Gewichtsconsulent in Groningen nodig?

Bereik je streefgewicht snel en effectief

✔ Wil je graag op een gezonde manier snel afvallen?
✔ Wil je nooit meer op dieet?
✔ Wil je blijvend je leefstijl aanpassen?
✔ Wil je weer lekker in je vel zitten met volop energie?

Meld je dan aan bij 1BALANCE - dé gezondheidspraktijk in Groningen

Bij 1BALANCE helpen we je graag om op een gezonde manier af te vallen. Bij ons volg je géén dieet maar helpen we je om blijvend je leefstijl aan te passen. Zo krijg je uitgebalanceerde weekmenu’s, afgestemd op jouw lichaamskenmerken en persoonlijke voorkeuren. Hierbij houden we onder andere rekening met je ruststofwisseling, dagelijkse fysieke activiteiten en persoonlijke doel. Of je nu wilt afvallen of aankomen, vegetariër bent of geen graanproducten eet; bij 1BALANCE ontvang je altijd een persoonlijk voedingsadvies op maat.

Het programma is zo ingericht dat je het ook op lange termijn vol kunt houden. Er is bijvoorbeeld ook ruimte voor minder gezonde dingen; ook deze horen thuis in een gebalanceerde leefstijl. We helpen je om een juiste balans te vinden tussen gezond eten, voldoende bewegen en regelmatig ontspannen.

Dit kan je verwachten van onze programma's

✔ Wekelijkse uitgeschreven voedingsschema’s incl. boodschappenlijst
✔ Een gecertificeerde gewichtsconsulent als personal coach
✔ 24/7 coaching
✔ Werkboek met opdrachten voor een gebalanceerde leefstijl
✔ Je eigen persoonlijke app
✔ Mogelijkheid tot samen sporten

Eenmalig voedingsadvies

Persoonlijk plan van aanpak
* Intakegesprek met weging en meting
* Voedingsdagboek en persoonlijk voedingsadvies
* Uitleg over balans tussen koolhydraten, vetten en eiwitten
* Twee afspraken: intake en advies
* Tot 100% vergoeding door je zorgverzekeraar
€ 69,00

12 week ticket to health

Coaching + voedingsschema's
* 12 weekmenu's op maat
* Wekelijkse boodschappenlijst
* Elke twee weken live coaching
* Werkboek met leefstijlopdrachten
* Toegang tot de app
* TOT 100% vergoeding door je zorgverzekeraar
€ 499,00

Voedingsschema op maat

Afgestemd op jouw voorkeuren
* Voedingsschema's op maat
* Elke week een ander menu
* 1 x per maand een online coachingsgesprek
* Tot 100% vergoeding uit de aanvullende verzekering
* Maandelijkse automatische incasso
€ 59,00 per maand

Gewichtsconsulenten 1BALANCE

Ik ben Lorraine, 33 jaar en werkzaam als gewichtsconsulent. Een aantal jaren geleden was ik zelf aanzienlijk zwaarder. Door anders te gaan eten viel ik niet alleen af, maar zat ik ook veel lekkerder in mijn vel. Als gewichtsconsulent help ik nu elke maand tientallen mensen succesvol naar hun streefgewicht. De focus ligt bij mij volledig op gezondheid. We tellen daarom geen calorieën, maar kiezen voor gezonde producten met een goede balans tussen koolhydraten, vetten en eiwitten. Minder vulling, meer voeding! In mijn programma’s focussen we op stress, emotie-eten en je sociale omgeving. We kijken samen waar de valkuilen in je eetpatroon zitten en gaan aan de slag om praktische oplossingen te bedenken.  Wil jij ook weer lekker in je vel zitten met een gezond gewicht? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek!

gewichtsconsulent Groningen
Gewichtsconsulent in Groningen

Ik ben Willem, 36 jaar oud, vader van 2 dochters en werkzaam als gewichtsconsulent bij 1BALANCE. Naast mijn gezinsleven ligt mijn passie bij sport en gezondheid. Gezondheid is voor mij een leven dat in balans is. En dan doel ik op balans in voeding, beweging, maar ook zeker ontspanning. Tijdens mijn begeleiding zal mijn focus liggen op deze balans.

