Gezond en toch snel afvallen in Emmen

Over Lorraine, oprichtster 1BALANCE

 

Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het kan zijn om af te vallen. Toen ik ging studeren kwam ik in snel tempo aan. Het lukte me niet om de kilo’s er af te krijgen; voor mijn gevoel at ik redelijk gezond, maar desondanks werd ik steeds zwaarder. Pas toen ik me echt ging verdiepen in voeding kwam ik er achter wat ik al die tijd verkeerd had gedaan. Ik at overdag veel te weinig, waardoor mijn lichaam alle kcal opsloeg als lichaamsvet. Ook had ik een verkeerde verdeling tussen koolhydraten, vetten en eiwitten. Ik ging mijn eigen menu’s maken (waarbij ik meer at dan voorheen) en viel hiermee wél af.

Naast dat ik supersnel gewicht verloor, had ik ook ineens veel meer energie en zat ik veel lekkerder in mijn vel. Waar ik voorheen vaak moe was en mezelf soms uit bed moest slepen, had ik met de juiste voeding ineens bergen energie. Mijn eigen ervaring heeft me uiteindelijk geïnspireerd me om te laten scholen en 1BALANCE op te richten. Hiermee heb ik een programma ontwikkeld met weekmenu’s op maat én 1-1 coaching voor snel en toch gezond afvallen. Ik vind het belangrijk dat je in de basis gezond eet, maar dat er daarnaast ruimte is voor een leuk en lekker leven met spontane etentjes en een keer een wijntje of pizza. Kortom, balans! Met deze aanpak help ik samen met mijn collega’s elke dag tientallen mensen naar hun streefgewicht!

gezond afvallen met lorraine van 1balance in Emmen

Sigrid:

“Ik ben al ruim 10 kilo afgevallen met het programma van 1BALANCE. Ik zag vrijwel direct resultaat; dat motiveerde enorm. Ik vond dat ik veel mocht eten. Ook waren de boodschappen super betaalbaar, dat vond ik erg fijn!”

sigrid van gezond afvallen bij 1balance winschoten

Gezond afvallen in Emmen


In onze praktijk in Emmen helpen we elke dag tientallen mensen naar hun streefgewicht. Dit doen we door middel van op maat gemaakte weekmenu’s, afgestemd op jouw lichaam, jouw energiebehoefte en jouw eigen eetpatroon. Jouw lichaam is uniek, en je voedingsschema dus ook! Met deze methode hebben we al honderden mensen helpen afvallen. Bij onze trajecten krijg je het volgende:

✔ Op maat gemaakte weekmenu’s
✔ Een handige boodschappenlijst
✔ Elke twee weken 1-1 coaching inclusief wegen en meten

 

Hiermee is het mogelijk om gezond en toch snel af te vallen. Meer weten?  Meld je nu aan voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Plan je gratis adviesgesprek

Hoe ziet een adviesgesprek eruit


Het adviesgesprek vindt plaats in onze praktijk aan de Parallelweg 36 in Emmen. Hierbij komt het volgende aan bod:

 

    • Kennismaking met je gewichtsconsulent
    • Bespreken van je doelen
    • Advies welk programma het beste bij je zou passen
    • We zoeken de hoogte van je vergoeding uit
    • Weging en meting vetpercentage

gezond afvallen bij 1balance Assen

Voordelen

 

Géén dieet, maar gezond afvallen

Gedurende het traject helpen we je op weg naar je streefgewicht. Geen ongezond dieet met repen of shakes, maar alle tools en handvatten voor een gezond gewicht met volop energie

Weekmenu’s op maat

Je krijgt op maat gemaakte weekmenu’s, afgestemd op jouw doelen en voorkeuren. Hiermee boeken we supersnel resultaat!

 

Elke twee weken coaching

Je hebt elke twee weken een 1-1 afspraak met je eigen gewichtsconsulent. Samen gaan we aan de slag om je doelen te behalen

Coaching op handige tijdstippen

Afspraken kunnen worden ingepland op een tijdstip waarop het jou uitkomt. Zo kan je ook op de avonden bij 1BALANCE terecht!

