fbpx

Ervaringen van deelnemers

  positive review  Mijn 12 weken zitten er inmiddels op.. grote dank aan Lorraine, afvallen was nog nooit zo eenvoudig! Ik ben een echte levensgenieter, dus ik ben wel nog wekelijks 1 a 2 keer lekker gaan uiteten.. ik wist dat ik dan wat minder snel zou afvallen, maar dat was het me wel waard. Voor mijn gevoel heb ik mijn eetgewoonten maar minimaal hoeven aanpassen, ik ben juist meer gaan eten. Ik vind het heerlijk dat ik niet hoef na te denken over wat ik ga eten, maar gewoon het programma kan volgen. Ik ben nu ruim 7 kilo afgevallen en voel me echt super door die paar kilo minder. Ook voel ik me door de dag veel beter, meer energie en een constante bloedsuikerspiegel. Ik begin nu weer gewoon opnieuw, zou mooi zijn als ik nog een kilootje of 3 afval. Zo blij dat ik dit programma tegengekomen ben, echt top🙌🏼♥️

  Kim Kim Avatar Kim Kim
  27 July 2021

  positive review  nu bijna klaar met week 11 en al bijna 11 kilo kwijt zonder honger. erg makkelijk vol te houden en voel me veel energieker dan ik me in tijden gevoeld heb. ik ga na de 12 weken weer van vooraf aan beginnen om onder de 70 kilo te komen maar heb er alle vertrouwen in met deze hulp. dank je wel dat je dit met anderen deelt!!

  Astrid van den Bergh Avatar Astrid van den Bergh
  28 May 2021

  positive review  Aanrader Normaal eten wat goed vol te houden is zonder hongergevoel. Na 3.5 week 2 kilo kwijt. Super tevreden

  Eline Wouters Avatar Eline Wouters
  19 February 2021

  positive review  Goed vol te houden en gevarieerd eten. Nu 1,5 week bezig en al 2,2 kilo kwijt! Ook mijn partner doet mee en is ook al 2 kilo kwijt. Ik ben erg enthousiast en raad het zeker andere mensen aan.

  Didi de Boer Avatar Didi de Boer
  20 January 2021

  positive review  Ga vandaag week 5 beginnen. Ik ben zo blij want toen ik begon woog ik 83 kilo(Ik voelde mij erg ongelukkig wilde nooit boven de 80 komen) nu vanochtend na 4 weken je eet menu volgen 78.4 ik disq elke dag en 1x per week Pilates. Het is juist veel gevarieerd eten, makkelijk vol te houden. het is niet lijnen maar gewoon goed gezond eten!! raad het aan! bij mij werkt het😁

  Jane Petten Avatar Jane Petten
  28 November 2020

  positive review  Hele fijne manier om gezond en bewust met voeding bezig te zijn. Het is heel goed vol te houden. Zelf ben ik 9,2 kilo afgevallen in 12 weken met het Hollandse programma. Het is lekker gevarieerd eten, geen honger en makkelijk te bereiden. Ook mijn man en kinderen eten heerlijk mee. In al die weken zijn er misschien twee gerechten geweest waar de kindjes bij zeiden, dit hoeven we niet weer. Maar ondanks dat lekker opgegeten😉 Voor vragen kon ik altijd een app sturen, ook heel fijn! Dus ik zou zeggen , voor iedereen die nog twijfelt; Zeker doen!!

  Baukje de Vries Avatar Baukje de Vries
  4 November 2020

  positive review  Een heerlijk makkelijk vol te houden andere gezonde manier van eten!.. begin donderdag aan week 5 en ben al 4,7 kg kwijt! Echt een aanrader 👍

  Patricia Van Reusel Avatar Patricia Van Reusel
  29 July 2020

  positive review  Hele fijne manier om gezond en bewust met voeding bezig te zijn. Het is heel goed vol te houden, lekker gevarieerd eten, geen honger en makkelijk te bereiden. Mijn man en kindje van 2 konden lekker mee eten, voor hun maakt ik afwisselend pasta, rijst en aardappelen erbij. Dus niet dubbel koken! Inmiddels ben ik 12 weken verder en 10 kg lichter 💓 Ik zou het iedereen aanraden. Bedankt!

