12 kg afvallen in 12 weken


Bij 1BALANCE helpen we je in 12 weken snel en toch gezond afvallen. Dit doen we door middel van voedingsschema’s met 6 eetmomenten per dag. De schema’s zijn ingesteld op circa 1 kg gewichtsverlies per week. Met ons 12 week ticket to health ontvang je het volgende:

 

  • 12 weken lang een nieuw weekmenu per mail (met 1600 kcal per dag)
  • Gezonde, makkelijke gerechten die met het hele gezin te eten zijn
  • Een handige boodschappenlijst waarop precies staat wat je moet kopen
  • Een variatielijst voor producten die je niet lekker vindt

Meld je nu aan en ontvang 50% korting: je betaalt slechts € 39,50 in plaats van € 79,00!

Kies hieronder welk programma je wilt ontvangen (de prijs is voor de volledige 12 weken). Na aanmelding ontvang je direct je eerste menu, zodat je vandaag nog kunt starten als je wilt!

voedingsschema voor snel afvallen
Gezond voedingsschema's voor snel afvallen

Hollands programma

Tijdelijk €39,50
Het Hollandse programma is geschikt voor iedereen die gewoon met de Hollandse pot mee wil eten.
Kies dit menu
eiwitrijk eetschema voor afvallen en meer spieren

Eiwitrijk programma

Tijdelijk € 39,50
Het eiwitrijke programma is geschikt voor mensen die veel aan krachttraining doen ( 3 keer per week of vaker). Door het verhoogde aantal eiwitten stimuleert dit programma spiergroei.
Kies dit menu
vegetarische eetschema voor snel afvallen

Vegetarisch Programma

Tijdelijk € 39,50
Het vegetarische programma is 100% vegetarisch, maar zorgt ervoor dat je alle belangrijke voedingsmiddelen binnen krijgt en op een gezonde manier afvalt.
Kies dit menu
koolhydraatarm eetschema voor snel afvallen

Koolhydraatbeperkt programma

Tijdelijk € 39,50
Het koolhydraatbeperkte programma is geschikt voor iedereen die graag minder brood, aardappelen, pasta en rijst wil eten.
Kies dit menu
gezond voedingsschema voor afvallen

Puur programma

Tijdelijk €39,50
Het Puur en Onbewerkt programma bevat veel natuurlijke, onbewerkte producten. Het menu is geschikt voor als je graag zo puur mogelijk eet en het leuk vindt om wat langer in de keuken te staan.
Kies dit menu

Facebook groepscoaching

Tijdelijk € 39,50
Met 1BALANCE Lijf & Leven krijg je 12 weken toegang tot de besloten Facebook coachingsgroep. Hier posten we regelmatig video's, tips en lekkere recepten. Ook kan je hier terecht met al je vragen. De prijs is exclusief de weekmenu's.
Meld je aan
gezond afvallen bij 1balance in groningen

Over mij


Ik ben Lorraine, 35 jaar oud en oprichtster van 1BALANCE. Uit eigen ervaring weet ik welke impact voeding en leefstijl op je gezondheid kunnen hebben. Ik was zelf jarenlang te zwaar en had veel stressklachten. Ik heb veel pogingen gedaan om af te vallen, maar dit had nooit een blijvend resultaat. Pas toen ik me echt in voeding ging verdiepen, overdag méér ging eten en zorgde voor een betere verdeling tussen koolhydraten, vetten en eiwitten lukte het me om definitief de kilo’s kwijt te raken. Ook zat ik mentaal veel beter in mijn vel.

Mijn eigen ervaring heeft me uiteindelijk geïnspireerd 1BALANCE op te richten en andere mensen te helpen hun streefgewicht te bereiken. Balans is hierbij het sleutelwoord; ik vind het belangrijk dat je een leefstijl creëert die je ook op lange termijn vol kunt houden. Ik geloof niet in strenge diëten, maaltijdvervangers of repen; hiermee word je op lange termijn alleen maar zwaarder.

Op basis van mijn eigen ervaring en kennis als voedingsdeskundige heb ik daarom een methode ontwikkeld voor gezond afvallen. Hiermee help ik samen met mijn collega’s elke dag tientallen vrouwen hun streefgewicht bereiken.

We werken met weekmenu’s met zes eetmomenten per dag. Hiermee kan je snel maar toch gezond afvallen! Dit combineren we eventueel met coaching online. Deze methode is super succesvol; hiermee hebben we al honderden mensen naar hun streefgewicht mogen begeleiden.

Waarom 1BALANCE wél werkt


1BALANCE is voor iedereen die klaar is met diëten en écht gezond wil afvallen! Met mijn gezonde voedingsschema’s krijg je elke dag opnieuw voldoende calorieën en voedingsstoffen binnen. Dit zorgt voor een verbetering van je vetverbranding en hormoonhuishouding. Je lichaam komt uit de spaarstand en wordt elke dag opnieuw gevoed met gezonde brandstof. Hierdoor wordt je lichaam niet alleen gezonder, maar wordt afvallen ook een stuk makkelijker. Daarnaast heb je al snel veel meer energie! De weekmenu’s bevatten binnen alle programma’s 1600 kcal per dag. Voor een duurzaam resultaat is het dus vooral belangrijk dat je het programma kiest dat het beste bij je past.


Meld je aan en ervaar zelf hoe makkelijk afvallen kan zijn

Sigrid:

“Ik heb mijn streefgewicht bereikt met het programma van 1BALANCE. Ik zag vrijwel direct resultaat; dat motiveerde enorm. Ik vond dat ik veel mocht eten. Ook waren de boodschappen super betaalbaar, dat vond ik erg fijn!”

sigrid van gezond afvallen bij 1balance winschoten
WhatsApp Stuur een Whatsapp