Gezond én snel afvallen

Online voedingsschema’s van 1BALANCE

 

12 wekelijkse voedingsschema’s

Verschillende menu’s passend bij jouw leefstijl

Bereik je streefgewicht waar en wanneer je maar wil

Over Lorraine, oprichtster 1BALANCE


Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het kan zijn om af te vallen. Toen ik ging studeren kwam ik in snel tempo ruim 15 kilo aan. Het lukte me niet om de kilo’s er af te krijgen; voor mijn gevoel at ik redelijk gezond, maar desondanks werd ik steeds zwaarder. Ik heb veel pogingen gedaan om af te vallen, maar het lukte me nooit om blijvend de kilo’s te verliezen. Pas toen ik me echt in voeding ging verdiepen lukte het me of af te vallen. Ik zag in dat ik de verkeerde verhouding koolhydraten, vetten en eiwitten at. Ook at ik overdag veel te weinig, waardoor mijn lichaam alles wat ik binnenkreeg direct opsloeg als vet. Door zes gezonde maaltijden per dag te eten lukte het me ineens wél om af te vallen.

Op basis van mijn eigen ervaring én de kennis die ik tijdens de opleiding heb opgedaan heb ik een online programma ontwikkeld; het online ticket to health.

gezond afvallen met lorraine van 1balance in Emmen

De voordelen van een afvaltraject bij 1BALANCE

 

Direct afvallen met ons online programma!
Met het online programma van 1BALANCE helpen we jou gezond en snel je streefgewicht te bereiken.

6 maaltijden per dag voor een optimaal resultaat
Elke week ontvang je een nieuw menu, afgestemd op jouw doelen.

Écht gezond afvallen
Met onze weekmenu’s krijg je voldoende gezonde voedingsstoffen binnen. Hierdoor kan je afvallen zonder honger!

Niet tevreden? Geld terug
Behaal jij met ons online programma geen resultaat? Dan krijg je gewoon je geld terug. Wij gaan voor resultaat!

Elke week een nieuw voedingsschema

0,5 - 1 kilo gewichtsverlies per week

Vanaf € 79,00
✔ 12 weken lang elke week een op maat gemaakt voedingsschema
✔ Met onze lekkere recepten zet jij in een handomdraai een gezonde maaltijd op tafel
✔ Inclusief gratis werkboek over voeding en mindset
Probeer het nu

Wat krijg jij als deelnemer?

 

  • Iedere week ontvang jij je persoonlijke weekmenu met handige boodschappenlijst en lekkere recepten
  • We delen tips en motivatie zodat jij je streefgewicht binnen mum van tijd bereikt
  • Via de exclusieve besloten Facebookgroep is een enthousiaste community die jou motiveert je doelen te bereiken. Je vindt hier recepten, video’s en praktische tips. Ook is er een wekelijks weegmoment waarbij je je voortgang door kan geven
  • In de Facebookgroep kan je al vragen stellen, waarop regelmatig antwoord gegeven wordt door middel van een live video

Hoe werkt het online programma

Zomeractie

probeer koolhydraatbeperkte programma NU voor 1 maand

✔ 4 weken lang elke week een nieuw voedingsschema
✔ Met onze lekkere recepten zet jij in een handomdraai een gezonde maaltijd op tafel
✔ Inclusief gratis werkboek over voeding en mindset

€ 39,00

Hollands programma

Hollands programma

Het Hollandse programma is geschikt voor iedereen die gewoon met de Hollandse pot mee wil eten.

Vegetarisch

Vegetarisch programma

Het vegetarische programma is 100% vegetarisch, maar zorgt ervoor dat je alle belangrijke voedingsmiddelen binnen krijgt en op een gezonde manier afvalt.

Eiwitrijk programma

Eiwitrijk programma

Het eiwitrijke programma is geschikt voor mensen die veel aan krachttraining doen ( 3 keer per week of vaker). Door het verhoogde aantal eiwitten stimuleert dit programma spiergroei.

Koolhydraatarm programma

Koolhydraatbeperkt programma

Het koolhydraatbeperkte programma is geschikt voor iedereen die graag minder brood, aardappelen, pasta en rijst wil eten.

Online menu voorbeeld

Hoe werkt het

 

Je registreert je voor het online programma. Tijdens de registratie kan je aangeven of jij zelf met de voedingsschema’s aan de slag wil, toegang wil krijgen tot de exclusieve Facebook groep en gebruik wil maken van de groepscoaching of dat je liever een 1 op 1 traject afneemt, waarin je met een persoonlijke coach aan de slag gaat.

We vragen je ook om je geslacht, gewicht en lengte in te vullen. Deze gegevens hebben wij nodig om je schema echt op jouw lichaam af te stemmen.

Registratie voltooid?

Dan ben jij klaar om te beginnen! Elke week krijg jij een voedingsschema met handige boodschappenlijst en lekkere recepten. Hier kan je elk moment mee beginnen en door de handige opmaak kan je de weekmenu’s gemakkelijk printen en bijvoorbeeld aan je koelkast plakken. Zo weet je precies wat je op een dag kan eten en bereik jij snel én gezond je streefgewicht!

Kies welke begeleiding bij jou past:

Kies je begeleiding
Optie 1 - schema - man
https://1balance.nl/product/ticket-to-health-online-vrouw-groepscoaching/
https://1balance.nl/product/ticket-to-health-online-vrouw-groepscoaching/
sigrid van gezond afvallen bij 1balance winschoten

Sigrid:

“Ik ben al ruim 10 kilo afgevallen met de weekmenu’s van 1BALANCE. Ik zag vrijwel direct resultaat; dat motiveerde enorm. Ik vond dat ik veel mocht eten. Ook waren de boodschappen super betaalbaar, dat vond ik erg fijn!”

Call Now Button