Gewichtsconsulent in Groningen nodig?

Bereik je streefgewicht snel en effectief

✔ Ben je helemaal klaar met je gewicht en wil je het écht anders?
✔ Ben je er zat van om niet meer in je favoriete kleding te passen?

✔ Ben je klaar met diëten en wil je écht goed voor je lichaam gaan zorgen?
✔ Wil je graag op een gezonde manier snel afvallen?
✔ Wil je blijvend je leefstijl aanpassen?
✔ Wil je weer écht lekker in je vel zitten met volop energie?

Gewichtsconsulenten bij 1BALANCE in Groningen

 

Bij 1BALANCE helpen we je graag om op een gezonde manier af te vallen. Bij ons volg je géén dieet maar helpen we je om blijvend je leefstijl aan te passen waarbij je toch snel afvalt. Zo krijg je met ons 12 week ticket to health uitgebalanceerde weekmenu’s op maat, afgestemd op jouw lichaamskenmerken en persoonlijke voorkeuren. Hierbij houden we onder andere rekening met je ruststofwisseling, dagelijkse fysieke activiteiten en persoonlijke doel. Of je nu wilt afvallen of aankomen, vegetariër bent of geen graanproducten eet; bij 1BALANCE ontvang je altijd een persoonlijk voedingsadvies op maat.

Het programma is zo ingericht dat je het ook op lange termijn vol kunt houden. Er is bijvoorbeeld ook ruimte voor minder gezonde dingen; ook deze horen thuis in een gebalanceerde leefstijl. We helpen je om een juiste balans te vinden tussen gezond eten, voldoende bewegen en regelmatig ontspannen.

gewichtsconsulent Lorraine van 1BALANCE Groningen

Dit kan je verwachten van onze programma's

✔ Wekelijkse uitgeschreven voedingsschema’s incl. boodschappenlijst
✔ Een gecertificeerde gewichtsconsulent als personal coach
✔ 24/7 coaching
✔ Werkboek met opdrachten voor een gebalanceerde leefstijl
✔ Je eigen persoonlijke app
✔ Mogelijkheid tot samen sporten

Plan van aanpak

Intake + advies op maat
* Intakegesprek + voedingsdagboek
* Persoonlijk plan van aanpak
* Weekmenu op maat
* Volop recepten en praktische tips
* Tot 100% vergoeding door je zorgverzekeraar
€ 99,00

12 week ticket to health

1-1 coaching + weekmenu's
* 12 weekmenu's op maat
* Wekelijkse boodschappenlijst
* Elke twee weken live coaching
* Toegang tot de app
* Werkboek met opdrachten
* Tot 100% vergoeding door je zorgverzekeraar
€ 399,00

Voedingsschema op maat

Afgestemd op jouw voorkeuren
* Voedingsschema's op maat
* Elke week een ander menu
* 1 x per maand een online coachingsgesprek
* Tot 100% vergoeding uit de aanvullende verzekering
* Maandelijkse automatische incasso
€ 59,00 per maand

Gewichtsconsulenten bij 1BALANCE Groningen

Gezond afvallen met Lorraine, gewichtsconsulent bij 1BALANCE in Groningen

Ik ben Lorraine, 33 jaar en werkzaam als gewichtsconsulent. Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het kan zijn om af te vallen. Een aantal jaren geleden was ik zelf aanzienlijk zwaarder. Ik had een drukke baan met veel stress waardoor ik maar weinig tijd had om te koken en sporten. Ik leefde vooral in mijn hoofd en had geen tijd om de signalen van mijn lichaam (een opgejaagd gevoel, slecht tegen prikkels kunnen) serieus te nemen. Dit kon natuurlijk niet eeuwig goed gaan; uiteindelijk leidde de stress tot hevige paniekaanvallen waardoor ik gedwongen werd mijn leefstijl aan te passen. Door anders te gaan eten, vaker te sporten en meer tijd voor ontspanning vrij te maken voelde ik me al snel stukken beter. Mijn eigen ervaring heeft me uiteindelijk geïnspireerd om gewichtsconsulent te worden en 1BALANCE op te richten. Nu help ik elke maand tientallen mensen succesvol naar hun streefgewicht. De focus ligt bij mij volledig op gezondheid. We tellen daarom niet alleen maar calorieën, maar kiezen voor gezonde producten met een goede balans tussen koolhydraten, vetten en eiwitten. Minder vulling, meer voeding! In mijn coachingprogramma’s focussen we daarnaast op stress, voeding en balans. We kijken samen waar de valkuilen in je leefstijl zitten en gaan aan de slag om praktische oplossingen te bedenken.

Wil jij ook weer lekker in je vel zitten met een gezond gewicht? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek!

Menke, gewichtsconsulent bij 1BALANCE in Groningen

Mijn naam is Menke Knol, 26 jaar oud en werkzaam als gewichtsconsulent bij 1BALANCE. Over voeding is veel verwarring. Je leest, hoort en ziet tegenwoordig zoveel ideeën, meningen en methoden waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Dat maakt het lastig om keuzes te maken, want wat is nu goed? Ik ben van mening dat er niet één manier is die goed is. Ieder mens is uniek waardoor voor ieder individu ook een andere aanpak geldt. Samen gaan we op zoek naar een manier die toepasbaar is binnen jouw dagelijks leven waarbij ik je inzicht en praktische handvatten kan bieden om te zorgen voor een blijvende (gedrags)verandering.

Zet jij de eerste stap? Plan dan hieronder een afspraak en begin direct met jouw persoonlijke leefstijltraject!

Reacties van klanten

  • "Inmiddels beheers ik een nieuwe leefstijl waarbij ik me stukken energieker, beter en mooier voel. Lorraine, nogmaals ontzettend bedankt voor de energie en dit geweldige resultaat!"

Vergoedingen gewichtsconsulent Groningen


Ben je aanvullend verzekerd? Dan worden consulten door een gecertificeerde gewichtsconsulent vaak vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Per verzekeraar verschilt het bedrag dat wordt vergoed. Wil je weten of jouw zorgverzekeraar een vergoeding geeft voor onze trajecten? Via deze pagina vind je het volledige overzicht.

Start vandaag nog met afvallen


Wil je direct beginnen met afvallen en/of weer écht lekker in je vel zitten? Plan dan vandaag nog je gratis intakegesprek!