Onze programma's

Weekmenu's op maat

Zonder 1-1 coaching

€ 79,- p/m
✔ Elke week een ander menu
✔ Inclusief handige boodschappenlijst
✔ Maandelijks weegmoment
✔ Toegang tot de besloten Facebook coachingsgroep
✔ Tot 100% vergoeding uit de aanvullende verzekering
Plan je gesprek

Ticket to health

Ons meest gekozen programma

€ 119,- p/m
✔ Elke week een op maat gemaakt menu
✔ Handige boodschappenlijst
✔ Elke 2 weken 1-1 coaching in de praktijk
✔ Toegang tot de besloten Facebook coachingsgroep
✔ Tot 100% vergoeding uit de aanvullende verzekering
Plan je gesprek

PREMIUM ticket

Inclusief bootcamp

€ 129,- p/m
✔ Elke week een op maat gemaakt menu
✔ Handige boodschappenlijst
✔ Inclusief wekelijkse bootcamp les
✔ Elke 2 weken 1-1 coaching in de praktijk
✔ Toegang tot de besloten Facebook coachingsgroep
✔ Tot 100% vergoeding uit de aanvullende verzekering
Plan je gesprek

Gewichtsconsulenten 1BALANCE Emmen


Tijdens het traject krijg je je eigen gewichtsconsulent (Lorraine of Annelies) waarmee je elke twee weken een gesprek hebt. Samen helpen we elke maand tientallen mensen naar hun streefgewicht!

Lorraine

Ik ben zelf ruim 15 kilo afgevallen door mijn leefstijl aan te passen. Inmiddels weet ik dat het niet nodig is om op een streng dieet te gaan als je wilt afvallen; veel mensen eten zelfs te weinig! Voldoende voedingsstoffen en een goede verdeling tussen vetten, koolhydraten en eiwitten zijn van cruciaal belang als je wilt afvallen. Op basis van mijn eigen ervaring én de kennis die ik tijdens mijn opleiding heb opgedaan, heb ik een programma ontwikkeld waarmee ik samen met Annelies elke maand tientallen mensen help afvallen. Voor mij staat je gezondheid op de eerste plaats; ik help je dan ook graag naar een gezond eetpatroon met zes maaltijden per dag, om te voorkomen dat je honger hebt. We gaan samen kijken waar de zwakke plekken in je eetpatroon zitten en bedenken hier praktische oplossingen voor. Afvallen hoeft echt niet ingewikkeld te zijn; veel deelnemers geven aan dat ze versteld staan van hoe makkelijk het gaat. Plan je gratis adviesgesprek voor meer informatie!

gezond afvallen met lorraine van 1balance in Emmen

Annelies

Het was altijd mijn grote droom om slank te zijn en gewoon te kunnen eten wat ik wilde. Jaloers kon ik zijn op al die slanke meiden die nooit calorieën hoefden te tellen. Het doel leek onmogelijk maar ik heb toch echt de oplossing gevonden. Ik kwam erachter dat, naast de juiste voeding, het heel belangrijk was om ook mijn gedachtepatroon aan te passen voor blijvend resultaat. Naast mijn opleiding gewichtsconsulent heb ik ook veel kennis over emotie-eten en het veranderen van je mindset door te kijken naar WAAROM je eet. Ben je klaar voor een échte verandering? Dan hoop ik je snel te zien!

online dietiste emmen - annelies van 1balanceen

Géén shakes of dieten


Bij ons staat je gezondheid voorop. We werken daarom niet met shakes, repen of strenge dieten. De eerste kilo’s verlies je hiermee vaak supersnel, maar het is op lange termijn niet vol te houden en zorgt er uiteindelijk alleen maar voor dat je meer aankomt. Maar liefst 98% van de mensen is na een jaar zwaarder dan voordat ze met het dieet begonnen!

Gezond afvallen 


We helpen je je eetpatroon aanpassen voor echt gezond afvallen. Dit doen we door weekmenu’s op maat te maken, afgestemd op jouw voorkeuren. Hierbij heb je zes eetmomenten per dag zodat je nooit honger hebt en het menu goed vol te houden is. Of je nu koolhydraatarm, vegetarisch of gewoon met de Hollandse pot mee wilt eten, er is altijd een menu dat bij je past. Meer weten? Plan dan nu je gratis adviesgesprek!

Locatie 1BALANCE in Emmen


1BALANCE is gevestigd aan de Parallelweg 36 in Emmen. Hier vindt ook het adviesgesprek plaats. Je kunt voor de deur gratis parkeren (met zowel auto als fiets).

Call Now Button