positive review  Hele fijne manier om gezond en bewust met voeding bezig te zijn. Het is heel goed vol te houden, lekker gevarieerd eten, geen honger en makkelijk te bereiden. Mijn man en kindje van 2 konden lekker mee eten, voor hun maakt ik afwisselend pasta, rijst en aardappelen erbij. Dus niet dubbel koken! Inmiddels ben ik 12 weken verder en 10 kg lichter 💓 Ik zou het iedereen aanraden. Bedankt!

  Monique Rouwenhorst Reijnders Avatar Monique Rouwenhorst Reijnders
  17 July 2020

  positive review  Met dit programma eet je eigenlijk de hele dag door. Ik heb absoluut geen hongergevoel gehad, dat had ik met andere diëten wel. Het voelt ook niet alsof ik op dieet ben, maar ben anders gaan eten. Echt aan te raden. Ik heb alleen het weekmenu gevolgd en dat was goed te doen. Bij vragen kun je altijd mailen en krijg je snel bericht terug. Ik ben inmiddels 9 kilo kwijt en ga nu echt doorzetten en weet nu dat ik het kan!

  Anja Kruizinga Avatar Anja Kruizinga
  15 July 2020

  positive review  1.7 kilo in 6 dagen van week 1, echt heel blij mee. Goed vol te houden, ik mag lekker veel eten en ook brood en pasta’s. Ben benieuwd naar week 2 morgen!

  Door Verhoeven Avatar Door Verhoeven
  5 July 2020
gezond afvallen met lorraine van 1balance

Lorraine, oprichtster 1BALANCE:

Ik heb jarenlang last van overgewicht gehad. Als kind had ik een gezond gewicht, maar toen ik ging studeren kwam ik in snel tempo aan. Ik heb veel pogingen gedaan om af te vallen, maar niks leek blijvend te werken. Koolhydraatarm, shakes of gewoon heel weinig kcal eten: ik heb alles geprobeerd. Pas toen ik me wat meer in voeding ging verdiepen lukte het me om de kilo’s te verliezen én eraf te houden. Ik kwam er achter dat ik overdag veel te weinig at, en ’s avonds te veel. Ook at ik de verkeerde verhouding tussen koolhydraten, vetten en eiwitten. Door anders te gaan eten, verbeterde mijn hormoonhuishouding, waardoor mijn lichaam gezonder werd en afvallen een stuk makkelijker. Dit was voor mij aanleiding alles over voeding te leren en 1BALANCE op te richten.

1BALANCE is voor iedereen die:

Kláár is met dieten en jojo-en
Gezond maar toch snel gewicht wil verliezen
Gewoon, normaal wil blijven eten
Af en toe wil genieten van een glas wijn of stuk taart
1 maaltijd voor het hele gezin wil kunnen maken
Geen tijdelijke oplossing zoekt, maar voor duurzaam resultaat wil gaan

afvallen met voedingsschema van 1balance

Al ruim 7000 tevreden deelnemers
Met mijn gezonde programma ben ik zelf behoorlijk afgevallen. Nu help ik elke dag opnieuw veel mensen op een gezonde manier gewicht verliezen.
Ik heb al ruim 7000 deelnemers succesvol helpen afvallen! Geen crashdieet of tijdelijke oplossing, maar écht gezond afvallen voor een snel en duurzaam resultaat. Ik maak gezonde voedingsschema’s met 1500 kcal per dag; dit is het minimum wat nodig is om elke dag voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen, en hiermee is het mogelijk toch snel af te vallen.

Wat is 1BALANCE

Een gezonde basis, met ruimte voor af en toe wat lekkers: dat is mijn programma! De menu’s bevatten zes eetmomenten per dag; zo is het mogelijk om gezond af te vallen zonder honger! Mijn programma bevat het volgende:

12 gezonde weekmenu’s met 1500 kcal per dag
Handige boodschappenlijsten
Variatielijst voor producten die je wilt wisselen
Een e-book met mijn favoriete weekendrecepten


Afvallen mét brood en pasta

Veel mensen denken dat je geen koolhydraten mag eten als je af wilt vallen. We eten echter al ruim 10.000 jaar brood, maar overgewicht bestaat pas sinds 50 jaar! Het zijn met name alle bewerkte producten met suiker en bloem die de boosdoener zijn. In mijn eetschema’s combineer ik koolhydraten met de juiste hoeveelheid gezonde vetten en eiwitten. Hierdoor blijft de bloedsuikerspiegel stabiel. Zo kan er gewoon, normaal worden gegeten en wordt toch snel gewichtsverlies behaald!

