Gezond en toch snel afvallen in Emmen

Gezond afvallen in Emmen


In onze praktijk in Emmen helpen we elke dag tientallen mensen naar hun streefgewicht. Dit doen we door middel van op maat gemaakte weekmenu’s, afgestemd op jouw lichaam, jouw energiebehoefte en jouw eigen eetpatroon. Jouw lichaam is uniek, en je voedingsschema dus ook! Met deze methode hebben we al honderden mensen helpen afvallen. Bij onze trajecten krijg je het volgende:

✔ Op maat gemaakte weekmenu’s
✔ Een handige boodschappenlijst
✔ Elke twee weken 1-1 coaching inclusief wegen en meten

 

Hiermee is het mogelijk om gezond en toch snel af te vallen. Meer weten? Op woensdagen, vrijdagen en zaterdagen is 1BALANCE aanwezig in Emmen. Meld je nu aan voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Plan je gratis adviesgesprek

“De weekmenu’s van 1BALANCE waren super makkelijk te volgen. De recepten waren eenvoudig te maken en vooral heel erg lekker. Al met al echt een aanrader!

S. Hemmen

Hoe ziet een adviesgesprek eruit


Het adviesgesprek vindt plaats in onze praktijk aan de Parallelweg 36 in Emmen. Hierbij komt het volgende aan bod:

 

    • Kennismaking met je gewichtsconsulent (Lorraine)
    • Bespreken van je doelen
    • Advies welk programma het beste bij je zou passen
    • We zoeken de hoogte van je vergoeding uit
    • Weging en meting vetpercentage

gezond afvallen bij 1balance groningen

Voordelen

 

Géén dieet, maar gezond afvallen

Gedurende het traject helpen we je op weg naar je streefgewicht. Geen ongezond dieet met repen of shakes, maar alle tools en handvatten voor een gezond gewicht met volop energie

Weekmenu’s op maat

Je krijgt op maat gemaakte weekmenu’s, afgestemd op jouw doelen en voorkeuren. Hiermee boeken we supersnel resultaat!

 

Elke twee weken coaching

Je hebt elke twee weken een 1-1 afspraak met je eigen gewichtsconsulent. Samen gaan we aan de slag om je doelen te behalen

Coaching op handige tijdstippen

Afspraken kunnen worden ingepland op een tijdstip waarop het jou uitkomt. Zo kan je ook op de avonden bij 1BALANCE terecht!

Onze programma's

Personal plan

Intake + advies

€ 49,-
* Intake + persoonlijk advies
* Op maat gemaakt voorbeeld weekmenu
* Tot 100% vergoeding uit de aanvullende verzekering

Plan je gesprek

3 month ticket to health

Ons meest gekozen programma

Actieprijs: € 109 p/m
* Elke week een op maat gemaakt menu
* Handige boodschappenlijst
* Elke 2 weken 1-1 coaching in de praktijk
* Tot 100% vergoeding uit de aanvullende verzekering
Plan je gesprek

Weekmenu's op maat

Elke week een nieuw menu

€ 69,-
* Elke week een op maat gemaakt menu
* Zonder coaching
* Handige boodschappenlijst
* Maandelijks weegmoment
* Tot 100% vergoeding uit de aanvullende verzekering
Plan je gesprek

Gewichtsconsulenten 1BALANCE Emmen


Tijdens het traject krijg je je eigen gewichtsconsulent (Lorraine) waarmee je elke twee weken een gesprek hebt. Ik help elke maand tientallen mensen naar hun streefgewicht.

Over Lorraine, oprichtster 1BALANCE

Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het kan zijn om af te vallen. Toen ik ging studeren kwam ik in snel tempo aan. Het lukte me niet om de kilo’s er af te krijgen; voor mijn gevoel at ik redelijk gezond, maar desondanks werd ik steeds zwaarder. Toen ik afgestudeerd was verhuisde ik om werkervaring op te doen. Mijn gewicht bleef stabiel, maar het lukte me nog steeds niet om af te vallen. Daarnaast had ik een drukke baan met veel stress. Dat kon natuurlijk niet eeuwig goed gaan; ik kreeg uiteindelijk last van paniekaanvallen en werd gedwongen mijn leefstijl aan te passen. Ik ben me toen echt gaan verdiepen in voeding en gezondheid.

Ik kwam er achter dat ik met andere voeding niet alleen kon afvallen, maar ook al snel meer energie had. Mijn eigen ervaring heeft me uiteindelijk geïnspireerd me om te laten scholen en 1BALANCE op te richten. Nu help ik samen met mijn collega’s andere mensen op een gezonde manier afvallen. En we zitten nu ook bij jou in de buurt!

dietiste lorraine van 1balance voor gezond afvallen met koolhydraatarm dieet

Géén shakes of dieten


Bij ons staat je gezondheid voorop. We werken daarom niet met shakes, repen of strenge dieten. De eerste kilo’s verlies je hiermee vaak supersnel, maar het is op lange termijn niet vol te houden en zorgt er uiteindelijk alleen maar voor dat je meer aankomt. Maar liefst 98% van de mensen is na een jaar zwaarder dan voordat ze met het dieet begonnen!

Gezond afvallen 


We helpen je je eetpatroon aanpassen voor echt gezond afvallen. Dit doen we door weekmenu’s op maat te maken, afgestemd op jouw voorkeuren. Hierbij heb je zes eetmomenten per dag zodat je nooit honger hebt en het menu goed vol te houden is. Of je nu koolhydraatarm, vegetarisch of gewoon met de Hollandse pot mee wilt eten, er is altijd een menu dat bij je past. Meer weten? Plan dan nu je gratis adviesgesprek!

Locatie 1BALANCE in Emmen


1BALANCE is gevestigd aan de Parallelweg 36 in Emmen. Hier vindt ook het adviesgesprek plaats. Je kunt voor de deur gratis parkeren (met zowel auto als fiets).

Call Now Button