fbpx
IMG-2675

Lorraine, oprichtster 1BALANCE:

Ik heb jarenlang last van overgewicht gehad. Als kind had ik een gezond gewicht, maar vanaf mijn pubertijd kwam ik in snel tempo aan. Ik heb veel pogingen gedaan om af te vallen, maar niks leek blijvend te werken. Koolhydraatarm, shakes of gewoon heel weinig kcal eten: ik heb alles geprobeerd. Vaak viel ik wel een paar kilo af, maar uiteindelijk eindigde ik altijd weer zwaarder dan voorheen. Pas toen ik me wat meer in voeding ging verdiepen begreep ik wat ik al die tijd fout had gedaan. Ik kwam er achter dat ik overdag veel te weinig at, waardoor ik veel te weinig voedingsstoffen binnen kreeg en mijn hormoonhuishouding volledig verstoord was geraakt. Ook at ik de verkeerde verhouding tussen koolhydraten, vetten en eiwitten. Hierdoor kreeg mijn lichaam te weinig bouwstoffen binnen en te veel brandstof. Afvallen werd hierdoor vrijwel onmogelijk.

Koolhydraten en koolhydraten
Ik leerde dat niet alle soorten koolhydraten hetzelfde effect op de bloedsuikerspiegel hebben, en hoe belangrijk vezels zijn bij het afvallen. Ik at weer brood en pasta, maar combineerde koolhydraten altijd met eiwitten en vetten voor een stabiele bloedsuikerspiegel. Ik merkte al snel dat mijn hormoonhuishouding verbeterde. Ik voelde me minder opgejaagd en zat ook veel lekkerder in mijn vel. Wat me al die jaren ervoor niet was gelukt lukte nu wel: ik viel af, en veel ook! Mijn eigen kennis en ervaring leidde uiteindelijk, in 2017, tot de oprichting van 1BALANCE: een 12 weeks afvalprogramma  met handige voedingsschema’s inclusief hoeveelheden voor snel resultaat.

1BALANCE is voor iedereen die zich herkent in het volgende:

Ik ben niet blij met mijn gewicht
Ik zit niet lekker in mijn vel en heb weinig energie
Ik heb het gevoel dat mijn hormoonhuishouding uit balans is
Ik heb een druk leven en weinig tijd om in de keuken te staan
Ik wil graag afvallen, maar niet op een streng dieet
Ik wil geen aparte maaltijden voor mezelf en anderen hoeven maken
Ik wil geen quick fix, maar een duurzaam resultaat

Dan is 1BALANCE dé oplossing!

Wat is 1BALANCE

Een volledig 12 weeks programma, met:

12 gezonde, volledig uitgewerkte weekmenu’s per mail (inclusief hoeveelheden)
Een wekelijkse boodschappenlijst
 Mijn e-book met lekkere weekendrecepten
Een variatielijst voor wie iets wil wisselen
Mijn werkboek met praktische tips en opdrachten

 

1BALANCE staat voor:

Niet jojo-en
Echt gezond afvallen (lmakkelijke menu’s met gezonde maaltijden)
Een goede hormoonbalans dankzij gezond eten
Makkelijke, gezonde recepten die snel op tafel staan

tip voor afvallen met voedingsschema

Afvallen met 50% korting

Ik bied mijn programma vandaag aan met 50% korting: de prijs is slechts € 39,50 voor het volledige 12 weekse programma.

resultaat afvallen met voedingsschema van 1balance

Al ruim 8000 tevreden deelnemers
Al ruim 8000 vrouwen vielen succesvol af met 1BALANCE! Geen crashdieet of tijdelijke oplossing, maar een gezond afvalprogramma voor een snel en duurzaam resultaat.

deelnemer afvallen met voedingsschema bij 1balance
kim viel af met de voedingsschemas van 1balance

1500 kcal per dag
Ik maak gezonde voedingsschema’s met 1500 kcal per dag. Dit is het minimum wat nodig is om alle voedingsstoffen binnen te krijgen. Een gemiddeld vrouwenlichaam verbruikt 2000 kcal per dag, bij overgewicht is dit vaak nog meer.

gewichtsconsulent groningen - resultaat 1BALANCE

Mijn programma’s

dieetschema voor snel afvallen

Hollands programma

€39,50 (ipv € 79,00)
Het Hollandse programma is geschikt voor iedereen die gewoon lekker wil blijven eten en eten en toch snel wil afvallen. 12 volledig uitgewerkte weekmenu's met aardappelen, groenten en vlees, pasta en rijst, brood, yoghurt en lekkere tussendoortjes. Lekker, makkelijk en gezond!
Lees meer
voedingsschema voor afvallen met coaching

