd voor het hele gezin kunnen maken
Geen tijdelijke oplossing, maar voor duurzaam resultaat gaan

Bekijk een gratis voorbeeldmenu

Klik hier voor een voorbeelddag uit het Hollands programma

Afvallen mét brood en pasta

Veel mensen denken dat je geen koolhydraten mag eten als je af wilt vallen. We eten echter al ruim 10.000 jaar brood, maar overgewicht bestaat pas sinds 50 jaar! Het zijn met name alle bewerkte producten met suiker en bloem die de boosdoener zijn. In mijn eetschema’s combineer ik koolhydraten met de juiste hoeveelheid gezonde vetten en eiwitten. Hierdoor blijft de bloedsuikerspiegel stabiel. Zo kan er gewoon, normaal worden gegeten en wordt toch snel gewichtsverlies behaald!


Kortingsactie: vandaag 50% korting
Ter introductie heb ik een superscherpe aanbieding voor het volledige 12-weekse programma: dit kost nu slechts € 39,50 in plaats van € 79,00!

dieetschema voor snel afvallen

Hollands programma

€ 39,50
12 weken afvallen met gewoon, normaal eten: het Hollands programma bevat 12 gezonde weekmenu's met gerechten die met het hele gezin te eten zijn. Drie maaltijden én drie tussendoortjes per dag, dus afvallen zonder honger!
Lees meer
coachingsgroep voor gezond afvallen

Hollands programma met groepscoaching

€ 69,00
Met 1BALANCE Lijf & Leven krijg je 12 weken toegang tot de besloten Facebook coachingsgroep. Hier posten we regelmatig video's, tips en lekkere recepten. Ook kan je hier terecht met al je vragen. De prijs is inclusief de Hollandse weekmenu's.
Lees meer

  positive review  Hele fijne manier om gezond en bewust met voeding bezig te zijn. Het is heel goed vol te houden. Zelf ben ik 9,2 kilo afgevallen in 12 weken met het Hollandse programma. Het is lekker gevarieerd eten, geen honger en makkelijk te bereiden. Ook mijn man en kinderen eten heerlijk mee. In al die weken zijn er misschien twee gerechten geweest waar de kindjes bij zeiden, dit hoeven we niet weer. Maar ondanks dat lekker opgegeten😉 Voor vragen kon ik altijd een app sturen, ook heel fijn! Dus ik zou zeggen , voor iedereen die nog twijfelt; Zeker doen!!

  Baukje de Vries Avatar Baukje de Vries
  4 November 2020

  positive review  Een heerlijk makkelijk vol te houden andere gezonde manier van eten!.. begin donderdag aan week 5 en ben al 4,7 kg kwijt! Echt een aanrader 👍

  Patricia Van Reusel Avatar Patricia Van Reusel
  29 July 2020

  positive review  Hele fijne manier om gezond en bewust met voeding bezig te zijn. Het is heel goed vol te houden, lekker gevarieerd eten, geen honger en makkelijk te bereiden. Mijn man en kindje van 2 konden lekker mee eten, voor hun maakt ik afwisselend pasta, rijst en aardappelen erbij. Dus niet dubbel koken! Inmiddels ben ik 12 weken verder en 10 kg lichter 💓 Ik zou het iedereen aanraden. Bedankt!

  Monique Rouwenhorst Reijnders Avatar Monique Rouwenhorst Reijnders
  17 July 2020

  positive review  Met dit programma eet je eigenlijk de hele dag door. Ik heb absoluut geen hongergevoel gehad, dat had ik met andere diëten wel. Het voelt ook niet alsof ik op dieet ben, maar ben anders gaan eten. Echt aan te raden. Ik heb alleen het weekmenu gevolgd en dat was goed te doen. Bij vragen kun je altijd mailen en krijg je snel bericht terug. Ik ben inmiddels 9 kilo kwijt en ga nu echt doorzetten en weet nu dat ik het kan!

  Anja Kruizinga Avatar Anja Kruizinga
  15 July 2020
WhatsApp Stuur een Whatsapp