Sportlessen voor zwangere vrouwen | 1BALANCE Groningen

Elke zaterdag om 11:00 in het Noorderplantsoen

afbeelding van lorraine tijdens sportles voor zwangere vrouwen groningen

Over Lorraine, oprichtster 1BALANCE

 

Ik ben Lorraine, oprichtster van 1BALANCE en momenteel 20 weken zwanger. Toen ik zwanger raakte wilde ik natuurlijk graag zo gezond mogelijk de zwangerschap doorkomen, maar ik merkte al snel dat ik op het gebied van sport niet meer kon doen wat ik voorheen gewend was. Ook was ik onzeker over wat mijn lichaam wel en niet aankon en in hoeverre het verantwoord was om door te blijven sporten. Omdat ik wel graag zo fit mogelijk mijn zwangerschap door wilde komen, heb ik besloten om een aparte sportgroep voor zwangere vrouwen op te richten. We zijn net gestart met de groep en hebben dus nog volop ruimte voor nieuwe leden. Ik hoop je snel te mogen verwelkomen!

Waarom sporten als je zwanger bent? 

 

Uit onderzoek blijkt dat vrouwen die sporten tijdens de zwangerschap, over het algemeen een minder zware bevalling hebben. Ook is de hersteltijd na de bevalling aanzienlijk korter. Sporten tijdens je zwangerschap is dus gezond, maar je wilt er natuurlijk wel zeker van zijn dat je op een verantwoorde manier sport. In dat geval ben je bij 1BALANCE Groningen aan het goede adres! We werken uitsluitend met ervaren instructrices die gespecialiseerd zijn in sport en zwangerschap. Meld je nu aan voor een gratis proefles!

Trainen met materialen

 

Sporten tijdens je zwangerschap moet natuurlijk ook leuk zijn! Tijdens onze trainingen maken we altijd gebruik van verschillende materialen. Dit maakt trainingen niet alleen leuk maar ook super afwisselend. Zo trainen we bijvoorbeeld met de volgende materialen:

  • Battle ropes
  • Kettlebells
  • Dumbbells
  • Medicine balls
  • Speed ladders

Sportprogramma Zwanger en Fit

€ 19,00 per maand
* Wekelijkse sportles (elke zaterdag om 11:00)
* Werken aan conditie én kracht
* Kleine teams
* Maandelijks opzegbaar
Plan je gratis proefles
sportlessen voor zwangerschap bij 1balance groningen

Sportles voor zwangeren – praktisch


De lessen worden op zaterdagochtend om 11:00 gegeven. We sporten lekker in de buitenlucht van het Noorderplantsoen! Daarom is het belangrijk dat je comfortabele kleding aan hebt die vies mag worden. Afhankelijk van het stadium van je zwangerschap zal een deel van de oefeningen op de grond plaats vinden. Als je niet meer comfortabel ligt dan is het verstandig een handdoek of matje mee te nemen. Vooral bij koud weer is het fijn om handschoenen aan te hebben. We raden je daarnaast aan om kleding met laagjes te dragen zodat je bij warm weer één en ander uit kan trekken. Verder is het handig om een flesje water mee te nemen voor als je dorst hebt!

Zwanger sporten in Groningen – over de trainer

 

DeZwanger & Fit lessen van 1BALANCE Groningen worden gegeven door Charissa, een gecertificeerde sportinstructrice met volop ervaring in het begeleiden van zwangere vrouwen. Of je nu net zwanger bent of bijna uitgerekend; je traint op je eigen niveau en kunt dus altijd meedoen. Meld je nu aan voor een gratis proefles!

charissa, bootcamp trainer bij 1BALANCE Groningen
WhatsApp Whatsapp ons je vraag!