“Eindelijk een programma waarbij ik normaal kan eten en toch afval”

Silvia, 38

voedingsschema voor afvallen van 1balance

Lorraine, oprichtster 1BALANCE:

Ik heb jarenlang last van overgewicht gehad. Als kind had ik een gezond gewicht, maar vanaf mijn pubertijd kwam ik in snel tempo aan. Ik heb veel pogingen gedaan om af te vallen, maar niks leek blijvend te werken. Koolhydraatarm, shakes of gewoon heel weinig kcal eten: ik heb alles geprobeerd. Vaak viel ik wel een paar kilo af, maar uiteindelijk eindigde ik altijd weer zwaarder dan voorheen. Pas toen ik me wat meer in voeding ging verdiepen begreep ik wat ik al die tijd fout had gedaan. Ik kwam er achter dat ik overdag veel te weinig at, waardoor ik veel te weinig voedingsstoffen binnen kreeg.

Mijn hormoonhuishouding was hierdoor volledig ontregeld geraakt, waardoor afvallen vrijwel onmogelijk werd. Ook at ik de verkeerde verhouding tussen koolhydraten, vetten en eiwitten. Door anders te gaan eten, verbeterde mijn hormoonhuishouding, waardoor mijn lichaam gezonder werd en afvallen een stuk makkelijker. Dit was voor mij aanleiding alles over voeding te leren en 1BALANCE op te richten. Inmiddels heb ik al heel veel vrouwen gezond helpen afvallen!

resultaat afvallen met voedingsschema van 1balance

Al ruim 7000 tevreden deelnemers
Al ruim 7000 vrouwen vielen succesvol af met 1BALANCE! Geen crashdieet of tijdelijke oplossing, maar écht gezond afvallen voor een snel en duurzaam resultaat.

Ik maak gezonde voedingsschema’s met 1500 kcal per dag; dit is het minimum wat nodig is om elke dag voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen, en hiermee is het mogelijk toch snel af te vallen.

deelnemer afvallen met voedingsschema bij 1balance
afvalschema voor snel afvallen
voedingsschema voor afvallen
dieetschema afvallen

1BALANCE is voor iedereen die zich herkent in het volgende:

Ik ben niet blij met mijn gewicht
Ik zit niet lekker in mijn vel en heb weinig energie
Ik heb het gevoel dat mijn hormoonhuishouding uit balans is
Ik heb een druk leven en weinig tijd om in de keuken te staan
Ik wil graag afvallen, maar niet op een streng dieet
Ik wil geen aparte maaltijden voor jezelf en anderen hoeven maken
Ik wil geen quick fix, maar een duurzaam resultaat

Neem dan nu deel aan 1BALANCE

Wat is 1BALANCE

Een 12 weeks online programma voor gezond afvallen, met:

12 gezonde, volledig uitgewerkte weekmenu’s (inclusief hoeveelheden)
Een wekelijkse boodschappenlijst
Menu’s met zes eetmomenten per dag (3 maaltijden en 3 tussendoortjes)
Een e-book met lekkere weekendrecepten
Een variatielijst voor als je iets wilt wisselen

 

1BALANCE staat voor:

Niet meer jojo-en
Echt gezond afvallen (lmakkelijke menu’s met gezonde maaltijden)
Een goede hormoonbalans dankzij gewoon, normaal eten

Bekijk een voorbeeldmenu van 1 dag

Bekijk hier een voorbeelddag uit het Hollands programma

voedingsschema voor afvallen dieetschema

Afvallen met 50% korting

Ik bied mijn programma tijdelijk aan met 50% korting: het kost € 39,50 voor het volledige 12 weekse programma. Meld je nu aan en profiteer van de korting!

VOEDINGSSCHEMA VOOR SNEL AFVALLEN (2)

Hollands programma

€39,50 (ipv € 79,00)
Het Hollandse programma is geschikt voor iedereen die gewoon met de Hollandse pot mee wil eten en toch snel wil afvallen. 12 volledige weekmenu's met aardappelen, groenten en vlees, pasta, rijst, brood, yoghurt en crackers. Lekker, makkelijk en gezond!
Lees meer
VOEDINGSSCHEMA AFVALLEN MET COACHING

Hollands programma met online groepscoaching

€ 69,00 (ipv € 138,00)
Met 1BALANCE Lijf & Leven krijg je 12 weken toegang tot de besloten Facebook coachingsgroep. Hier posten we regelmatig video's, tips en lekkere recepten. Ook kan je hier terecht met al je vragen. De prijs is inclusief de Hollandse weekmenu's.
Lees meer

Wat anderen zeggen:

⭐⭐⭐⭐⭐

“Het is lekker gevarieerd eten, geen honger en makkelijk te bereiden. Ook mijn man en kinderen eten heerlijk mee. In al die weken zijn er misschien twee gerechten geweest waar de kindjes bij zeiden, dit hoeven we niet weer. Maar ondanks dat lekker opgegeten😉 Voor vragen kon ik altijd een app sturen, ook heel fijn!  Ik zag al snel resultaat op de weegschaal, dat motiveerde enorm. Dus ik zou zeggen, voor iedereen die nog twijfelt; Zeker doen!”

