fbpx

Gezond afvallen | 1BALANCE 


Stel je eens voor: nooit meer op dieet, een gezond gewicht en toch kunnen genieten van cheesecake, chocola, wijn en andere dingen die het leven leuk maken. Dat kan bij 1BALANCE!
Wil jij:

definitief de kilo’s verliezen en niet meer diëten

gewoon normaal kunnen eten en toch afvallen

lekker in je vel zitten met volop energie

Dan ben je bij 1BALANCE aan het juiste adres!

Bij 1BALANCE Groningen helpen we je om snel en effectief je streefgewicht te bereiken. Dit doen we met behulp van:

Weekmenu’s op maat voor extra snel afvallen
1-1 gesprekken met je eigen gewichtsconsulent
24/7 coaching via whatsapp en mail


Trajecten worden vaak deels of volledig vergoed als je aanvullend verzekerd bent

Meer weten? Meld je aan voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek


Wil jij ook gezond afvallen? Plan dan je gratis adviesgesprek in onze agenda

Voordelen

 

Géén dieet, maar echt gezond afvallen voor langdurig resultaat

Gedurende het traject helpen we je op weg naar je streefgewicht. Geen tijdelijke oplossing, maar alle tools en handvatten voor een langdurig resultaat

Weekmenu’s op maat

Je ontvangt weekmenu’s op maat, afgestemd op jouw voorkeuren. Of je nu vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm of juist gewoon met de Hollandse pot mee wilt eten; je ontvangt altijd een menu dat bij je past. Wil je weten hoe een menu er uit kan zien? Download dan hier je gratis voorbeeldmenu

 

Elke twee weken coaching

Je hebt je eigen gewichtsconsulent die je elke twee weken spreekt. Er is niet alleen aandacht voor je voortgang, maar ook voor je mindset. Je ontvangt praktische tips en trucs zodat je je nieuwe leefstijl ook op lange termijn vol kunt houden

Coaching op handige tijdstippen

Afspraken kunnen worden ingepland op een tijdstip waarop het jou uitkomt. We zijn zowel overdag als in de avonden en op zaterdagochtend geopend!

Tot 100% vergoeding
Onze programma’s worden vaak deels of volledig gedekt vanuit de aanvullende verzekering. Hierbij is er géén sprake van eigen risico. We leggen dit graag uit tijdens een gratis adviesgesprek!

  • Al jarenlang heb ik last van overgewicht. Verschillende diëten heb ik gevolgd, maar steeds kwam ik weer aan. Menke heeft mij laten inzien dat ik met een gezonder eetpatroon ook kan afvallen en dat ik het dan ook op lange termijn kan volhouden. Na een goed intakegesprek ben ik aan de slag gegaan. De weekmenu's waren super makkelijk te volgen. De recepten waren eenvoudig te maken en vooral heel erg lekker! Meerdere malen per week had ik contact met Menke en kreeg ik tips tegen emotie-eten en stress. Ik ben al ruim 17 kilo kwijt!
    S. Hemmen
klant die gezond is gaan afvallen in Groningen

Prijzen en programma’s

Personal plan

Intake + advies

€ 69,-
* Intake + persoonlijk advies
* Op maat gemaakt voorbeeld weekmenu
* Tot 100% vergoeding uit de aanvullende verzekering

Plan je gratis intake

Three month ticket to health

Ons meest gekozen programma

Actieprijs: € 109,- p/m
* Elke week een op maat gemaakt menu
* Handige boodschappenlijst
* Elke 2 weken 1-1 coaching in de praktijk
* Tot 100% vergoeding uit de aanvullende verzekering

Plan je gratis intake

12 week booster

Incl. bootcamp

€ 399,-
* Elke week een op maat gemaakt menu
* Handige boodschappenlijst
* Elke 2 weken 1-1 coaching in de praktijk
* Onbeperkt toegang tot de bootcamp lessen in het Noorderplantsoen (ma, di en do)
* Tot 100% vergoeding uit de aanvullende verzekering

Plan je gratis intake

Gewichtsconsulenten 1BALANCE Groningen


Tijdens het traject krijg je je eigen gewichtsconsulent (Menke of Lorraine) waarmee je elke twee weken een gesprek hebt. Samen helpen we elke maand tientallen mensen naar hun streefgewicht. We zijn allebei gecertificeerde gewichtsconsulenten en hebben jarenlange ervaring met het begeleiden van mensen die af willen vallen.

