gezond afvallen met lorraine van 1balance in Emmen

Over Lorraine, oprichtster 1BALANCE

“Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het kan zijn om af te vallen. Ik was zelf lange tijd ruim 15 kilo te zwaar. Ik heb veel pogingen gedaan om af te vallen, maar het lukte me nooit om blijvend de kilo’s te verliezen. Ik probeerde telkens opnieuw om zo min mogelijk kcal te eten en alle ongezonde tussendoortjes te laten staan. Dit hield ik dan een tijdje vol, maar na een week of twee verviel ik altijd weer in mijn oude patronen. Pas toen ik me echt ging verdiepen in voeding kwam ik er achter wat ik al die tijd verkeerd had gedaan. Ik at overdag structureel te weinig, waardoor mijn lichaam alle kcal opsloeg als lichaamsvet. Ook had ik een verkeerde verdeling tussen koolhydraten, vetten en eiwitten. Ik ging mijn eigen menu’s maken (waarbij ik meer at dan voorheen) en viel hiermee wél af.

Ik had eindelijk weer energie
Naast dat ik supersnel gewicht verloor, had ik ook al snel veel meer energie en zat ik veel lekkerder in mijn vel. Waar ik voorheen vaak moe was en mezelf soms uit bed moest slepen, had ik met de juiste voeding ineens bergen energie. Mijn eigen ervaring heeft me uiteindelijk geïnspireerd me om te laten scholen en 1BALANCE op te richten. Hiermee heb ik een programma ontwikkeld met weekmenu’s op maat én 1-1 coaching voor snel en toch gezond afvallen.


Wijn en pizza
Ik vind het belangrijk dat ik in de basis gezond eet, maar dat er daarnaast ruimte is voor een leuk en lekker leven met spontane etentjes en een keer een wijntje of pizza in het weekend. Kortom, balans! Met deze aanpak help ik samen met mijn collega’s elke dag tientallen mensen naar hun streefgewicht.”

Gezond afvallen in Winschoten


In onze praktijk in Winschoten (Blijham) helpen we elke dag tientallen mensen naar hun streefgewicht. Dit doen we door:

✔ Op maat gemaakte weekmenu’s met zes eetmomenten per dag
✔ Elke twee weken 1-1 coaching inclusief wegen en meten
✔ Gezond afvallen zonder streng dieet

Meer weten? Meld je nu aan voor een vrijblijvend adviesgesprek!

sigrid van gezond afvallen bij 1balance winschoten

Sigrid:

“Ik ben al ruim 10 kilo afgevallen met het programma van 1BALANCE. Ik zag vrijwel direct resultaat; dat motiveerde enorm. Ik vond dat ik veel mocht eten. Ook waren de boodschappen super betaalbaar, dat vond ik erg fijn!”

Inhoud adviesgesprek

Hoe ziet een adviesgesprek eruit


Het adviesgesprek vindt plaats in onze praktijk aan de Lindenlaan 28 in Blijham. Hierbij komt het volgende aan bod:

 

    • Kennismaking met je gewichtsconsulent
    • Bespreken van je doelen
    • Advies welk programma het beste bij je zou passen
    • We zoeken de hoogte van je vergoeding uit
    • Weging en meting vetpercentage

gezond afvallen bij 1balance Assen

Voordelen van een afvaltraject bij 1BALANCE

 

Géén dieet, maar gezond afvallen

Gedurende het traject helpen we je op weg naar je streefgewicht. Geen ongezond dieet met repen of shakes, maar alle tools en handvatten voor een gezond gewicht met volop energie

Weekmenu’s op maat

Je krijgt op maat gemaakte weekmenu’s, afgestemd op jouw doelen en voorkeuren. Hiermee boeken we supersnel resultaat!

 

Elke twee weken coaching

Je hebt elke twee weken een 1-1 afspraak met je eigen gewichtsconsulent. Samen gaan we aan de slag om je doelen te behalen

Coaching op handige tijdstippen

Afspraken kunnen worden ingepland op een tijdstip waarop het jou uitkomt. Zo kan je ook ’s avonds en op zaterdagochtend bij 1BALANCE terecht!

