fbpx

Wil jij gezond én snel afvallen?

Gezond afvallen | 1BALANCE 


Stel je eens voor: nooit meer op dieet, een gezond gewicht en toch kunnen genieten van cheesecake, chocola, wijn en andere dingen die het leven leuk maken. Dat kan bij 1BALANCE!
Wil jij:

Gezond afvallen en niet meer diëten

Gewoon normaal kunnen eten

Lekker in je vel zitten met volop energie

Plan dan nu je gratis adviesgesprek bij 1BALANCE!

Snel afvallen met weekmenu’s op maat 


Bij 1BALANCE hebben we al honderden mensen naar hun streefgewicht mogen begeleiden. Dit doen we door middel van:

Weekmenu’s op maat

1-1 coaching in onze praktijk in Groningen

Gratis toegang tot de sportlessen in het Noorderplantsoen

Plan dan nu je gratis adviesgesprek bij 1BALANCE!

“De weekmenu’s van 1BALANCE waren super makkelijk te volgen. De recepten waren eenvoudig te maken en vooral heel erg lekker. Ik ben al ruim 17 kilo kwijt!”

S. Hemmen

Gratis adviesgesprek

Hoe ziet een adviesgesprek eruit


Het adviesgesprek vindt plaats in onze praktijk aan het Zernikepark 12 in Groningen. Hierbij komt het volgende aan bod:

 

    • Kennismaking met je gewichtsconsulent (Lorraine, Menke of Ellis)
    • Bespreken van je doelen
    • Advies welk programma het beste bij je zou passen
    • We zoeken de hoogte van je vergoeding uit
    • Weging en meting vetpercentage

gewichtsconsulenten menke en lorraine uit groningen

De voordelen van een afvaltraject bij 1BALANCE

 

Géén  tijdelijk dieet, maar echt gezond afvallen

Geen quick fix, maar alle tools en handvatten voor een écht gezond gewicht

Weekmenu’s op maat

Je ontvangt weekmenu’s en voedingsadvies op maat, afgestemd op jouw voorkeuren

 

Elke twee weken coaching

Je hebt je eigen gewichtsconsulent die je elke twee weken spreekt

Coaching op handige tijdstippen

We zijn zowel overdag als in de avonden en op zaterdagochtend geopend!

Tot 100% vergoeding
Onze afvalprogramma’s worden vaak deels of volledig gedekt vanuit de aanvullende verzekering

Prijzen en programma’s

Personal plan

Intake + advies

€ 69,-
* Intake + persoonlijk advies
* Op maat gemaakt voorbeeld weekmenu
* Tot 100% vergoeding uit de aanvullende verzekering

Plan je gratis intake

Three month ticket to health

Ons meest gekozen programma

Actieprijs: € 109,- p/m
* Elke week een op maat gemaakt menu
* Handige boodschappenlijst
* Elke 2 weken 1-1 coaching in de praktijk
* Tot 100% vergoeding uit de aanvullende verzekering

Plan je gratis intake

12 week PREMIUM pack

Incl. bootcamp

€ 399,-
* Elke week een op maat gemaakt menu
* Handige boodschappenlijst
* Elke 2 weken 1-1 coaching met je gewichtsconsulent
* Onbeperkt toegang tot de bootcamp lessen in het Noorderplantsoen (di, do en za)
* Tot 100% vergoeding uit de aanvullende verzekering
* 24/7 coaching via whatsapp en mail

Plan je gratis intake

Gewichtsconsulenten 1BALANCE Groningen


Tijdens het traject krijg je je eigen gewichtsconsulent (Menke of Lorraine) waarmee je elke twee weken een gesprek hebt. Samen helpen we elke maand tientallen mensen naar hun streefgewicht. We zijn allebei gecertificeerde gewichtsconsulenten en hebben jarenlange ervaring met het begeleiden van mensen die gezond af willen vallen.

Lorraine

 

Ik ben Lorraine, 33 jaar en oprichtster van 1BALANCE in Groningen. Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het kan zijn om gewicht te verliezen en de kilo’s er af te houden. Ik was zelf jarenlang ruim 15 kilo zwaarder. Ondanks vele afvalpogingen lukte het me nooit om de kilo’s er af te houden. Ik voelde me vaak moe, had weinig energie en vond het steeds lastiger alle ballen in de lucht te houden. Pas toen ik me in voeding ging verdiepen, regelmatiger en meer ging eten lukte het me om gezond af te vallen. Daarnaast had ik al snel veel meer energie. Inmiddels zijn de extra kilo’s definitief verleden tijd. Mijn eigen ervaring heeft me uiteindelijk doen besluiten om gewichtsconsulent te worden, 1BALANCE op te richten en mensen te helpen bij gezond afvallen. Inmiddels help ik samen met mijn collega Menke elke maand tientallen mensen succesvol naar hun streefgewicht!

