Gezond afvallen – over Lorraine, oprichtster 1BALANCE

gezond afvallen met lorraine van 1balance in Emmen

“Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het kan zijn om af te vallen. Ik was zelf lange tijd ruim 15 kilo te zwaar. Ik heb veel pogingen gedaan om af te vallen, maar het lukte me nooit om blijvend de kilo’s te verliezen. Ik probeerde telkens opnieuw om zo min mogelijk kcal te eten en alle ongezonde tussendoortjes te laten staan. Dit hield ik dan een tijdje vol, maar na een week of twee verviel ik altijd weer in mijn oude patronen. Pas toen ik me echt ging verdiepen in voeding kwam ik er achter wat ik al die tijd verkeerd had gedaan. Ik at overdag structureel te weinig, waardoor mijn lichaam alle kcal opsloeg als lichaamsvet. Ook had ik een verkeerde verdeling tussen koolhydraten, vetten en eiwitten. Ik ging mijn eigen menu’s maken (waarbij ik meer at dan voorheen) en viel hiermee wél af.


Ik had eindelijk weer energie
Naast dat ik supersnel gewicht verloor, had ik ook al snel veel meer energie en zat ik veel lekkerder in mijn vel. Waar ik voorheen vaak moe was en mezelf soms uit bed moest slepen, had ik met de juiste voeding ineens bergen energie. Mijn eigen ervaring heeft me uiteindelijk geïnspireerd me om te laten scholen en 1BALANCE op te richten. Hiermee heb ik een programma ontwikkeld met weekmenu’s op maat én 1-1 coaching voor snel en toch gezond afvallen.

Gezond afvallen en balans
Ik vind het belangrijk dat ik in de basis gezond eet, maar dat er daarnaast ruimte is voor een leuk en lekker leven met spontane etentjes en een keer een wijntje of pizza in het weekend. Kortom, balans! Met deze aanpak help ik samen met mijn collega’s elke dag tientallen mensen naar hun streefgewicht. Meld je aan voor een gratis adviesgesprek en we leggen je alles vrijblijvend uit!”

Gezond afvallen | 1BALANCE 


Stel je eens voor: nooit meer op dieet, een gezond gewicht en toch kunnen genieten van cheesecake, chocola, wijn en andere dingen die het leven leuk maken. Dat kan bij 1BALANCE! Wij staan voor gezond afvallen en niet meer diëten. Je kunt onze praktijken al in meerdere steden vinden, maar sinds kort kan je ook online bij ons terecht. Met onze online afvalprogramma’s bieden we:

Weekmenu’s op maat voor supersnel afvallen

Coaching via Skype voor die extra stok achter de deur

Gedeeltelijke of volledige vergoeding als je aanvullend verzekerd bent

Direct beginnen met afvallen? Plan dan nu je gratis kennismakingsgesprek via Skype!

menke2
sigrid van gezond afvallen bij 1balance winschoten

Sigrid:

“Ik ben al ruim 10 kilo afgevallen met het programma van 1BALANCE. Ik zag vrijwel direct resultaat; dat motiveerde enorm. Ik vond dat ik veel mocht eten. Ook waren de boodschappen super betaalbaar, dat vond ik erg fijn!”

Voordelen

 

Géén dieet, maar gezond afvallen zonder honger

Met onze aanpak hebben we al honderden mensen succesvol begeleid

Weekmenu’s op maat

Je krijgt op maat gemaakte weekmenu’s die super makkelijk vol te houden zijn

 

Elke twee weken coaching (optioneel)

Je hebt elke twee weken een 1-1 afspraak via Skype

Coaching op handige tijdstippen

Afspraken kunnen worden ingepland op een tijdstip waarop het jou uitkomt

Weekmenu's op maat

Zonder 1-1 coaching

Actieprijs: € 69 p/m
* Elke week een op maat gemaakt menu
* Handige boodschappenlijst
* Inclusief toegang tot de online coachingsgroep
* Tot 100% vergoeding uit de aanvullende verzekering
* Trajectduur drie maanden
Plan je gesprek

Ticket to health

Inclusief coaching

Actieprijs: € 119 p/m
* Elke week een op maat gemaakt menu
* Handige boodschappenlijst
* Elke 2 weken 1-1 coaching via Skype
* Inclusief toegang tot de online coachingsgroep
* Tot 100% vergoeding uit de aanvullende verzekering
*Trajectduur drie maanden
Plan je gesprek

Coaching door een gecertificeerde gewichtsconsulent


Kies je voor een traject inclusief coaching? Dan krijg je je eigen gewichtsconsulent met wie je elke twee weken een Skype-gesprek hebt. Hierbij bespreken we hoe het gaat en krijg je praktische tips om op een makkelijke manier gewicht te verliezen. Onze gewichtsconsulenten zijn gecertificeerd en aangesloten bij de beroepsvereniging BGN. Wil je meer weten over je gewichtsconsulent? Hieronder stellen we ons kort aan je voor.

gezond afvallen met lorraine van 1balance in Emmen
online dietiste emmen - annelies van 1balanceen
Menke Knol - Gewichtsconsulent 1BALANCE Groningen
dietiste emmen

Géén shakes of dieten


Naast gezond afvallen gaan we bij 1BALANCE voor een langdurig resultaat. We werken daarom niet met shakes, repen of strenge dieten. De eerste kilo’s verlies je hiermee vaak supersnel, maar het is op lange termijn niet vol te houden en zorgt er uiteindelijk alleen maar voor dat je meer aankomt. Maar liefst 98% van de mensen is na een jaar zwaarder dan voordat ze met het dieet begonnen!

Gezond afvallen met langdurig resultaat


We helpen je je eetpatroon aanpassen zodat je ook op langere termijn resultaat ziet. Dit doen we door weekmenu’s op maat te maken, afgestemd op jouw voorkeuren. Hierbij heb je zes eetmomenten per dag zodat je nooit honger hebt en het menu goed vol te houden is. Daarnaast gaat het niet alleen maar om calorieën tellen, maar om een gezonde balans tussen koolhydraten, vetten en eiwitten. We kijken samen naar je eetpatroon en gaan op zoek naar verbeterpunten. Ook bespreken we wat je ab-so-luut wilt blijven eten (je favoriete reep Tony bijvoorbeeld) en wat je eventueel wel kunt schrappen. Gezond afvallen is de enige manier om ook op lange termijn resultaat te behouden! Denk je dat deze methode van afvallen ook bij jou past? Plan dan nu je gratis gesprek!

Bij 1BALANCE staan we voor écht gezond afvallen!

WhatsApp Whatsapp ons je vraag!