Onze programma's

Weekmenu's op maat

Zonder 1-1 coaching

€ 79,- p/m
✔ Elke week een ander menu
✔ Inclusief handige boodschappenlijst
✔ Maandelijks weegmoment
✔ Toegang tot de besloten Facebook coachingsgroep
✔ Tot 100% vergoeding uit de aanvullende verzekering
Plan je gesprek

Ticket to health

Ons meest gekozen programma

€ 119,- p/m
✔ Elke week een op maat gemaakt menu
✔ Handige boodschappenlijst
✔ Elke 2 weken 1-1 coaching in de praktijk
✔ Toegang tot de besloten Facebook coachingsgroep
✔ Tot 100% vergoeding uit de aanvullende verzekering
Plan je gesprek

Gewichtsconsulenten 1BALANCE Winschoten (Blijham)


Tijdens het traject krijg je je eigen gewichtsconsulent waarmee je elke twee weken een gesprek hebt. Samen helpen we elke maand tientallen mensen naar hun streefgewicht.

Lorraine

 

Ik ben Lorraine, 33 jaar en oprichtster van 1BALANCE in Groningen. Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het kan zijn om gewicht te verliezen en de kilo’s er af te houden. Ik was zelf jarenlang ruim 15 kilo zwaarder. Ondanks vele afvalpogingen lukte het me nooit om de kilo’s er af te houden. Pas toen ik me echt in voeding ging verdiepen leerde ik hoe belangrijk een goede balans tussen koolhydraten, vetten en eiwitten is en welke factoren enorm belangrijk zijn als je af wilt vallen. Hiermee heb ik een methode ontwikkeld waarmee we elke maand vele mensen helpen afvallen. We gebruiken hierbij op maat gemaakte weekmenu’s die volledig afgestemd worden op jouw lichaam. Plan nu je gratis adviesgesprek voor meer informatie!

lorraine, begeleider gezond afvallen leeuwarden

Alie

 

Ik ben Alie, gewichtsconsulent bij 1BALANCE en woonachtig in Blijham. Ik vind het geweldig om op een enthousiaste en persoonlijke manier mensen te begeleiden en hen te stimuleren om een nieuwe en bij hen passende leefstijl te vinden. Veel mensen hebben al van alles gedaan om af te vallen of juist kilo’s aan te komen. Fanatiek volgden ze het ene na het andere dieet maar tussendoor vervielen ze weer in hun oude patroon. Ik geloof daarom niet in crash diëten, shakes of repen. Ik help je liever op weg naar een gezond eetpatroon met zes eetmomenten per dag. Hiermee kan je op een gezonde manier afvallen zonder honger te lijden. Wil je meer weten? Meld je nu aan voor een vrijblijvend intakegesprek!

dietiste winschoten - Alie van 1BALANCE

Géén shakes of dieten


Bij ons staat je gezondheid voorop. We werken daarom niet met shakes, repen of strenge dieten. De eerste kilo’s verlies je hiermee vaak supersnel, maar het is op lange termijn niet vol te houden en zorgt er uiteindelijk alleen maar voor dat je meer aankomt. Maar liefst 98% van de mensen is na een jaar zwaarder dan voordat ze met het dieet begonnen!

Gezond afvallen 


We helpen je je eetpatroon aanpassen voor echt gezond afvallen. Dit doen we door weekmenu’s op maat te maken, afgestemd op jouw voorkeuren. Hierbij heb je zes eetmomenten per dag zodat je nooit honger hebt en het menu goed vol te houden is. Daarnaast gaat het niet alleen maar om calorieën tellen, maar om een gezonde balans tussen koolhydraten, vetten en eiwitten. We kijken samen naar je eetpatroon en gaan op zoek naar verbeterpunten. Ook bespreken we wat je ab-so-luut wilt blijven eten (je favoriete reep Tony bijvoorbeeld) en wat je eventueel wel kunt schrappen. Gezond afvallen is de enige manier om ook op lange termijn resultaat te behouden! Meer weten? Plan dan nu je gratis adviesgesprek!

Locatie 1BALANCE in Winschoten  (Blijham)


1BALANCE is gevestigd aan de Lindenlaan 28 in Blijham. Hier vindt ook het adviesgesprek plaats. Je kunt voor de deur gratis parkeren (met zowel auto als fiets).

WhatsApp Stuur een Whatsapp