Gezond afvallen – over Lorraine, oprichtster 1BALANCE

gezond afvallen met lorraine van 1balance in Emmen

“Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het kan zijn om af te vallen. Ik was zelf lange tijd ruim 15 kilo te zwaar. Ik heb veel pogingen gedaan om af te vallen, maar het lukte me nooit om blijvend de kilo’s te verliezen. Ik probeerde telkens opnieuw om zo min mogelijk kcal te eten en alle ongezonde tussendoortjes te laten staan. Dit hield ik dan een tijdje vol, maar na een week of twee verviel ik altijd weer in mijn oude patronen. Pas toen ik me echt ging verdiepen in voeding kwam ik er achter wat ik al die tijd verkeerd had gedaan. Ik at overdag structureel te weinig, waardoor mijn lichaam alle kcal opsloeg als lichaamsvet. Ook had ik een verkeerde verdeling tussen koolhydraten, vetten en eiwitten. Ik ging mijn eigen menu’s maken (waarbij ik meer at dan voorheen) en viel hiermee wél af.

Ik had eindelijk weer energie
Naast dat ik supersnel gewicht verloor, had ik ook al snel veel meer energie en zat ik veel lekkerder in mijn vel. Waar ik voorheen vaak moe was en mezelf soms uit bed moest slepen, had ik met de juiste voeding ineens bergen energie. Mijn eigen ervaring heeft me uiteindelijk geïnspireerd me om te laten scholen en 1BALANCE op te richten. Hiermee heb ik een programma ontwikkeld met weekmenu’s op maat én 1-1 coaching voor snel en toch gezond afvallen.

Gezond afvallen en balans
Ik vind het belangrijk dat ik in de basis gezond eet, maar dat er daarnaast ruimte is voor een leuk en lekker leven met spontane etentjes en een keer een wijntje of pizza in het weekend. Kortom, balans! Met deze aanpak help ik samen met mijn collega’s elke dag tientallen mensen naar hun streefgewicht. Plan nu een gratis adviesgesprek via de website!”

Gezond afvallen bij jou in de buurt

Stel je eens voor….

Gezond en toch snel afvallen (12 weekse programma’s)
Makkelijke, gezonde weekmenu’s met zes eetmomenten per dag (mét brood, aardappelen, pasta en rijst)
Lekker in je vel zitten met volop energie
Niet meer op dieet
In het weekend kunnen genieten van een wijntje, pizza of taart

Dat kan bij 1BALANCE! Plan nu je gratis adviesgesprek en we leggen je alles uit over ons programma

sigrid van gezond afvallen bij 1balance winschoten

Sigrid:

“Ik ben al ruim 10 kilo afgevallen met het programma van 1BALANCE. Ik zag vrijwel direct resultaat; dat motiveerde enorm. Ik vond dat ik veel mocht eten. Ook waren de boodschappen super betaalbaar, dat vond ik erg fijn!”

Onze programma’s

Weekmenu's op maat

Zonder 1-1 coaching

€ 79,- p/m
✔ Elke week een op maat gemaakt menu
✔ Handige boodschappenlijst
✔ Maandelijks weegmoment
✔ Toegang tot de besloten Facebook coachingsgroep
✔ Tot 100% vergoeding uit de aanvullende verzekering
Plan je gesprek

Ticket to health

Ons meest gekozen traject

€ 119,- p/m
✔ Elke week een op maat gemaakt menu
✔ Handige boodschappenlijst
✔ Elke 2 weken 1-1 coaching in de praktijk
✔ Toegang tot de besloten Facebook coachingsgroep
✔ Tot 100% vergoeding uit de aanvullende verzekering
Plan je gesprek

PREMIUM ticket

Inclusief bootcamp

€ 129,- p/m
✔ Elke week een op maat gemaakt menu
✔ Handige boodschappenlijst
✔ Elke 2 weken 1-1 coaching in de praktijk
✔ Toegang tot de besloten Facebook coachingsgroep
✔ Inclusief onbeperkt bootcamp in het Noorderplantsoen (di, do en za)
✔ Tot 100% vergoeding uit de aanvullende verzekering
Plan je gesprek

