Gezond afvallen | 1BALANCE 


Stel je eens voor: nooit meer op dieet, een gezond gewicht en toch kunnen genieten van cheesecake, chocola, wijn en andere dingen die het leven leuk maken. Dat kan bij 1BALANCE! Wij staan voor gezond afvallen en niet meer diëten. Je kunt onze praktijken al in meerdere steden vinden, maar sinds kort kan je ook online bij ons terecht. Met onze online afvalprogramma’s bieden we:

Weekmenu’s op maat voor supersnel afvallen

Coaching via Skype voor die extra stok achter de deur

Gedeeltelijke of volledige vergoeding als je aanvullend verzekerd bent

Direct beginnen met afvallen? Plan dan nu je gratis kennismakingsgesprek via Skype!

“De weekmenu’s van 1BALANCE waren super makkelijk te volgen. De recepten waren eenvoudig te maken en vooral heel erg lekker. Al met al echt een aanrader!

S. Hemmen

Voordelen

 

Géén dieet, maar gezond afvallen zonder honger

Met onze aanpak hebben we al honderden mensen succesvol begeleid

Weekmenu’s op maat

Je krijgt op maat gemaakte weekmenu’s die super makkelijk vol te houden zijn

 

Elke twee weken coaching (optioneel)

Je hebt elke twee weken een 1-1 afspraak via Skype

Coaching op handige tijdstippen

Afspraken kunnen worden ingepland op een tijdstip waarop het jou uitkomt

Weekmenu's op maat

Zonder 1-1 coaching

Actieprijs: € 89 p/m
* Elke week een op maat gemaakt menu
* Handige boodschappenlijst
* Inclusief toegang tot de online coachingsgroep
* Tot 100% vergoeding uit de aanvullende verzekering
* Trajectduur drie maanden
Plan je gesprek

3 month ticket to health

Inclusief coaching

Actieprijs: € 129 p/m
* Elke week een op maat gemaakt menu
* Handige boodschappenlijst
* Elke 2 weken 1-1 coaching via Skype
* Inclusief toegang tot de online coachingsgroep
* Tot 100% vergoeding uit de aanvullende verzekering
*Trajectduur drie maanden
Plan je gesprek

Coaching door een gecertificeerde gewichtsconsulent


Kies je voor een traject inclusief coaching? Dan krijg je je eigen gewichtsconsulent met wie je elke twee weken een Skype-gesprek hebt. Hierbij bespreken we hoe het gaat en krijg je praktische tips om op een makkelijke manier gewicht te verliezen. Onze gewichtsconsulenten zijn gecertificeerd en aangesloten bij de beroepsvereniging BGN. Wil je meer weten over je gewichtsconsulent? Hieronder stellen we ons kort aan je voor.

Lorraine


Ik ben Lorraine, 33 jaar oud en oprichtster van 1BALANCE. Uit eigen ervaring weet ik hoe het is om te zwaar te zijn en niet lekker in je vel te zitten. Ik was zelf jarenlang ruim 15 kilo te zwaar, had veel stress en daardoor regelmatig paniekaanvallen. Pas toen ik me in voeding ging verdiepen kwam ik erachter hoe makkelijk het kan zijn om af te vallen én weer lekker in je vel te zitten. Met die kennis heb ik een methode ontwikkeld waarmee ik, samen met mijn collega’s, elke maand tientallen mensen help om gezond af te vallen. Deze methode, bestaande uit weekmenu’s op maat en eventueel tweewekelijkse contactmomenten, is erg succesvol; het is goed vol te houden, je hebt geen honger en kunt gewoon met de pot mee-eten. Meer weten? Meld je nu aan voor een gratis online adviesgesprek!

gezond afvallen met lorraine van 1balance in Emmen

Annelies


Ik ben Annelies, 28 jaar oud en werkzaam als gewichtsconsulent bij 1BALANCE. Het was altijd mijn grote droom om slank te zijn en gewoon te kunnen eten wat ik wilde. Jaloers kon ik zijn op al die slanke meiden die nooit calorieën hoefden te tellen. Het doel leek onmogelijk maar ik heb toch echt de oplossing gevonden. Ik kwam erachter dat, naast de juiste voeding, het heel belangrijk was om ook mijn gedachtepatroon aan te passen voor blijvend resultaat. Naast mijn opleiding gewichtsconsulent heb ik ook veel kennis opgedaan over emotie-eten en het veranderen van je mindset door te kijken naar WAAROM je eet. Ben je klaar voor een échte verandering? Dan hoop ik je snel te spreken!

online dietiste emmen - annelies van 1balanceen

Géén shakes of dieten


Naast gezond afvallen gaan we bij 1BALANCE voor een langdurig resultaat. We werken daarom niet met shakes, repen of strenge dieten. De eerste kilo’s verlies je hiermee vaak supersnel, maar het is op lange termijn niet vol te houden en zorgt er uiteindelijk alleen maar voor dat je meer aankomt. Maar liefst 98% van de mensen is na een jaar zwaarder dan voordat ze met het dieet begonnen!

Gezond afvallen met langdurig resultaat


We helpen je je eetpatroon aanpassen zodat je ook op langere termijn resultaat ziet. Dit doen we door weekmenu’s op maat te maken, afgestemd op jouw voorkeuren. Hierbij heb je zes eetmomenten per dag zodat je nooit honger hebt en het menu goed vol te houden is. Daarnaast gaat het niet alleen maar om calorieën tellen, maar om een gezonde balans tussen koolhydraten, vetten en eiwitten. We kijken samen naar je eetpatroon en gaan op zoek naar verbeterpunten. Ook bespreken we wat je ab-so-luut wilt blijven eten (je favoriete reep Tony bijvoorbeeld) en wat je eventueel wel kunt schrappen. Gezond afvallen is de enige manier om ook op lange termijn resultaat te behouden! Denk je dat deze methode van afvallen ook bij jou past? Plan dan nu je gratis gesprek!

Bij 1BALANCE staan we voor écht gezond afvallen!

WhatsApp Whatsapp ons je vraag!