fbpx
gezond afvallen

Lorraine, oprichtster 1BALANCE:

Ik heb jarenlang last van overgewicht gehad. Als kind had ik een gezond gewicht, maar vanaf mijn pubertijd kwam ik in snel tempo aan. Ik heb veel pogingen gedaan om af te vallen, maar niks leek blijvend te werken. Koolhydraatarm, shakes of gewoon heel weinig kcal eten: ik heb alles geprobeerd. Vaak viel ik wel een paar kilo af, maar uiteindelijk eindigde ik altijd weer zwaarder dan voorheen. Pas toen ik me wat meer in voeding ging verdiepen begreep ik wat ik al die tijd fout had gedaan. Ik kwam er achter dat ik overdag veel te weinig at, waardoor ik veel te weinig voedingsstoffen binnen kreeg en mijn hormoonhuishouding volledig verstoord was geraakt. Ook at ik de verkeerde verhouding tussen koolhydraten, vetten en eiwitten. Hierdoor kreeg mijn lichaam te weinig bouwstoffen binnen en te veel brandstof. Afvallen werd hierdoor vrijwel onmogelijk.

Koolhydraten en koolhydraten
Ik leerde dat niet alle soorten koolhydraten hetzelfde effect op de bloedsuikerspiegel hebben, en hoe belangrijk vezels zijn bij het afvallen. Ik at weer brood en pasta, maar combineerde koolhydraten altijd met eiwitten en vetten voor een stabiele bloedsuikerspiegel. Ik merkte al snel dat mijn hormoonhuishouding verbeterde. Ik voelde me minder opgejaagd en zat ook veel lekkerder in mijn vel. Wat me al die jaren ervoor niet was gelukt lukte nu wel: ik viel af, en veel ook! Mijn eigen kennis en ervaring leidde uiteindelijk, in 2017, tot de oprichting van 1BALANCE: een 12 weeks afvalprogramma  met handige voedingsschema’s inclusief hoeveelheden voor snel resultaat.

1BALANCE is voor iedereen die zich herkent in het volgende:

Ik ben niet blij met mijn gewicht
Ik zit niet lekker in mijn vel en heb weinig energie
Ik heb het gevoel dat mijn hormoonhuishouding uit balans is
Ik heb een druk leven en weinig tijd om in de keuken te staan
Ik wil graag afvallen, maar niet op een streng dieet
Ik wil geen aparte maaltijden voor mezelf en anderen hoeven maken
Ik wil geen quick fix, maar een duurzaam resultaat

Dan is 1BALANCE dé oplossing!

Wat is 1BALANCE

Een volledig 12 weeks programma, met:

12 gezonde, volledig uitgewerkte weekmenu’s per mail (inclusief hoeveelheden)
Een wekelijkse boodschappenlijst
 Mijn e-book met lekkere weekendrecepten
Een variatielijst voor wie iets wil wisselen
Mijn werkboek met praktische tips en opdrachten

 

1BALANCE staat voor:

Niet jojo-en
Echt gezond afvallen (lmakkelijke menu’s met gezonde maaltijden)
Een goede hormoonbalans dankzij gezond eten
Makkelijke, gezonde recepten die snel op tafel staan

Wat anderen zeggen:

  positive review  nu bijna klaar met week 11 en al bijna 11 kilo kwijt zonder honger. erg makkelijk vol te houden en voel me veel energieker dan ik me in tijden gevoeld heb. ik ga na de 12 weken weer van vooraf aan beginnen om onder de 70 kilo te komen maar heb er alle vertrouwen in met deze hulp. dank je wel dat je dit met anderen deelt!!

  Astrid van den Bergh Avatar Astrid van den Bergh
  28 May 2021

  positive review  Aanrader Normaal eten wat goed vol te houden is zonder hongergevoel. Na 3.5 week 2 kilo kwijt. Super tevreden

  Eline Wouters Avatar Eline Wouters
  19 February 2021

  positive review  Goed vol te houden en gevarieerd eten. Nu 1,5 week bezig en al 2,2 kilo kwijt! Ook mijn partner doet mee en is ook al 2 kilo kwijt. Ik ben erg enthousiast en raad het zeker andere mensen aan.

  Didi de Boer Avatar Didi de Boer
  20 January 2021

  positive review  Ga vandaag week 5 beginnen. Ik ben zo blij want toen ik begon woog ik 83 kilo(Ik voelde mij erg ongelukkig wilde nooit boven de 80 komen) nu vanochtend na 4 weken je eet menu volgen 78.4 ik disq elke dag en 1x per week Pilates. Het is juist veel gevarieerd eten, makkelijk vol te houden. het is niet lijnen maar gewoon goed gezond eten!! raad het aan! bij mij werkt het😁

  Jane Petten Avatar Jane Petten
  28 November 2020

  positive review  Hele fijne manier om gezond en bewust met voeding bezig te zijn. Het is heel goed vol te houden. Zelf ben ik 9,2 kilo afgevallen in 12 weken met het Hollandse programma. Het is lekker gevarieerd eten, geen honger en makkelijk te bereiden. Ook mijn man en kinderen eten heerlijk mee. In al die weken zijn er misschien twee gerechten geweest waar de kindjes bij zeiden, dit hoeven we niet weer. Maar ondanks dat lekker opgegeten😉 Voor vragen kon ik altijd een app sturen, ook heel fijn! Dus ik zou zeggen , voor iedereen die nog twijfelt; Zeker doen!!

