positive review  Hele fijne manier om gezond en bewust met voeding bezig te zijn. Het is heel goed vol te houden. Zelf ben ik 9,2 kilo afgevallen in 12 weken met het Hollandse programma. Het is lekker gevarieerd eten, geen honger en makkelijk te bereiden. Ook mijn man en kinderen eten heerlijk mee. In al die weken zijn er misschien twee gerechten geweest waar de kindjes bij zeiden, dit hoeven we niet weer. Maar ondanks dat lekker opgegeten😉 Voor vragen kon ik altijd een app sturen, ook heel fijn! Dus ik zou zeggen , voor iedereen die nog twijfelt; Zeker doen!!

  Baukje de Vries Avatar Baukje de Vries
  4 November 2020

  positive review  Een heerlijk makkelijk vol te houden andere gezonde manier van eten!.. begin donderdag aan week 5 en ben al 4,7 kg kwijt! Echt een aanrader 👍

  Patricia Van Reusel Avatar Patricia Van Reusel
  29 July 2020

  positive review  Hele fijne manier om gezond en bewust met voeding bezig te zijn. Het is heel goed vol te houden, lekker gevarieerd eten, geen honger en makkelijk te bereiden. Mijn man en kindje van 2 konden lekker mee eten, voor hun maakt ik afwisselend pasta, rijst en aardappelen erbij. Dus niet dubbel koken! Inmiddels ben ik 12 weken verder en 10 kg lichter 💓 Ik zou het iedereen aanraden. Bedankt!

  Monique Rouwenhorst Reijnders Avatar Monique Rouwenhorst Reijnders
  17 July 2020

  positive review  Met dit programma eet je eigenlijk de hele dag door. Ik heb absoluut geen hongergevoel gehad, dat had ik met andere diëten wel. Het voelt ook niet alsof ik op dieet ben, maar ben anders gaan eten. Echt aan te raden. Ik heb alleen het weekmenu gevolgd en dat was goed te doen. Bij vragen kun je altijd mailen en krijg je snel bericht terug. Ik ben inmiddels 9 kilo kwijt en ga nu echt doorzetten en weet nu dat ik het kan!

  Anja Kruizinga Avatar Anja Kruizinga
  15 July 2020
gezond afvallen met lorraine van 1balance in Emmen

Lorraine, oprichtster 1BALANCE
Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het kan zijn om af te vallen. Ik was zelf lange tijd ruim 15 kilo te zwaar. Ik heb veel pogingen gedaan om af te vallen, maar het lukte me nooit om blijvend de kilo’s te verliezen. Pas toen ik me echt ging verdiepen in voeding kwam ik er achter wat ik al die tijd verkeerd had gedaan. Ik at overdag structureel te weinig, waardoor mijn lichaam alle kcal opsloeg als lichaamsvet. Ook had ik een verkeerde verdeling tussen koolhydraten, vetten en eiwitten. Pas toen ik dit aanpaste lukte het me om af te vallen.

Mijn eigen ervaring heeft me uiteindelijk geïnspireerd me om te laten scholen en 1BALANCE op te richten. Hiermee heb ik een programma ontwikkeld met weekmenu’s op maat én 1-1 coaching voor snel en toch gezond afvallen. Samen met mijn collega’s heb ik al duizenden vrouwen succesvol helpen afvallen. Plan nu een gratis adviesgesprek voor meer informatie!

Gezond afvallen in Groningen


Stel je eens voor….

Gezond en toch snel afvallen (12 weekse programma’s)
Makkelijke, gezonde weekmenu’s met zes eetmomenten per dag (mét brood, aardappelen, pasta en rijst)
Lekker in je vel zitten met volop energie
Niet meer op dieet
In het weekend kunnen genieten van een wijntje, pizza of taart

Dat kan bij 1BALANCE! Plan nu je gratis adviesgesprek en we leggen je alles uit over ons programma

sigrid van gezond afvallen bij 1balance winschoten

Sigrid:

“Ik ben al ruim 10 kilo afgevallen met het programma van 1BALANCE. Ik zag vrijwel direct resultaat; dat motiveerde enorm. Ik vond dat ik veel mocht eten. Ook waren de boodschappen super betaalbaar, dat vond ik erg fijn!”

