fbpx

Tijdelijk met 50% korting:

voedingsschema voor snel afvallen

Hollands programma

€39,50 (ipv € 79,00)
Het Hollandse programma is geschikt voor iedereen die gewoon met de Hollandse pot mee wil eten en toch snel wil afvallen. 12 volledig uitgewerkte weekmenu's met aardappelen, groenten en vlees, pasta, rijst, brood, yoghurt en crackers. Lekker, makkelijk en gezond! Naast de weekmenu's ontvang je nog een aantal leuke extra's zoals mijn e-book met favoriete weekendrecepten.
Lees meer
voedingsschema voor snel afvallen

Hollands programma met online groepscoaching

€69,00 (ipv € 138,00)
Met 1BALANCE Lijf & Leven krijg je 12 weken toegang tot de besloten Facebook coachingsgroep. Hier posten we regelmatig video's, tips en lekkere recepten. Ook kan je hier terecht met al je vragen. De prijs is inclusief de 12 weekmenu's en andere extra's!
Lees meer

Wat anderen zeggen:

  positive review  Goed vol te houden en gevarieerd eten. Nu 1,5 week bezig en al 2,2 kilo kwijt! Ook mijn partner doet mee en is ook al 2 kilo kwijt. Ik ben erg enthousiast en raad het zeker andere mensen aan.

  Didi de Boer Avatar Didi de Boer
  20 January 2021

  positive review  Ga vandaag week 5 beginnen. Ik ben zo blij want toen ik begon woog ik 83 kilo(Ik voelde mij erg ongelukkig wilde nooit boven de 80 komen) nu vanochtend na 4 weken je eet menu volgen 78.4 ik disq elke dag en 1x per week Pilates. Het is juist veel gevarieerd eten, makkelijk vol te houden. het is niet lijnen maar gewoon goed gezond eten!! raad het aan! bij mij werkt het😁

  Jane Petten Avatar Jane Petten
  28 November 2020

  positive review  Hele fijne manier om gezond en bewust met voeding bezig te zijn. Het is heel goed vol te houden. Zelf ben ik 9,2 kilo afgevallen in 12 weken met het Hollandse programma. Het is lekker gevarieerd eten, geen honger en makkelijk te bereiden. Ook mijn man en kinderen eten heerlijk mee. In al die weken zijn er misschien twee gerechten geweest waar de kindjes bij zeiden, dit hoeven we niet weer. Maar ondanks dat lekker opgegeten😉 Voor vragen kon ik altijd een app sturen, ook heel fijn! Dus ik zou zeggen , voor iedereen die nog twijfelt; Zeker doen!!

  Baukje de Vries Avatar Baukje de Vries
  4 November 2020

  positive review  Een heerlijk makkelijk vol te houden andere gezonde manier van eten!.. begin donderdag aan week 5 en ben al 4,7 kg kwijt! Echt een aanrader 👍

  Patricia Van Reusel Avatar Patricia Van Reusel
  29 July 2020

  positive review  Hele fijne manier om gezond en bewust met voeding bezig te zijn. Het is heel goed vol te houden, lekker gevarieerd eten, geen honger en makkelijk te bereiden. Mijn man en kindje van 2 konden lekker mee eten, voor hun maakt ik afwisselend pasta, rijst en aardappelen erbij. Dus niet dubbel koken! Inmiddels ben ik 12 weken verder en 10 kg lichter 💓 Ik zou het iedereen aanraden. Bedankt!

  Monique Rouwenhorst Reijnders Avatar Monique Rouwenhorst Reijnders
  17 July 2020

  positive review  Met dit programma eet je eigenlijk de hele dag door. Ik heb absoluut geen hongergevoel gehad, dat had ik met andere diëten wel. Het voelt ook niet alsof ik op dieet ben, maar ben anders gaan eten. Echt aan te raden. Ik heb alleen het weekmenu gevolgd en dat was goed te doen. Bij vragen kun je altijd mailen en krijg je snel bericht terug. Ik ben inmiddels 9 kilo kwijt en ga nu echt doorzetten en weet nu dat ik het kan!

  Anja Kruizinga Avatar Anja Kruizinga
  15 July 2020

  positive review  1.7 kilo in 6 dagen van week 1, echt heel blij mee. Goed vol te houden, ik mag lekker veel eten en ook brood en pasta’s. Ben benieuwd naar week 2 morgen!

  Door Verhoeven Avatar Door Verhoeven
  5 July 2020

  positive review  Veel eten. Vaak eten, zeer gevarieerde voeding, veel natuur producten, geen kant en klare maaltijden, goeie voorlichting. Je mag alles, maar met mate en hou de suikers in de gaten.1x per dag wandelen of 2x per week sporten. Lorain bedankt.