Hollands programma met online groepscoaching

€ 69,00 (ipv 138,00)
Met dit programma ontvang je niet alleen alle voedingsschema's en extra's, maar krijg je ook onbeperkt toegang tot de Facebook coachingsgroep 1BALANCE Lijf en Leven. Dé plek voor alle vragen, tips, leuke recepten of simpelweg die stok achter de deur!
Lees meer

Wat anderen zeggen:

Veelgestelde vragen

Hoe werken de voedingsschema's voor afvallen

Het programma bestaat uit 12 wekelijkse mails. Na betaling stuur ik direct de eerste mail. Deze belandt soms in een andere map dan de inbox, dus check ook vooral de spam en ongewenste mail:-)
Elke week ontvangen deelnemers vervolgens een nieuw dieetschema, met zeven uitgewerkte dagschema’s. Elke dag bevat drie maaltijden en drie tussendoortjes, met in totaal 1500 kcal per dag. Voldoende om alle voedingsstoffen binnen te krijgen (en geen honger te hebben), en toch ruim onder het dagelijks energieverbruik van gemiddeld 2000 kcal. Naast de weekmenu’s bevat het programma nog een e-book met lekkere recepten voor in het weekend, een aantal praktische tips en een variatielijst voor als iemand iets niet lekker vindt!

Is de prijs eenmalig, of?

Er zijn géén addertjes onder het gras; ik reken echt maar eenmalig het bedrag van € 39,50 of € 69,00, afhankelijk van het programma dat iemand kiest (met of zonder coaching). De betaling loopt via ideal, wat betekent dat we in de toekomst nooit iets van je rekening kunnen incasseren. 100% veilig dus!

Waarom werkt dit programma wel?

Mijn programma voor afvallen is geen crashdieet, maar echt een gezonde manier van eten met als doel een resultaat voor de lange termijn. Overdag mag men veel eten, wat voorkomt dat er in de avond gesnackt wordt. Ook eet men de goede verhouding tussen koolhydraten, eiwitten en vetten. Super belangrijk bij afvallen!

Kan ik wel uit eten als ik het programma volg?

Natuurlijk wel! Mijn advies is om overdag gewoon volgens schema te eten. Ga niet compenseren door niks te eten, want dan is de kans op uithongering groot, met alle gevolgen van dien (te veel stokbrood bijvoorbeeld om de honger te vullen). Bestel een gerecht van groenten, en eet daar dan een paar frietjes bij. En het bord hoeft niet leeg😉 Een toetje kan het beste geskipt of eventueel gedeeld worden, zo eet je maar de helft van het aantal kcal. Alcohol helpt natuurlijk niet, maar een lekker wijntje moet af en toe kunnen. Een uurtje extra sporten doet wonderen!

Moet ik me elke dag 100% aan het schema houden?

Het is heel simpel: hoe beter men zich aan het schema houdt, hoe sneller het afvallen zal gaan. Maar ik vind dat afvallen ook leuk moet zijn. In het weekend mag iemand best eens voor iets minder gezonds kiezen. Kies dan wel voor kleine porties. Deel bijvoorbeeld een pizza en neem er een salade bij, of neem een handje patat met 1 snack, en vul dit aan met een zak ovengroenten.

Kan mijn partner of gezin ook mee doen?

Jazeker, het programma is juist geschikt om ook samen met anderen te volgen. Het programma bestaat uit lekkere, overzichtelijke maaltijden die met het hele gezin te eten zijn. De hoeveelheden zijn echter afgestemd op vrouwen die gezond willen afvallen. Kinderen kunnen gewoon eten tot ze vol zitten.

Kan ik wel afvallen als ik brood en pasta eet?

Ik combineer koolhydraten met de juiste hoeveelheid vetten en eiwitten. Deze combinatie zorgt er voor dat de bloedsuikerspiegel niet te snel stijgt, waardoor een lichaam niet onnodig veel insuline hoeft aan te maken. Dit zorgt er voor dat er gewoon brood en pasta kan worden gegeten, en men toch toch snel gewicht verliest! De weekmenu’s bevatten 1500 kcal per dag. Een gemiddeld vrouwenlichaam verbruikt 2000 kcal per dag, met overgewicht is dat vaak nog veel meer.  Alleen door elke dag voldoende te eten is het mogelijk om ook op lange termijn resultaat te blijven zien!

WhatsApp Vragen? Stuur me een appje!