Bekijk een voorbeeldmenu
Een voorbeeld van het Hollands programma geef ik hier!


Kortingsactie: vandaag 50% korting
Ter introductie heb ik een superscherpe aanbieding voor het volledige 12-weekse programma: dit kost nu slechts € 39,50 in plaats van € 79,00!

voedingsschema voor gezond afvallen

Hollands programma

€39,50
Het Hollandse programma is geschikt voor iedereen die gewoon met de Hollandse pot mee wil eten en toch snel wil afvallen. Aardappelen, groenten en vlees, pasta en rijst wisselen elkaar af. Lekker, makkelijk en gezond!
Lees meer
coachingsgroep voor gezond afvallen

Hollands programma met online groepscoaching

€ 69,00
Met 1BALANCE Lijf & Leven krijg je 12 weken toegang tot de besloten Facebook coachingsgroep. Hier posten we regelmatig video's, tips en lekkere recepten. Ook kan je hier terecht met al je vragen. De prijs is inclusief de Hollandse weekmenu's.
Lees meer

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het programma?

Het programma bestaat uit 12 wekelijkse mails. Na betaling ontvang je direct de eerste mail. Deze belandt soms in een andere map dan je inbox, dus check ook vooral je spam en ongewenste mail:-)
Elke week ontvang je vervolgens een nieuw weekmenu, met zeven uitgewerkte dagschema’s. Elke dag bevat drie maaltijden en drie tussendoortjes, met in totaal 1500 kcal per dag. Voldoende om al je voedingsstoffen binnen te krijgen (en geen honger te hebben), en toch ruim onder het dagelijks energieverbruik van gemiddeld 2000 kcal (en als je overgewicht hebt vaak nog meer). Naast de weekmenu’s bevat je nog een e-book met lekkere recepten voor in het weekend, een aantal praktische tips en een variatielijst voor als je iets niet lekker vindt!

Is de prijs eenmalig, of?

Er zijn géén addertjes onder het gras; je betaalt echt maar eenmalig het bedrag van € 39,50 of € 69,00, afhankelijk van het programma dat je kiest (met of zonder coaching). Je betaalt via ideal, wat betekent dat we in de toekomst nooit iets van je rekening kunnen incasseren. 100% veilig dus!

Waarom werkt dit programma wel?

Mijn programma is geen dieet, maar echt een gezonde manier van eten met als doel een resultaat voor de lange termijn. Je zult overdag veel meer eten dan je gewend bent, wat voorkomt dat je later in de avond nog trek hebt. Ook eet je de goede verhouding tussen koolhydraten, eiwitten en vetten. Super belangrijk bij afvallen!

Moet ik me elke dag 100% aan het schema houden?

Het is heel simpel: hoe beter je je aan het schema houdt, hoe sneller het afvallen zal gaan. Maar ik vind dat afvallen ook leuk moet zijn. In het weekend mag je best eens voor iets minder gezonds kiezen. Probeer dan wel de porties binnen de perken te houden. Deel bijvoorbeeld een pizza en neem er een salade bij, of neem een handje patat met 1 snack, en vul dit aan met een zak ovengroenten. Zo baal je de volgende dag niet als je op de weegschaal staat! Is het toch helemaal de mist in gegaan? Pak dan gewoon de draad weer op!

Kan mijn partner of gezin ook mee doen?

Jazeker, het programma is juist geschikt om ook samen met anderen te volgen. Het programma bestaat uit lekkere, overzichtelijke maaltijden die met het hele gezin te eten zijn. De hoeveelheden zijn echter afgestemd op vrouwen die gezond willen afvallen. Kinderen kunnen gewoon eten tot ze vol zitten. Wil je (mannelijke) partner ook gewicht verliezen? Dan is het advies om van elke maaltijd circa 25% extra te eten.

Kan ik wel afvallen als ik brood en pasta eet?

Ik combineer koolhydraten met de juiste hoeveelheid vetten en eiwitten. Deze combinatie zorgt er voor dat de bloedsuikerspiegel niet te snel stijgt, waardoor een lichaam niet onnodig veel insuline hoeft aan te maken. Dit zorgt er voor dat er gewoon brood en pasta kan worden gegeten, en men toch toch snel gewicht verliest! De weekmenu’s bevatten 1500 kcal per dag. Een gemiddeld vrouwenlichaam verbruikt 2000 kcal per dag, met overgewicht is dat vaak nog veel meer.  Alleen door elke dag voldoende te eten is het mogelijk om ook op lange termijn resultaat te blijven zien!