gezond afvallen met gewichtsconsulent Lorraine 1BALANCE Groningen

Menke

 

Mijn naam is Menke Knol, 26 jaar oud en werkzaam als gewichtsconsulent. Ik weet dat gezond eten niet altijd mee valt als je een druk leven hebt. Je hebt weinig tot geen tijd om te koken en bent dan sneller geneigd om voor een snelle hap te kiezen. Dit heeft niet alleen invloed op je gewicht, maar ook op hoe je je voelt. Je bent sneller moe, slaapt minder goed en hebt vaak weinig energie. Je mindset speelt hierbij een belangrijke rol; ik help je daarom niet alleen bij afvallen, maar geef ook praktische tips tegen emotie-eten, stress en eventuele andere zaken waar je tegen aan loopt.
Ik ben van mening dat er niet één manier is die goed is. Ieder mens is uniek waardoor voor ieder individu ook een andere aanpak geldt. Samen gaan we op zoek naar een methode die bij jou past, zodat je gezond kan leven, gewicht verliest en op een gezonde manier met voeding leert omgaan. Deze aanpak werkt; ik heb al honderden mensen mogen helpen met het verbeteren van hun leefstijl.

Wil je zowel je voeding als leefstijl aanpassen en wil je dit op een manier doen die het beste bij jou past? Ik help je graag verder!

gezond afvallen met Menke, dietiste en gewichtsconsulent bij 1BALANCE in Groningen

Locatie 1BALANCE Groningen


 Onze praktijk is gevestigd aan het Zernikepark 12 in Groningen. Je kunt voor de deur (gratis) parkeren maar we zijn ook per fiets goed bereikbaar!

Veelgestelde vragen

Hoe ziet een traject eruit?

Elk traject begint met een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in onze praktijk. Hierin bespreken we je doelen en kijken we welk traject het beste bij je past. We berekenen je energiebehoefte en stellen een persoonlijk voedingsadvies voor je op. Je kunt dus direct beginnen met gezond afvallen!  Vervolgens hebben we elke twee weken een afspraak waarbij we wegen en meten en de voortgang bespreken. Daarnaast krijg je elke week een nieuw weekmenu toegestuurd. Hiermee is het mogelijk om supersnel gewicht te verliezen zonder honger!

Worden de trajecten vergoed?

Menke en Lorraine zijn aangesloten bij de beroepsverenigingen Bureau Gewichtsconsulenten Nederland. Dat betekent dat consulten vaak deels of volledig vergoed worden uit de aanvullende verzekering. Per verzekeraar verschilt het welk bedrag wordt vergoed. Via de volgende pagina vind je een overzicht van vergoedingen: www.1balance.nl/vergoedingen

Dietiste of gewichtsconsulent?

Bij 1BALANCE krijgen we regelmatig de vraag wat het verschil is tussen een dietiste en een gewichtsconsulent. Een dietiste is opgeleid om mensen te begeleiden die een medische oorzaak van overgewicht hebben én een aangepast eetpatroon nodig hebben. Zo begeleidt een dietiste in Groningen bijvoorbeeld mensen met diabetes type 1, lactoseintolerantie of een schildklieraandoening. Een gewichtsconsulent begeleidt mensen die geen medische reden voor overgewicht hebben en die geen aangepaste voeding nodig hebben. Er is een beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten waarbij er strenge eisen aan opleiding en nascholing worden gesteld. We zijn aangesloten bij deze beroepsvereniging (BGN) en volgen regelmatig scholing op het gebied van voeding.
Zo kunnen we jou helpen om gezond af te vallen en je streefgewicht te bereiken!

Hoe werken de weekmenu's?

Bij aanvang van het traject gaan we kijken wat je energiebehoefte is en welk plan het beste bij je past. Ook kan je aangeven wat wel en niet in de recepten terug mag komen. Afhankelijk van deze informatie stellen we een weekmenu voor je op, inclusief overzichtelijke boodschappenlijst. Vervolgens ontvang je elke week een nieuw weekmenu in je inbox. Ook krijg je toegang tot onze app. Hierin kan je aangeven wat je naast je weekmenu nog hebt gegeten. Ook vind je hier leuke opdrachten en voedingsadviezen die je helpen bij het behalen van je doelen.