fbpx

Nooit meer op dieet

Met het online afvalprogramma 1BALANCE Lijf & Leven

✔ Wil je graag op een gezonde manier afvallen?
✔ Ben je helemaal klaar met diëten en ga je voor langdurig resultaat?
✔ Wil je weer écht lekker in je vel zitten met volop energie?

Meld je dan aan bij 1BALANCE Lijf & Leven

1BALANCE Lijf & Leven is een online community voor mensen die willen afvallen. Gewichtsconsulent Lorraine geeft elke woensdagavond om 21:00 een live coachingssessie via Facebook live. Tijdens deze sessie kan je (via de chat) al je vragen stellen op het gebied van voeding, afvallen en/of gezondheid. Daarnaast ontvang je praktische tips waarmee je snel kunt afvallen en je gezondheid kunt verbeteren. Daarnaast kan je in de Facebook groep gezonde recepten en tips uitwisselen met de andere deelnemers, ontvang je regelmatig dag- en weekmenu’s via de Facebook pagina én word je geïnspireerd en gemotiveerd door de anderen. Samen kan je namelijk veel meer bereiken dan alleen! Uiteraard is de groep afgeschermd zodat alleen jij en de andere leden zien wat je post.

Gezond afvallen Groningen

Ik ben Lorraine, 33 jaar en oprichtster van 1BALANCE. Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het kan zijn om af te vallen en je gezondheid te verbeteren. Ik had jarenlang een drukke baan bij een groot bedrijf in Londen. Daarnaast had ik een druk sociaal leven waardoor ik maar weinig aan sporten en gezond eten toe kwam. Ik had vaak het gevoel “uit balans” te zijn en voelde me voortdurend gestresst. Toen ik op een dag voor de zoveelste keer vroeg in een drukke metro stapte om naar mijn werk te gaan, gaf mijn lichaam aan dat het genoeg was geweest. Ik viel flauw in de metro. Ik vond dat behoorlijk beangstigend en was daarom heel bang om het nog eens mee te maken. Door alle stress lukte het me niet meer om te relativeren; flauwvallen werd een obsessie en ik ontwikkelde heftige paniekaanvallen. Ik, het meisje dat in haar eentje de wereld over was gereisd, durfde niet eens meer alleen naar de supermarkt toe en moest uiteindelijk antidepressiva slikken om de paniekaanvallen tegen te gaan. Toen wist ik: het roer moet echt om.

Ik ging gezonder eten, begon met hardlopen en volgde zelfs af en toe een yoga les om beter te kunnen ontspannen. Door mijn leefstijl aan te passen viel ik niet alleen af, maar voelde ik me ook al snel energieker en had ik meer rust in mijn hoofd. Deze ervaring heeft me uiteindelijk doen besluiten om me verder te verdiepen in voeding en gezondheid. Ik ben nu gecertificeerd gewichtsconsulent en heb een opleiding tot burn-out coach gevolgd. Met mijn eigen ervaringen én deze kennis help ik nu elke maand tientallen mensen op weg naar een gezondere leefstijl. Omdat ik weet hoe lastig het kan zijn om tijd vrij te maken voor voeding, ontspanning en beweging heb ik het online programma 1BALANCE Lijf & Leven opgericht. Hieronder vertel ik je wat dat precies inhoudt en wat het jou kan bieden!

Voedingsadvies bedrijven groningen

Prijzen en mogelijkheden

1BALANCE Lijf & Leven

Online afvalcoaching via een besloten Facebook community
* Wekelijkse Lijf-sessies (via Facebook live)
* Antwoord op al je vragen
* Uitwisselen van ervaringen met andere deelnemers
* Volop gezonde en makkelijke recepten
* Praktische tips voor een leven in balans
€19,00 per maand

Aanmelden?

Wil jij ook weer écht lekker in je vel zitten? Meld je dan nu aan en je krijgt binnen 24 uur toegang tot de besloten Facebook groep!