Onze programma’s

Weekmenu's op maat

Zonder 1-1 coaching

€ 79,- p/m
✔ Elke week een op maat gemaakt menu
✔ Handige boodschappenlijst
✔ Maandelijks weegmoment
✔ Toegang tot de besloten Facebook coachingsgroep
✔ Tot 100% vergoeding uit de aanvullende verzekering
Plan je gesprek

Ticket to health

Ons meest gekozen traject

€ 119,- p/m
✔ Elke week een op maat gemaakt menu
✔ Handige boodschappenlijst
✔ Elke 2 weken 1-1 coaching in de praktijk
✔ Toegang tot de besloten Facebook coachingsgroep
✔ Tot 100% vergoeding uit de aanvullende verzekering
Plan je gesprek

PREMIUM ticket

Inclusief bootcamp

€ 129,- p/m
✔ Elke week een op maat gemaakt menu
✔ Handige boodschappenlijst
✔ Elke 2 weken 1-1 coaching in de praktijk
✔ Toegang tot de besloten Facebook coachingsgroep
✔ Inclusief onbeperkt bootcamp in het Noorderplantsoen (di, do en za)
✔ Tot 100% vergoeding uit de aanvullende verzekering
Plan je gesprek

Hoe ziet een adviesgesprek eruit


Het adviesgesprek vindt plaats in onze praktijk aan het Hereplein 3 in Groningen. Hierbij komt het volgende aan bod:

 

  • Kennismaking met je gewichtsconsulent (Lorraine of Eva)
  • Bespreken van je doelen
  • Advies welk programma het beste bij je zou passen
  • We zoeken de hoogte van je vergoeding uit
  • Weging en meting vetpercentage


Het gesprek is geheel corona-proof: we maken gebruik van een extra groot kantoor waardoor we ruim afstand kunnen houden. Het adviesgesprek is verder geheel gratis en vrijblijvend; je zit dus nergens aan vast!

gezond afvallen met 1balance groningen

Voordelen van een afvaltraject bij 1BALANCE

 

Weekmenu’s op maat

Je krijgt op maat gemaakte weekmenu’s, afgestemd op jouw doelen en voorkeuren. Hiermee boeken we supersnel resultaat!

 

Afvallen met normaal eten

Bij ons volg je geen streng dieet en neem je geen repen of shakes. Je kunt gewoon met de pot mee eten, waardoor het ook op lange termijn goed vol te houden is!

 

Elke twee weken coaching

Je hebt elke twee weken een 1-1 afspraak met je eigen gewichtsconsulent. Samen gaan we aan de slag om je doelen te behalen

Vergoeding vanuit je verzekering vaak mogelijk

We werken met gecertificeerde gewichtsconsulenten, waardoor vergoeding uit de aanvullende verzekering vaak deels of volledig mogelijk is. We zoeken dit graag voor je uit!

Géén shakes of dieten


Bij ons staat je gezondheid voorop. We werken daarom niet met shakes, repen of strenge dieten. De eerste kilo’s verlies je hiermee vaak supersnel, maar het is op lange termijn niet vol te houden en zorgt er uiteindelijk alleen maar voor dat je meer aankomt. Maar liefst 98% van de mensen is na een jaar zwaarder dan voordat ze met het dieet begonnen!

Gezond afvallen 


We gaan voor echt gezond afvallen. Dit doen we door weekmenu’s op maat te maken, afgestemd op jouw voorkeuren. Hierbij heb je zes eetmomenten per dag zodat je geen honger hebt en het menu goed vol te houden is. Daarnaast gaat het niet alleen maar om calorieën tellen, maar om een gezonde balans tussen koolhydraten, vetten en eiwitten. We kijken samen naar je eetpatroon en gaan op zoek naar verbeterpunten. Ook bespreken we wat je ab-so-luut wilt blijven eten (je favoriete reep Tony bijvoorbeeld) en wat je eventueel wel kunt schrappen. Gezond afvallen is de enige manier om ook op lange termijn resultaat te behouden. Plan nu je gratis adviesgesprek!

Gewichtsconsulenten 1BALANCE Groningen


Tijdens het traject krijg je je eigen gewichtsconsulent waarmee je elke twee weken een gesprek hebt. Samen helpen we elke maand tientallen mensen naar hun streefgewicht.

lorraine, begeleider gezond afvallen leeuwarden

Lorraine

dietiste emmen

Eva

Locatie 1BALANCE Groningen


Onze praktijk is gevestigd aan het Hereplein 3 in Groningen. Je kunt vlakbij parkeren maar we zijn ook per fiets goed bereikbaar!

WhatsApp Stuur een Whatsapp