  Baukje de Vries Avatar Baukje de Vries
  4 November 2020

  positive review  Een heerlijk makkelijk vol te houden andere gezonde manier van eten!.. begin donderdag aan week 5 en ben al 4,7 kg kwijt! Echt een aanrader 👍

  Patricia Van Reusel Avatar Patricia Van Reusel
  29 July 2020

  positive review  Hele fijne manier om gezond en bewust met voeding bezig te zijn. Het is heel goed vol te houden, lekker gevarieerd eten, geen honger en makkelijk te bereiden. Mijn man en kindje van 2 konden lekker mee eten, voor hun maakt ik afwisselend pasta, rijst en aardappelen erbij. Dus niet dubbel koken! Inmiddels ben ik 12 weken verder en 10 kg lichter 💓 Ik zou het iedereen aanraden. Bedankt!

  Monique Rouwenhorst Reijnders Avatar Monique Rouwenhorst Reijnders
  17 July 2020

  positive review  Met dit programma eet je eigenlijk de hele dag door. Ik heb absoluut geen hongergevoel gehad, dat had ik met andere diëten wel. Het voelt ook niet alsof ik op dieet ben, maar ben anders gaan eten. Echt aan te raden. Ik heb alleen het weekmenu gevolgd en dat was goed te doen. Bij vragen kun je altijd mailen en krijg je snel bericht terug. Ik ben inmiddels 9 kilo kwijt en ga nu echt doorzetten en weet nu dat ik het kan!

  Anja Kruizinga Avatar Anja Kruizinga
  15 July 2020
kim viel af met de voedingsschemas van 1balance
deelnemer afvallen met voedingsschema bij 1balance
gewichtsconsulent groningen - resultaat 1BALANCE

Tijdelijk met 50% korting:

puur en zomers programm afvallen met voedingsschema

Hollands programma

39 (ipv 79)
Het Hollandse programma is geschikt voor iedereen die gewoon met de Hollandse pot mee wil eten en toch snel wil afvallen. 12 volledig uitgewerkte weekmenu's (1500 kcal per dag) met aardappelen, groenten en vlees, pasta, rijst, brood, yoghurt en crackers. Lekker, makkelijk en gezond! Naast de weekmenu's ontvang je nog een aantal leuke extra's zoals mijn e-book met favoriete weekendrecepten.
Lees meer
voedingsschema voor snel afvallen

Puur programma

39 (ipv 79)
Met het 1BALANCE Puur programma deel ik 12 weken lang een volledig uitgewerkt weekmenu. Het menu bevat volop variatie (havermout, yoghurt, broodjes, avondmaaltijden met verse sauzen etc). Ideaal voor wie graag gevarieerd en zo vers mogelijk eet!
Lees meer

Puur in Balans programma

39 (ipv 79)
Speciaal voor vrouwen in de overgang en vrouwen met hormoonklachten. 12 volledige weekmenu's met 3 eetmomenten per dag (dus ook erg geschikt voor intermittent fasting) en beperkt in koolhydraten (je eet geen aardappelen, pasta of rijst bij de avondmaaltijden, maar een gerecht van groenten en vlees).
Lees meer

Hoe werkt het programma?

Het programma bestaat uit 12 wekelijkse mails. Elke week ontvang je een nieuw weekmenu, met 1500 kcal per dag. Na betaling wordt direct de eerste mail verstuurd. Deze belandt soms in een andere map dan je inbox, dus check ook vooral de spam en ongewenste mail:-) Elke week ontvang je vervolgens een nieuw weekmenu, met zeven uitgewerkte dagschema’s. Naast de weekmenu’s bevat het programma nog een e-book met lekkere recepten voor in het weekend, een aantal praktische tips en een variatielijst voor als je iets niet lekker vindt!

Is de prijs eenmalig, of zijn er terugkerende kosten?

Er zijn géén addertjes onder het gras; deelnemers betalen echt maar eenmalig het bedrag van € 39,50 of € 69,00, afhankelijk van het programma dat je kiest (met of zonder coaching). Men betaalt via ideal, wat betekent dat we in de toekomst nooit iets van je rekening kunnen incasseren. 100% veilig dus!

Ik mag geen melkproducten, kan ik het programma dan wel volgen?

Dat kan zeker, met de bijgeleverde vervangingslijst kan je de producten vervangen voor lactosevrije alternatieven. De juiste hoeveelheden staan er direct bij vermeld!

Moet ik me elke dag 100% aan het schema houden?

Het is heel simpel: hoe beter men zich aan het schema houdt, hoe sneller het afvallen zal gaan. Maar ik vind dat afvallen ook leuk moet zijn. In het weekend mag men best eens voor iets minder gezonds kiezen. Probeer dan wel de porties binnen de perken te houden. Deel bijvoorbeeld een pizza en neem er een salade bij, of neem een handje patat met 1 snack, en vul dit aan met een zak ovengroenten. Zo kan men toch lekker meedoen, zonder te balen op de weegschaal! Is het toch helemaal de mist in gegaan: pak dan gewoon de draad weer op!

Kunnen mijn partner en/of kinderen ook meedoen?

Jazeker, het programma is juist geschikt om ook samen met anderen te volgen. Het programma bestaat uit lekkere, overzichtelijke maaltijden die met het hele gezin te eten zijn. De hoeveelheden zijn echter afgestemd op vrouwen die gezond willen afvallen. Kinderen kunnen gewoon eten tot ze vol zitten. Wil  een (mannelijke) partner ook gewicht verliezen? Dan is het advies om van elke maaltijd circa 25% extra te eten.

Wordt er gebruik gemaakt van ingewikkelde gerechten?

Zeker niet, we gebruiken producten die in elke supermarkt te koop zijn. Bij het programma ontvang je een variatielijst waarmee je producten kunt vervangen (en dus ook kunt herhalen). Hiermee hoef je niks weg te gooien.