Lorraine

 

Ik ben Lorraine, 33 jaar en oprichtster van 1BALANCE in Groningen. Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het kan zijn om af te vallen en de kilo’s er af te houden. Ik was zelf jarenlang ruim 15 kilo zwaarder. Ondanks vele afvalpogingen lukte het me nooit om de kilo’s er af te houden. Ik voelde me vaak moe, had weinig energie en vond het steeds lastiger alle ballen in de lucht te houden. Pas toen ik me in voeding ging verdiepen, regelmatiger en meer ging eten lukte het me om af te vallen. Daarnaast had ik al snel veel meer energie. Inmiddels zijn de extra kilo’s definitief verleden tijd. Mijn eigen ervaring heeft me uiteindelijk doen besluiten om gewichtsconsulent te worden, 1BALANCE op te richten en mensen te helpen bij gezond afvallen. Inmiddels help ik samen met mijn collega Menke elke maand tientallen mensen succesvol naar hun streefgewicht!

snel afvallen met dietiste Lorraine 1BALANCE Groningen

Menke

 

Mijn naam is Menke Knol, ik ben 26 jaar oud en werkzaam als gewichtsconsulent bij 1BALANCE. Over voeding is veel verwarring. Je leest, hoort en ziet tegenwoordig zoveel ideeën, meningen en methoden waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Dat maakt het lastig om keuzes te maken, want wat is nu goed? Ik ben van mening dat er niet één manier is die goed is. Ieder mens is uniek waardoor voor ieder individu ook een andere aanpak geldt. Samen gaan we op zoek naar een manier die voor jou het beste toepasbaar is binnen je dagelijks leven. Hierbij geef ik je praktische tips en handvatten voor afvallen en/of meer energie. Daarnaast help ik je om te gaan met emotie-eten en om stressklachten te verminderen. Wil je zowel je voeding als leefstijl aanpassen en wil je dit op een manier doen die het beste bij jou past? Plan dan nu je gratis intake in de agenda!

snel afvallen met Menke, gewichtsconsulent bij 1BALANCE in Groningen

Locatie 1BALANCE Groningen


 Onze praktijk is gevestigd aan het Zernikepark 12. Je kunt voor de deur (gratis) parkeren maar we zijn ook per fiets goed bereikbaar!

Hoe ziet een adviesgesprek eruit


Het adviesgesprek vindt plaats in onze praktijk aan het Zernikepark 12. Tijdens dit gesprek maak je kennis met je gewichtsconsulent (Menke of Lorraine). We bespreken hierbij je doelen en geven advies over welk programma het beste bij je zou passen. Ook zoeken we voor je uit hoe hoog de vergoeding van je verzekering is. Verder vindt er een weeg- en meetmoment plaats waarbij we je gewicht en vetpercentage meten. Op basis hiervan kunnen we je vertellen wat haalbare resultaten zijn en geven we een concreet advies. Het gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend en gratis; je zit dus nergens aan vast!

afvallen in praktijk van dietiste groningen

Veelgestelde vragen

Hoe ziet een traject eruit?

Elk traject begint met een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in onze praktijk. Hierin bespreken we je doelen en kijken we welk traject het beste bij je past. We berekenen je energiebehoefte en stellen een persoonlijk voedingsadvies voor je op. Je kunt dus direct beginnen met gezond afvallen!  Vervolgens hebben we elke twee weken een afspraak waarbij we wegen en meten en de voortgang bespreken. Daarnaast krijg je elke week een nieuw weekmenu toegestuurd. Hiermee is het mogelijk om supersnel gewicht te verliezen zonder honger!

Worden de trajecten vergoed?

Menke en Lorraine zijn aangesloten bij de beroepsverenigingen Bureau Gewichtsconsulenten Nederland. Dat betekent dat consulten vaak deels of volledig vergoed worden uit de aanvullende verzekering. Per verzekeraar verschilt het welk bedrag wordt vergoed. Via de volgende pagina vind je een overzicht van vergoedingen: www.1balance.nl/vergoedingen

Waar is 1BALANCE gevestigd?

1BALANCE is gevestigd aan het Zernikepark 12, in ruimte 2.24. Als je een afspraak hebt kan je je melden bij de receptioniste, zij zal je vertellen waar onze ruimte precies zit.

Dietiste of gewichtsconsulent?

Bij 1BALANCE krijgen we regelmatig de vraag wat het verschil is tussen een dietiste en een gewichtsconsulent. Een dietiste is opgeleid om mensen te begeleiden die een medische oorzaak van overgewicht hebben én een aangepast eetpatroon nodig hebben. Zo begeleidt een dietiste in Groningen bijvoorbeeld mensen met diabetes type 1, lactoseintolerantie of een schildklieraandoening. Een gewichtsconsulent begeleidt mensen die geen medische reden voor overgewicht hebben en die geen aangepaste voeding nodig hebben. Er is een beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten waarbij er strenge eisen aan opleiding en nascholing worden gesteld. We zijn aangesloten bij deze beroepsvereniging (BGN) en volgen regelmatig scholing op het gebied van voeding.

Hoe werken de weekmenu's?

Bij aanvang van het traject gaan we kijken wat je energiebehoefte is en welk plan het beste bij je past. Ook kan je aangeven wat wel en niet in de recepten terug mag komen. Afhankelijk van deze informatie stellen we een weekmenu voor je op, inclusief overzichtelijke boodschappenlijst. Vervolgens ontvang je elke week een nieuw weekmenu in je inbox. Ook krijg je toegang tot onze app. Hierin kan je aangeven wat je naast je weekmenu nog hebt gegeten. Ook vind je hier leuke opdrachten die je helpen bij het behalen van je doelen.

Wil jij écht gezond afvallen?

Plan dan nu je gratis adviesgesprek!