fbpx

Gewichtsconsulent in Groningen voor hulp bij afvallen

Coaching en/of weekmenu's op maat

✔ Op een gezonde manier afvallen
✔ Géén dieet, maar veranderingen in je eetpatroon en leefstijl
✔ Voor iedereen die lekker in zijn/haar vel wil zitten met volop energie

Bij 1BALANCE bieden we volledige trajecten waarmee we je helpen om je streefgewicht te behalen. We bieden zowel 1-1 coaching (voor bijvoorbeeld hulp bij emotie-eten of een extra stok achter de deur) als 12-weekse programma’s inclusief weekmenu’s op maat. Hieronder vind je informatie over de gewichtsconsulenten die de trajecten verzorgen én informatie over de trajecten zelf.

Dietiste groningen voor gezond afvallen

Ik ben Lorraine, 33 jaar en werkzaam als gewichtsconsulent. Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het kan zijn om af te vallen. Een aantal jaren geleden was ik zelf aanzienlijk zwaarder. Ik had een drukke baan met veel stress waardoor ik maar weinig tijd had om te koken en sporten. Ik leefde vooral in mijn hoofd en had geen tijd om de signalen van mijn lichaam (een opgejaagd gevoel, slecht tegen prikkels kunnen) serieus te nemen. Dit kon natuurlijk niet eeuwig goed gaan; uiteindelijk leidde de stress tot hevige paniekaanvallen waardoor ik gedwongen werd mijn leefstijl aan te passen. Door anders te gaan eten, vaker te sporten en meer tijd voor ontspanning vrij te maken voelde ik me al snel stukken beter. Mijn eigen ervaring heeft me uiteindelijk geïnspireerd om 1BALANCE op te richten; een praktijk voor voedingsadvies en -coaching. Inmiddels help ik elke maand tientallen mensen succesvol naar hun streefgewicht. Ik help je op weg naar een gezond eetpatroon met een goede balans tussen koolhydraten, vetten en eiwitten. Minder vulling, meer voeding! In mijn coachingprogramma’s focussen we daarnaast op stress en emotie-eten. We kijken samen waar de valkuilen in je leefstijl zitten en gaan aan de slag om praktische oplossingen te bedenken.

Wil jij ook weer lekker in je vel zitten met een gezond gewicht? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek!

Menke, gewichtsconsulent bij 1BALANCE in Groningen

Mijn naam is Menke Knol, 26 jaar oud en werkzaam als gewichtsconsulent bij 1BALANCE. Over voeding is veel verwarring. Je leest, hoort en ziet tegenwoordig zoveel ideeën, meningen en methoden waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Dat maakt het lastig om keuzes te maken, want wat is nu goed? Ik ben van mening dat er niet één manier is die goed is. Ieder mens is uniek waardoor voor ieder individu ook een andere aanpak geldt. Samen gaan we op zoek naar een manier die toepasbaar is binnen jouw dagelijks leven waarbij ik je inzicht en praktische handvatten kan bieden om te zorgen voor een blijvende (gedrags)verandering. Ik geef je praktische tips om gezonder te eten, om te gaan met emotie-eten en stressklachten te verminderen.

Zet jij de eerste stap? Plan dan hieronder een afspraak en begin direct met jouw persoonlijke leefstijltraject!

Plan van aanpak

€ 99,-
* Intakegesprek + voedingsdagboek
* Persoonlijk plan van aanpak
* Weekmenu op maat
* Volop recepten en praktische tips
* Tot 100% vergoeding door je zorgverzekeraar
PLan je gratis intake

Coachingstraject 10 weken

€ 399,-
* Intake + plan van aanpak
* Coaching op voeding, emotie-eten en/of stress
* Praktische tips en adviezen
* Tot 100% vergoeding uit de aanvullende verzekering
* Vijf uitgebreide consulten van 45 minuten
Plan je gratis intake

12 week ticket to health

€299,-
* 12 weekmenu's op maat
* Wekelijkse boodschappenlijst
* Elke drie weken live coaching
* Toegang tot de app
* Werkboek met opdrachten
* Tot 100% vergoeding door je zorgverzekeraar
Plan je gratis intake

12 week ticket to health - PREMIUM

€399,-
* 12 weekmenu's op maat
* Wekelijkse boodschappenlijst
* Elke TWEE weken live coaching
* Werkboek met opdrachten + toegang app
* Tot 100% vergoeding door je zorgverzekeraar
* GRATIS toegang tot de bootcamplessen op ma/di/do
Plan je gratis intake

Persoonlijk voedingsadvies Groningen

 

Bij 1BALANCE helpen we je graag om op een gezonde manier af te vallen. Zo kan je bij onze gewichtsconsulenten terecht voor coaching en persoonlijk voedingsadvies. Je kunt ervoor kiezen om daarnaast uitgebalanceerde weekmenu’s op maat te ontvangen, afgestemd op jouw lichaamskenmerken en persoonlijke voorkeuren. Hierbij meten we je ruststofwisseling en houden we rekening met je dagelijkse fysieke activiteiten en persoonlijke doel. Of je nu wilt afvallen of aankomen, vegetariër bent of geen graanproducten eet; bij 1BALANCE is er altijd een persoonlijk voedingsadvies op maat mogelijk. Wil je liever geen weekmenu’s volgen maar heb je vooral coaching en een stok achter de deur nodig? Ook dat is mogelijk!

De trajecten zijn zo ingericht dat het goed vol te houden is. Er is bijvoorbeeld ook ruimte voor minder gezonde dingen; ook deze horen thuis in een gebalanceerde leefstijl. We helpen je om een juiste balans te vinden tussen gezond eten, voldoende bewegen en regelmatig ontspannen.

Gewichtsconsulent Groningen: Lorraine

Dit kan je verwachten van onze programma's

✔ Stap voor stap begeleiding naar je streefgewicht met behulp van een ervaren gewichtsconsulent
✔ Optioneel: wekelijkse uitgeschreven voedingsschema’s incl. boodschappenlijst (klik hier voor een voorbeeld weekmenu)
✔ Live coaching in de praktijk (elke twee of drie weken)
✔ Werkboek met opdrachten voor een gebalanceerde leefstijl
✔ Je eigen persoonlijke app
✔ GRATIS deelname aan de bootcamp lessen op ma/di/do (bij het 12 week ticket PREMIUM)

Vergoedingen gewichtsconsulent Groningen


Ben je aanvullend verzekerd? Dan worden consulten door een gecertificeerde gewichtsconsulent vaak vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Per verzekeraar verschilt het bedrag dat wordt vergoed. Wil je weten of jouw zorgverzekeraar een vergoeding geeft voor onze trajecten? Via deze pagina vind je het volledige overzicht.

Niet goed, geld terug 


Bij 1BALANCE hebben we alleen maar tevreden cliënten en dat willen we zo houden. We bieden daarom garantie op onze diensten. Uiteraard kunnen we niet garanderen dat iedereen zijn/haar doelen behaalt, maar wél dat je je geld terug krijgt als je onverhoopt niet tevreden bent. Mocht dit het geval zijn dan kan je dit aangeven na het eerste consult; we vergoeden dan het volledige bedrag dat je hebt betaald.

Start vandaag nog met afvallen


Plan vandaag nog je gratis intakegesprek!