Tot 100% vergoeding uit de aanvullende verzekering


Als je aanvullend verzekerd bent, dan is de kans groot dat ons traject deels of volledig wordt vergoed. Er is dan géén sprake van eigen risico. Echter, ook als je geen aanvullende verzekering hebt dan zijn er mogelijkheden voor vergoeding. We leggen je dit graag uit tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Aanvullende informatie over dit onderwerp vind je tevens op https://1balance.nl/tarieven-en-vergoedingen/.

Hoe ziet een adviesgesprek eruit


Het adviesgesprek vindt plaats in onze praktijk bij jou in de buurt (Groningen, Emmen, Winschoten of Assen). Hierbij komt het volgende aan bod:

 

    • Kennismaking met je gewichtsconsulent (Lorraine, Menke, Alie of Eva)
    • Bespreken van je doelen
    • Advies welk programma het beste bij je zou passen
    • We zoeken de hoogte van je vergoeding uit
    • Weging en meting vetpercentage

gezond afvallen met 1balance groningen

Voordelen van een afvaltraject bij 1BALANCE

 

Géén dieet, maar gezond afvallen

Gedurende het traject helpen we deelnemers op weg naar hu streefgewicht. Geen ongezond dieet met repen of shakes, maar alle tools en handvatten voor een gezond gewicht met volop energie

Weekmenu’s op maat

We bieden op maat gemaakte weekmenu’s, afgestemd op jouw doelen en voorkeuren. Hiermee boeken we supersnel resultaat!

 

Elke twee weken coaching

Je hebt elke twee weken een 1-1 afspraak met je eigen gewichtsconsulent. Samen gaan we aan de slag om je doelen te behalen

Coaching op handige tijdstippen

Afspraken kunnen worden ingepland op een tijdstip waarop het jou uitkomt. Zo kan je ook ’s avonds en op zaterdagochtend bij 1BALANCE terecht!

Géén shakes of dieten


Bij ons staat je gezondheid voorop. We werken daarom niet met shakes, repen of strenge dieten. De eerste kilo’s verliezen mensen hiermee vaak supersnel, maar het is op lange termijn niet vol te houden en zorgt er uiteindelijk alleen maar voor dat er meer gewicht bij komt. Maar liefst 98% van de mensen is na een jaar zwaarder dan voordat ze met het dieet begonnen!

Gezond afvallen 


We helpen deelnemers hun eetpatroon aanpassen voor echt gezond afvallen. Dit doen we door weekmenu’s op maat te maken, afgestemd op jouw voorkeuren. Hierbij bieden we zes eetmomenten per dag zodat je nooit honger hebt en het menu goed vol te houden is. Daarnaast gaat het niet alleen maar om calorieën tellen, maar om een gezonde balans tussen koolhydraten, vetten en eiwitten. We kijken samen naar je eetpatroon en gaan op zoek naar verbeterpunten. Ook bespreken we wat je ab-so-luut wilt blijven eten (je favoriete reep Tony bijvoorbeeld) en wat je eventueel wel kunt schrappen. Gezond afvallen is de enige manier om ook op lange termijn resultaat te behouden! Plan nu je gratis adviesgesprek!

Gewichtsconsulenten 1BALANCE 


Tijdens het traject krijg je je eigen gewichtsconsulent waarmee je elke twee weken een gesprek hebt. Samen helpen we elke maand tientallen mensen naar hun streefgewicht.

lorraine, begeleider gezond afvallen leeuwarden

Lorraine

menke van gezond afvallen bij 1balance emmen

Menke

eva van gezond afvallen bij 1balance groningen emmen assen en winschoten

Eva

WhatsApp Whatsapp ons je vraag!