gezond afvallen met lorraine van 1balance in Emmen

Lorraine

Oprichtster van 1BALANCE

Over Lorraine, oprichtster 1BALANCE


Ik ben Lorraine, 35 jaar oud en oprichtster van 1BALANCE. Uit eigen ervaring weet ik welke impact voeding en leefstijl op je gezondheid kunnen hebben. Ik was zelf jarenlang te zwaar; ik had een drukke baan met veel stress, waardoor ik onvoldoende tijd en aandacht voor mijn gezondheid vrij maakte.

Ik had nooit verwacht dat het mij zou gebeuren, maar na een periode van veel stress kreeg ik last van ernstige angst- en paniekklachten. Toen zelfs boodschappen doen een opgave werd, wist ik: dit moet anders. Ik ging me verdiepen in gezondheid en volgde een opleiding over voeding. Ik kwam er toen pas achter hoeveel invloed een gezonde leefstijl op je fysieke én mentale gezondheid heeft. Ik viel niet alleen af, maar had ook veel meer energie en zat weer écht lekker in mijn vel.

Mijn eigen ervaring heeft me uiteindelijk geïnspireerd 1BALANCE op te richten en andere mensen te helpen hun gezondheid te verbeteren. Hierbij draait alles om balans; ik vind het belangrijk dat de basis gezond is, maar dat er ook ruimte is voor een keer een stuk taart of een wijntje bij het uit eten gaan. We werken niet met strenge diëten, maar met gezonde voedingsschema’s met gewoon, normaal eten. Deze methode blijkt voor heel veel mensen te werken; inmiddels heb ik samen met mijn collega’s al ruim duizend mensen naar hun streefgewicht geholpen!

Eva


Dat eten voor zoveel meer kan zorgen dan alleen een alleen gezond lichaam heb ik altijd al interessant gevonden. Maar pas toen ik een aantal jaar geleden zelf te kampen kreeg met hormonale klachten, ben ik mij er echt in gaan verdiepen. Naast dat het heeft geholpen om 12 kilo af te vallen, merk ik ook dat het op ander vlakken heel veel effect heeft. Ik heb veel meer energie gekregen, voel me ook écht fitter en mijn klachten zijn aanzienlijk verminderd.

Mijn overtuiging is dat gezond eten vooral ook makkelijk én lekker kan, zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan. Samen met Lorraine help ik je graag naar een gezond gewicht. Zonder een streng dieet, shakes of maaltijdvervangers. Wel met lekker, gezond en makkelijk eten! We combineren onze weekmenu’s vaak met coaching. Je leefstijl veranderen als je een druk leven hebt kan namelijk best een uitdaging zijn. Ik geef je daarom volop praktische tips, zodat je met weinig moeite toch snel resultaat kunt boeken.

Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek, dan leg ik je alles uit over onze programma’s!

eva, coach gezond afvallen 1balance groningen

Eva

Voedingsdeskundige

WhatsApp Stuur een Whatsapp