Vacature gewichtsconsulent Assen


Ben jij een gediplomeerd gewichtsconsulent die zelfstandig, resultaatgericht en flexibel is? Ben je woonachtig in Assen? Ben je daarnaast aangesloten bij de BGN én op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! Bij 1BALANCE zijn we, ter uitbreiding van ons team, op zoek naar een nieuwe collega-gewichtsconsulent (loondienst of zzp-basis).

adviesgesprek voor gezond afvallen in groningen bij 1balance

De functie
We zoeken een nieuwe collega die zelfstandig de coachingstrajecten voor particuliere klanten in ons nieuw te openen kantoor in Assen gaat verzorgen. In eerste instantie zal het gaan om circa 10 uur per week ( mogelijk verspreid over verschillende dagen), maar we verwachten dat het aantal uren op korte termijn zal toenemen. Naast afvalcoaching is er ook een mogelijkheid tot het verzorgen van voedingsworkshops en sportlessen (als dit je interesse heeft en dit binnen je vakgebied ligt). Kortom, volop mogelijkheden voor ontwikkeling én variatie in werkzaamheden.

Wie ben jij
– Je bent een gediplomeerd gewichtsconsulent én aangesloten bij BGN
– Je bent representatief
– Je bent communicatief erg vaardig
– Je weet mensen op hun gemak te stellen
– Je bent resultaatgericht
– Je woont in Assen

Over 1BALANCE
1BALANCE is een organisatie die mensen helpt om hun fysieke én mentale gezondheid te verbeteren. We verzorgen bijvoorbeeld afvaltrajecten voor particulieren, maar ook volledige vitaliteitstrajecten voor bedrijven. Hierbij kan je denken aan Preventief Medisch Onderzoek, maar ook aan sportlessen en voedingsadvies. We groeien snel; in circa 1,5 jaar zijn we naar gegroeid naar een organisatie waar circa 10 mensen één of meerdere trajecten per week verzorgen. We hebben locaties in Groningen, Winschoten, Emmen en binnenkort ook Assen.

Meer weten
Wil je meer weten over deze functie of direct solliciteren? Stuur een mailtje met je cv en motivatie (video wordt erg gewaardeerd, zo krijgen we direct een goed beeld!) naar info@1balance.nl ter attentie van Lorraine Luchjenbroers.

WhatsApp Whatsapp ons je vraag!