fbpx

Personal trainer Groningen | 1BALANCE

Betaalbaar en effectief

Personal trainer in Groningen nodig? 1BALANCE biedt personal training waarbij je in slechts 30 minuten je doelen kunt bereiken. Onze personal trainers helpen je om weer fit te worden en lekker in je vel zitten. Je gaat samen aan de slag en krijgt daarnaast praktische tips om het maximale uit je training te halen. Ben je op zoek naar een personal trainer in Groningen en wil je zeker weten dat je de beste kwaliteit voor een goede prijs krijgt? Neem dan contact op voor een vrijblijvende proefsessie!

Personal trainer in Groningen voor snel resultaat

Personal training is de meest effectieve manier om je fitnessdoelen te behalen. Bij 1BALANCE Groningen bieden we personal training op maat. Hiermee helpen we je om snel en effectief resultaat te boeken. De sessies vinden standaard plaats in Big Gym (toegang inbegrepen), maar kunnen desgewenst ook op een locatie bij jou in de buurt worden uitgevoerd. Gedurende het hele traject heb je je eigen personal trainer die je helpt om het maximale uit jezelf te halen. Tijdens een trainingssessie van 30 minuten krijg je alle handvatten en support die je nodig hebt voor maximaal resultaat. Wil jij deze zomer écht lekker in je vel zitten en wil je daarbij hulp van een goede personal trainer in Groningen? Meld je dan nu aan!

Personal trainer bij 1balance in groningen

1 x per week personal training

€ 120,- p/m
* Elke week 30 minuten training
* Inclusief toegangspas tot Big Gym
* Prijzen incl. BTW
* Maandelijks opzegbaar
Meld je aan

2 x per week personal training

€220,-
* 2 x per week 30 minuten training
* Inclusief toegangspas tot Big Gym
* Prijzen incl. BTW
* Maandelijks opzegbaar
Plan je gratis intake

Wekelijkse voedingsschema's op maat

€ 59,- p/m
* I.c.m. personal training
* Weekmenu's op maat incl. boodschappenlijst
* Afvallen, vet verliezen en/of spieropbouw
* Voor maximaal resultaat
* Vergoeding uit aanvullende verzekering mogelijk
Neem contact op

Training én voeding

Als je het maximale uit je personal training sessies wilt halen is het belangrijk om ook op je voeding te letten. Een goede balans tussen koolhydraten, vetten en eiwitten is dan van groot belang. Mocht je hier zelf nog niet zo veel kennis van hebben dan raden we je aan om voor ons volledige pakket inclusief weekmenu’s te kiezen. Hierbij ontvang je een wekelijks voedingsschema op maat, inclusief handige boodschappenlijst. De weekmenu’s worden volledig afgestemd op jouw doelen en fysieke kenmerken. Zo weet je zeker dat je maximaal resultaat kunt boeken. Ben je op zoek naar personal training in Groningen met maximaal resultaat? Laat dan je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

gezonde voeding bij personal training groningen

Personal trainers bij 1BALANCE in Groningen

Patrick, personal trainer bij 1BALANCE Groningen

Ik ben Patrick, 26 jaar oud en werkzaam als personal trainer bij 1BALANCE. Ik heb een passie voor gezondheid én mensen; dat is dan ook de reden dat ik de studie Sport en Gezondheid heb gevolgd. Als personal trainer en bootcamp instructeur help ik mensen elke dag het beste uit zichzelf te halen. Ik motiveer je om nét die extra stap te zetten, zodat je na afloop van een training met een enorm voldaan gevoel naar huis gaat. Daarnaast help ik je om zo effectief mogelijk te trainen, zodat je het maximale uit je 30 minuten haalt en al snel resultaat ziet. Wil je graag gezonder en fitter worden en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken? Laat dan nu je gegevens achter voor een vrijblijvende proefsessie!

patrick, bootcamp instructeur1balance groningen

Personal training Groningen – meld je aan

Wil je graag de fitste versie van jezelf worden en aan de slag met je eigen personal trainer? Laat dan je gegevens achter via het contactformulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op om een eerste afspraak te maken!Veelgestelde vragen

Hoe ziet de start van een traject eruit?

Binnen 24 uur nadat je het contactformulier hebt ingevuld, nemen we contact met je op. Vervolgens maken we een kennismakingsafspraak waarbij we je doelen bespreken en direct 30 minuten gaan trainen. Hierna beslis je of je verder wilt gaan met de trainingssessies. Als dit het geval is dan kan je direct een abonnement afsluiten. Als dit niet het geval is dan betaal je enkel de kosten voor de eerste sessie (€ 30,-).

Hoe werken de weekmenu's?

Bij aanvang van het traject gaan we kijken wat je energiebehoefte is en welk plan het beste bij je past. Ook kan je aangeven wat niet in de recepten terug mag komen. Afhankelijk van deze informatie stellen we weekmenu’s voor je op, inclusief overzichtelijke boodschappenlijst. Vervolgens ontvang je elke week een nieuw weekmenu in je inbox.