“Een programma waarbij ik gewoon, normaal kan eten en toch snel gewicht verlies”

 

Angela, 39

gezond afvallen met lorraine van 1balance

Lorraine, oprichtster 1BALANCE:

Ik heb jarenlang last van overgewicht gehad. Als kind had ik een gezond gewicht, maar toen ik ging studeren kwam ik in snel tempo aan. Ik heb veel pogingen gedaan om af te vallen, maar niks leek blijvend te werken. Koolhydraatarm, shakes of gewoon heel weinig kcal eten: ik heb alles geprobeerd. Pas toen ik me echt in voeding ging verdiepen lukte het me om de kilo’s te verliezen én eraf te houden. Door meer (en gezonder) te gaan eten, verbeterde mijn hormoonhuishouding, waardoor mijn lichaam gezonder werd en afvallen een stuk makkelijker. Dit was voor mij aanleiding 1BALANCE op te richten.

afvallen met voedingsschema van 1balance

Al ruim 7000 tevreden deelnemers
Met mijn gezonde programma ben ik zelf behoorlijk afgevallen. Nu help ik elke dag opnieuw veel mensen op een gezonde manier gewicht verliezen.
Ik heb al ruim 7000 deelnemers succesvol helpen afvallen! Geen crashdieet of tijdelijke oplossing, maar écht gezond afvallen voor een snel en duurzaam resultaat. Ik maak gezonde voedingsschema’s met 1600 kcal per dag; dit is het minimum wat nodig is om elke dag voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen, en hiermee is het mogelijk toch snel af te vallen.

  positive review  Hele fijne manier om gezond en bewust met voeding bezig te zijn. Het is heel goed vol te houden, lekker gevarieerd eten, geen honger en makkelijk te bereiden. Mijn man en kindje van 2 konden lekker mee eten, voor hun maakt ik afwisselend pasta, rijst en aardappelen erbij. Dus niet dubbel koken! Inmiddels ben ik 12 weken verder en 10 kg lichter 💓 Ik zou het iedereen aanraden. Bedankt!

  Monique Rouwenhorst Reijnders Avatar Monique Rouwenhorst Reijnders
  17 July 2020

  positive review  Met dit programma eet je eigenlijk de hele dag door. Ik heb absoluut geen hongergevoel gehad, dat had ik met andere diëten wel. Het voelt ook niet alsof ik op dieet ben, maar ben anders gaan eten. Echt aan te raden. Ik heb alleen het weekmenu gevolgd en dat was goed te doen. Bij vragen kun je altijd mailen en krijg je snel bericht terug. Ik ben inmiddels 9 kilo kwijt en ga nu echt doorzetten en weet nu dat ik het kan!

  Anja Kruizinga Avatar Anja Kruizinga
  15 July 2020

  positive review  1.7 kilo in 6 dagen van week 1, echt heel blij mee. Goed vol te houden, ik mag lekker veel eten en ook brood en pasta’s. Ben benieuwd naar week 2 morgen!

  Door Verhoeven Avatar Door Verhoeven
  5 July 2020

Wat is 1BALANCE

Een gezonde basis, met ruimte voor af en toe wat lekkers: dat is mijn programma! De menu’s bevatten zes eetmomenten per dag; zo is het mogelijk om gezond af te vallen zonder honger! Mijn programma bevat het volgende:

12 gezonde weekmenu’s met 1600 kcal per dag
Handige boodschappenlijsten
Variatielijst voor producten die je wilt wisselen
Een e-book met mijn favoriete weekendrecepten

1BALANCE staat voor:
Géén dieet
Gezond maar toch snel gewicht verliezen
Gewoon, normaal blijven eten
Af en toe genieten van een glas wijn of stuk taart
1 maaltijd voor het hele gezin kunnen maken
Geen tijdelijke oplossing, maar voor duurzaam resultaat gaan

Afvallen mét brood en pasta

Veel mensen denken dat je geen koolhydraten mag eten als je af wilt vallen. We eten echter al ruim 10.000 jaar brood, maar overgewicht bestaat pas sinds 50 jaar! Het zijn met name alle bewerkte producten met suiker en bloem die de boosdoener zijn. In mijn eetschema’s combineer ik koolhydraten met de juiste hoeveelheid gezonde vetten en eiwitten. Hierdoor blijft de bloedsuikerspiegel stabiel. Zo kan er gewoon, normaal worden gegeten en wordt toch snel gewichtsverlies behaald!

Bekijk een voorbeeldmenu
Een voorbeeld van het Hollands programma geef ik hier!


Kortingsactie: vandaag 50% korting
Ter introductie heb ik een superscherpe aanbieding voor het volledige 12-weekse programma: dit kost nu slechts € 39,50 in plaats van € 79,00!

Hollands programma

€39,50
Het Hollandse programma is geschikt voor iedereen die gewoon met de Hollandse pot mee wil eten en toch snel wil afvallen.
Lees meer
ONLINE GROEPSCOACHING

Hollands programma met online groepscoaching

€ 69,00
Met 1BALANCE Lijf & Leven krijg je 12 weken toegang tot de besloten Facebook coachingsgroep. Hier posten we regelmatig video's, tips en lekkere recepten. Ook kan je hier terecht met al je vragen. De prijs is inclusief de Hollandse weekmenu's.
Lees meer

Waarom 1BALANCE wél werkt

1BALANCE is voor iedereen die klaar is met diëten en écht gezond wil afvallen! Uit diverse onderzoeken blijkt dat een dieet met heel weinig kcal op termijn niet werkt; een lichaam krijgt hiermee veel te weinig voedingsstoffen binnen, waardoor de hormoonhuishouding volledig verstoord raakt. Afvallen wordt hierdoor vrijwel onmogelijk. Door meer (gezonde) kcal te gaan eten komt het lichaam uit de spaarstand en wordt het elke dag opnieuw gevoed met gezonde brandstof. Hierdoor wordt afvallen ook een stuk makkelijker. Daarnaast heeft men al snel veel meer energie!

Mag ik wel koolhydraten eten als ik af wil vallen

Ik combineer koolhydraten met de juiste hoeveelheid vetten en eiwitten. Deze combinatie zorgt er voor dat de bloedsuikerspiegel niet te snel stijgt, waardoor een lichaam niet onnodig veel insuline hoeft aan te maken. Dit zorgt er voor dat er gewoon brood en pasta kan worden gegeten, en men toch toch snel gewicht verliest! De weekmenu’s bevatten 1600 kcal per dag. Een gemiddeld vrouwenlichaam verbruikt 2000 kcal per dag, met overgewicht is dat vaak nog veel meer.  Alleen door elke dag voldoende te eten is het mogelijk om ook op lange termijn resultaat te blijven zien!

WhatsApp Stuur een Whatsapp