  Monique Rouwenhorst Reijnders Avatar Monique Rouwenhorst Reijnders
  17 July 2020
kim viel af met de voedingsschemas van 1balance

Al ruim 8000 tevreden deelnemers
Al ruim 8000 vrouwen vielen succesvol af met 1BALANCE! Geen crashdieet of tijdelijke oplossing, maar een gezond afvalprogramma voor een snel en duurzaam resultaat.

gewichtsconsulent groningen - resultaat 1BALANCE
tips voor afvallen van lorraine van 1balance

1500 kcal per dag
Ik maak gezonde voedingsschema’s met 1500 kcal per dag. Dit is het minimum wat nodig is om alle voedingsstoffen binnen te krijgen. Een gemiddeld vrouwenlichaam verbruikt 2000 kcal per dag, bij overgewicht is dit vaak nog meer.

deelnemer afvallen met voedingsschema bij 1balance
gezond afvallen

Lorraine, oprichtster 1BALANCE:

Ik heb jarenlang last van overgewicht gehad. Als kind had ik een gezond gewicht, maar vanaf mijn pubertijd kwam ik in snel tempo aan. Ik heb veel pogingen gedaan om af te vallen, maar niks leek blijvend te werken. Koolhydraatarm, shakes of gewoon heel weinig kcal eten: ik heb alles geprobeerd. Vaak viel ik wel een paar kilo af, maar uiteindelijk eindigde ik altijd weer zwaarder dan voorheen. Pas toen ik me wat meer in voeding ging verdiepen begreep ik wat ik al die tijd fout had gedaan. Ik kwam er achter dat ik overdag veel te weinig at, waardoor ik veel te weinig voedingsstoffen binnen kreeg en mijn hormoonhuishouding volledig verstoord was geraakt. Ook at ik de verkeerde verhouding tussen koolhydraten, vetten en eiwitten. Hierdoor kreeg mijn lichaam te weinig bouwstoffen binnen en te veel brandstof. Afvallen werd hierdoor vrijwel onmogelijk.

Koolhydraten en koolhydraten
Ik leerde dat niet alle soorten koolhydraten hetzelfde effect op de bloedsuikerspiegel hebben, en hoe belangrijk vezels zijn bij het afvallen. Ik at weer brood en pasta, maar combineerde koolhydraten altijd met eiwitten en vetten voor een stabiele bloedsuikerspiegel. Ik merkte al snel dat mijn hormoonhuishouding verbeterde. Ik voelde me minder opgejaagd en zat ook veel lekkerder in mijn vel. Wat me al die jaren ervoor niet was gelukt lukte nu wel: ik viel af, en veel ook! Mijn eigen kennis en ervaring leidde uiteindelijk, in 2017, tot de oprichting van 1BALANCE: een 12 weeks afvalprogramma  met handige voedingsschema’s inclusief hoeveelheden voor snel resultaat.

1BALANCE is voor iedereen die zich herkent in het volgende:

Ik ben niet blij met mijn gewicht
Ik zit niet lekker in mijn vel en heb weinig energie
Ik heb het gevoel dat mijn hormoonhuishouding uit balans is
Ik heb een druk leven en weinig tijd om in de keuken te staan
Ik wil graag afvallen, maar niet op een streng dieet
Ik wil geen aparte maaltijden voor mezelf en anderen hoeven maken
Ik wil geen quick fix, maar een duurzaam resultaat

Dan is 1BALANCE dé oplossing!