 

BOUKJE DE VRIES

⭐⭐⭐⭐⭐
“Hele fijne manier om gezond en bewust met voeding bezig te zijn. Het is heel goed vol te houden, lekker gevarieerd eten, geen honger en makkelijk te bereiden. Mijn man en kindje van 2 konden lekker mee eten, voor hun maakt ik afwisselend pasta, rijst en aardappelen erbij. Dus niet dubbel koken! Ik ben nog niet klaar met het programma, maar al wel behoorlijk afgevallen 💓 Ik zou het iedereen aanraden. Bedankt!”

 

MONIQUE ROUWENHORST REIJNDERS

afvallen met voedingsschema van 1balance

⭐⭐⭐⭐⭐
“Met dit programma eet je eigenlijk de hele dag door. Ik heb absoluut geen hongergevoel gehad, dat had ik met andere diëten wel. Het voelt ook niet alsof ik op dieet ben, maar ben anders gaan eten. Echt aan te raden. Ik heb alleen het weekmenu gevolgd en dat was goed te doen. Ik had nooit gedacht dat ik met gewoon eten zoveel af kon vallen. Ik ga nu echt doorzetten en weet nu dat ik het kan!”

 

ANJA KRUIZINGA

anja volgde voedingsschema | afvallen bij 1balance

Hoe werkt het programma?

Het programma bestaat uit 12 wekelijkse mails. Na betaling wordt direct de eerste mail verstuurd. Deze belandt soms in een andere map dan je inbox, dus check ook vooral de spam en ongewenste mail:-) Elke week ontvang je vervolgens een nieuw weekmenu, met zeven uitgewerkte dagschema’s. Elke dag bevat drie maaltijden en drie tussendoortjes, met in totaal 1500 kcal per dag. Voldoende om alle voedingsstoffen binnen te krijgen (en geen honger te hebben), en toch ruim onder het dagelijks energieverbruik van gemiddeld 2000 kcal (en bij iemand overgewicht vaak nog meer). Naast de weekmenu’s bevat het programma nog een e-book met lekkere recepten voor in het weekend, een aantal praktische tips en een variatielijst voor als je iets niet lekker vindt!

Is de prijs eenmalig, of zijn er terugkerende kosten?

Er zijn géén addertjes onder het gras; deelnemers betalen echt maar eenmalig het bedrag van € 39,50 of € 69,00, afhankelijk van het programma dat je kiest (met of zonder coaching). Men betaalt via ideal, wat betekent dat we in de toekomst nooit iets van je rekening kunnen incasseren. 100% veilig dus!

Ik mag geen melkproducten, kan ik het programma dan wel volgen?

Dat kan zeker, met de bijgeleverde vervangingslijst kan je de producten vervangen voor lactosevrije alternatieven. De juiste hoeveelheden staan er direct bij vermeld!

Moet ik me elke dag 100% aan het schema houden?

Het is heel simpel: hoe beter men zich aan het schema houdt, hoe sneller het afvallen zal gaan. Maar ik vind dat afvallen ook leuk moet zijn. In het weekend mag men best eens voor iets minder gezonds kiezen. Probeer dan wel de porties binnen de perken te houden. Deel bijvoorbeeld een pizza en neem er een salade bij, of neem een handje patat met 1 snack, en vul dit aan met een zak ovengroenten. Zo kan men toch lekker meedoen, zonder te balen op de weegschaal! Is het toch helemaal de mist in gegaan: pak dan gewoon de draad weer op!

Kunnen mijn partner en/of kinderen ook meedoen?

Jazeker, het programma is juist geschikt om ook samen met anderen te volgen. Het programma bestaat uit lekkere, overzichtelijke maaltijden die met het hele gezin te eten zijn. De hoeveelheden zijn echter afgestemd op vrouwen die gezond willen afvallen. Kinderen kunnen gewoon eten tot ze vol zitten. Wil  een (mannelijke) partner ook gewicht verliezen? Dan is het advies om van elke maaltijd circa 25% extra te eten.

Wordt er gebruik gemaakt van ingewikkelde gerechten?

Zeker niet, we gebruiken producten die in elke supermarkt te koop zijn. Bij het programma ontvang je een variatielijst waarmee je producten kunt vervangen (en dus ook kunt herhalen). Hiermee hoef je niks weg te gooien.

WhatsApp Stuur een Whatsapp