  Heikie De Jonge Dekker Avatar Heikie De Jonge Dekker
  9 March 2019
kim viel af met de voedingsschemas van 1balance
deelnemer afvallen met voedingsschema bij 1balance
gewichtsconsulent groningen - resultaat 1BALANCE

1BALANCE is voor iedereen die zich herkent in het volgende:

Ik ben niet blij met mijn gewicht
Ik zit niet lekker in mijn vel en heb weinig energie
Ik heb het gevoel dat mijn hormoonhuishouding uit balans is
Ik heb een druk leven en weinig tijd om in de keuken te staan
Ik wil graag afvallen, maar niet op een streng dieet
Ik wil geen aparte maaltijden voor mezelf en anderen hoeven maken
Ik wil geen quick fix, maar een duurzaam resultaat

Dan is 1BALANCE dé oplossing!

Wat is 1BALANCE

Een volledig 12 weeks programma, met:

12 gezonde, volledig uitgewerkte weekmenu’s per mail (inclusief hoeveelheden)
Een wekelijkse boodschappenlijst
 Mijn e-book met lekkere weekendrecepten
Een variatielijst voor wie iets wil wisselen
Mijn werkboek met praktische tips en opdrachten

 

1BALANCE staat voor:

Niet jojo-en
Echt gezond afvallen (lmakkelijke menu’s met gezonde maaltijden)
Een goede hormoonbalans dankzij gezond eten
Makkelijke, gezonde recepten die snel op tafel staan

Hoe werkt het programma?

Het programma bestaat uit 12 wekelijkse mails. Na betaling wordt direct de eerste mail verstuurd. Deze belandt soms in een andere map dan je inbox, dus check ook vooral de spam en ongewenste mail:-) Elke week ontvang je vervolgens een nieuw weekmenu, met zeven uitgewerkte dagschema’s. Elke dag bevat drie maaltijden en drie tussendoortjes, met in totaal 1500 kcal per dag. Voldoende om alle voedingsstoffen binnen te krijgen (en geen honger te hebben), en toch ruim onder het dagelijks energieverbruik van gemiddeld 2000 kcal (en bij iemand overgewicht vaak nog meer). Naast de weekmenu’s bevat het programma nog een e-book met lekkere recepten voor in het weekend, een aantal praktische tips en een variatielijst voor als je iets niet lekker vindt!

Is de prijs eenmalig, of zijn er terugkerende kosten?

Er zijn géén addertjes onder het gras; deelnemers betalen echt maar eenmalig het bedrag van € 39,50 of € 69,00, afhankelijk van het programma dat je kiest (met of zonder coaching). Men betaalt via ideal, wat betekent dat we in de toekomst nooit iets van je rekening kunnen incasseren. 100% veilig dus!

Ik mag geen melkproducten, kan ik het programma dan wel volgen?

Dat kan zeker, met de bijgeleverde vervangingslijst kan je de producten vervangen voor lactosevrije alternatieven. De juiste hoeveelheden staan er direct bij vermeld!

Moet ik me elke dag 100% aan het schema houden?

Het is heel simpel: hoe beter men zich aan het schema houdt, hoe sneller het afvallen zal gaan. Maar ik vind dat afvallen ook leuk moet zijn. In het weekend mag men best eens voor iets minder gezonds kiezen. Probeer dan wel de porties binnen de perken te houden. Deel bijvoorbeeld een pizza en neem er een salade bij, of neem een handje patat met 1 snack, en vul dit aan met een zak ovengroenten. Zo kan men toch lekker meedoen, zonder te balen op de weegschaal! Is het toch helemaal de mist in gegaan: pak dan gewoon de draad weer op!

Kunnen mijn partner en/of kinderen ook meedoen?

Jazeker, het programma is juist geschikt om ook samen met anderen te volgen. Het programma bestaat uit lekkere, overzichtelijke maaltijden die met het hele gezin te eten zijn. De hoeveelheden zijn echter afgestemd op vrouwen die gezond willen afvallen. Kinderen kunnen gewoon eten tot ze vol zitten. Wil  een (mannelijke) partner ook gewicht verliezen? Dan is het advies om van elke maaltijd circa 25% extra te eten.

Wordt er gebruik gemaakt van ingewikkelde gerechten?

Zeker niet, we gebruiken producten die in elke supermarkt te koop zijn. Bij het programma ontvang je een variatielijst waarmee je producten kunt vervangen (en dus ook kunt herhalen). Hiermee hoef je niks weg te gooien.

WhatsApp Vragen? Stuur me een appje!