Ik bied naast de trajecten ONLINE en PERSONAL, ook het traject ACTIVE aan. Dit traject is voor mensen die graag willen afvallen, maar tijdens de sportmomenten graag samen actief willen zijn. Met een coach en een groep samen sporten zorgt voor gezelligheid, maar ook voor een goede prikkel om naast de gezamenlijke trainingen ook zelf aan de slag te gaan. Doe jij mee met een traject van 12 weken? Dan kunnen we mogelijk daarna samen aan een (adventure)run meedoen! Bij een traject is het gemiddelde gewichtsverlies 6-12 kg.

Ben jij gemotiveerd om te werken aan je gezondheid, dan begeleid ik jou graag naar een gezond gewicht en een goede balans in je leven. Maak een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Introductie Willem

Introductie Lorraine

Reacties van klanten

  • "Afgelopen december ben ik met Lorraine aan de slag gegaan en al vrij snel voelde ik me stukken beter. De kilo’s gingen er goed gestaag af en, misschien nog wel belangrijker, de energie was binnen een mum van tijd weer helemaal op peil! Wat ik vooral heel fijn vond, is dat ik nooit een hongergevoel heb gehad. Inmiddels ben ik ervan overtuigd dat ik een nieuwe levensstijl beheers waarbij ik me stukken energieker, beter en mooier voel. Lorraine, nogmaals ontzettend bedankt voor de energie en dit geweldige resultaat!"

Gratis gezond weekmenu

Wil je weten hoe een gezond weekmenu er bij 1BALANCE uit kan zien? Via onderstaande link kan je gratis een voorbeeld van een weekmenu downloaden. Vul nu je naam en e-mailadres in en je ontvangt het gratis menu direct in je inbox!


Worden trajecten vergoed?

Ik ben gecertificeerd gewichtsconsulent en aangesloten bij de beroepsvereniging Bureau Gewichtsconsulenten Nederland. Vergoeding van voedingsadvies is daarom vaak mogelijk vanuit de aanvullende verzekering (je eigen risico wordt in dit geval niet aangesproken). Wil je weten of jouw zorgverzekeraar consulten vergoedt? Kijk dan hier voor meer informatie en een overzicht van alle vergoedingen. Bij aanvang word je gevraagd het volledige bedrag te voldoen. Betalen kan door middel van een bankoverschrijving of PIN. Uiteraard ontvang je dan ook direct een factuur. Deze kan je, afhankelijk van je zorgverzekeraar, opsturen voor een gedeeltelijke of volledige vergoeding.

Hoe werkt het?

Hoe werkt het

Er vindt altijd eerst een (vrijblijvend) intakegesprek plaats bij 1BALANCE (Albertine Agnesplein 2A). In tegenstelling tot een diëtiste heb je hierbij géén doorverwijzing van je huisarts nodig.  Tijdens het intakegesprek kijken we naar je lengte, lichaamsgewicht, vetpercentage en lichaamssamenstelling.  Vervolgens houd je een aantal dagen bij wat je eet en drinkt. Op basis van deze informatie krijg je een persoonlijk voedingsadvies.

Kies je voor het ten week ticket to health? Dan help ik je in de weken erna om de adviezen toe te passen in je dagelijkse leven. Elke twee weken hebben we een afspraak en staat er een ander thema centraal, zoals bijvoorbeeld stress, emotie-eten en sociale omgeving. Je krijgt praktische tips om op een makkelijke manier je gezondheid te verbeteren.

Kies ik voor een dietiste of een gewichtsconsulent?

Diëtisten zijn specialisten op het gebied van voeding in relatie tot ziekten. Een diëtiste is gespecialiseerd in het opstellen van een aangepast eetpatroon voor mensen met een medische aandoening (bijvoorbeeld diabetes type 1, een traag werkende schildklier of lactose intolerantie). Een gewichtsconsulent houdt zich vooral bezig met mensen die gezonder willen eten, maar waarbij de oorzaak van hun ongezonde eetpatroon of overgewicht niet medisch is. Ze zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die willen afvallen door middel van een blijvend gezond eetpatroon (en dus geen tijdelijk dieet). Ik ben zelf (gecertificeerd) gewichtsconsulent en dus opgeleid om mensen te begeleiden die blijvend gewicht willen verliezen. Wil jij graag op een gezonde manier maar toch snel afvallen? Dan ben je bij 1BALANCE aan het juiste adres.

Kan ik ook sporten bij 1BALANCE?

Jazeker! Elke dinsdagavond om 19:00 verzorgen we bootcamplessen in het Noorderplantsoen. Begin mei starten we ook op de donderdagavond. Meer weten? Ga naar www.1balance.nl/bootcamp.