Wat is 1BALANCE

Een volledig 12 weeks programma, met:

12 gezonde, volledig uitgewerkte weekmenu’s per mail (met 1500 kcal per dag)
Een wekelijkse boodschappenlijst
 Mijn e-book met lekkere weekendrecepten
Een variatielijst voor wie iets wil wisselen
Mijn werkboek met praktische tips en opdrachten

 

1BALANCE staat voor:

Niet jojo-en
Echt gezond afvallen (lmakkelijke menu’s met gezonde maaltijden)
Een goede hormoonbalans dankzij gezond eten
Makkelijke, gezonde recepten die snel op tafel staan

Gratis voorbeeldmenu

Via deze link deel ik een gratis voedingsschema van 3 dagen

Tijdelijk met 50% korting:

HOLLANDSE CVOEDINGSSCHEMA'S VOOR AFVALLEN

Hollands programma

€ 39 (ipv € 79)
Het Hollandse programma is geschikt voor iedereen die gewoon met de Hollandse pot mee wil eten en toch snel wil afvallen. 12 volledig uitgewerkte weekmenu's (1500 kcal per dag) met aardappelen, groenten en vlees, pasta, rijst, brood, yoghurt en crackers. Lekker, makkelijk en gezond! Naast de weekmenu's ontvang je nog een aantal leuke extra's zoals mijn e-book met favoriete weekendrecepten.
Lees meer
voedingsschema voor snel afvallen

Hollands programma met coaching

€ 69 (ipv € 138)
Met dit programma ontvang je niet alleen alle voedingsschema's en extra's, maar krijg je ook onbeperkt toegang tot de Facebook coachingsgroep 1BALANCE Body in Balans. Dé plek voor alle vragen, tips, leuke recepten of simpelweg die stok achter de deur!
Lees meer

Hoe werkt het programma?

Het programma bestaat uit 12 wekelijkse mails. Elke week ontvang je een nieuw weekmenu, met 1500 kcal per dag. Na betaling wordt direct de eerste mail verstuurd. Deze belandt soms in een andere map dan je inbox, dus check ook vooral de spam en ongewenste mail:-) Elke week ontvang je vervolgens een nieuw weekmenu, met zeven uitgewerkte dagschema’s. Naast de weekmenu’s bevat het programma nog een e-book met lekkere recepten voor in het weekend, een aantal praktische tips en een variatielijst voor als je iets niet lekker vindt!

Is de prijs eenmalig, of zijn er terugkerende kosten?

Er zijn géén addertjes onder het gras; deelnemers betalen echt maar eenmalig het bedrag van € 39,50 of € 69,00, afhankelijk van het programma dat je kiest (met of zonder coaching). Men betaalt via ideal, wat betekent dat we in de toekomst nooit iets van je rekening kunnen incasseren. 100% veilig dus!

Ik mag geen melkproducten, kan ik het programma dan wel volgen?

Dat kan zeker, met de bijgeleverde vervangingslijst kan je de producten vervangen voor lactosevrije alternatieven. De juiste hoeveelheden staan er direct bij vermeld!

Moet ik me elke dag 100% aan het schema houden?

Het is heel simpel: hoe beter men zich aan het schema houdt, hoe sneller het afvallen zal gaan. Maar ik vind dat afvallen ook leuk moet zijn. In het weekend mag men best eens voor iets minder gezonds kiezen. Probeer dan wel de porties binnen de perken te houden. Deel bijvoorbeeld een pizza en neem er een salade bij, of neem een handje patat met 1 snack, en vul dit aan met een zak ovengroenten. Zo kan men toch lekker meedoen, zonder te balen op de weegschaal! Is het toch helemaal de mist in gegaan: pak dan gewoon de draad weer op!

Kunnen mijn partner en/of kinderen ook meedoen?

Jazeker, het programma is juist geschikt om ook samen met anderen te volgen. Het programma bestaat uit lekkere, overzichtelijke maaltijden die met het hele gezin te eten zijn. De hoeveelheden zijn echter afgestemd op vrouwen die gezond willen afvallen. Kinderen kunnen gewoon eten tot ze vol zitten. Wil  een (mannelijke) partner ook gewicht verliezen? Dan is het advies om van elke maaltijd circa 25% extra te eten.

Wordt er gebruik gemaakt van ingewikkelde gerechten?

Zeker niet, we gebruiken producten die in elke supermarkt te koop zijn. Bij het programma ontvang je een variatielijst waarmee je producten kunt vervangen (en dus ook kunt herhalen). Hiermee hoef je niks weg te gooien.

WhatsApp Vragen? Stuur me een appje!