Gewichtsconsulent in Groningen nodig?

Bereik je streefgewicht snel en effectief

✔ Wil je graag op een gezonde manier snel afvallen?
✔ Wil je nooit meer op dieet?
✔ Wil je weer lekker in je vel zitten met volop energie?
✔ Wil je écht gezond gaan eten met een goede balans tussen koolhydraten, vetten en eiwitten?

dietiste Lorraine Groningen

Meld je dan aan bij 1BALANCE - gewichtsconsulent en coach

Een aantal jaren geleden was ik ruim 15 kilo zwaarder. Door anders te gaan eten viel ik niet alleen af, maar zat ik ook veel lekkerder in mijn vel. Als gewichtsconsulent help ik nu elke maand tientallen mensen succesvol naar hun streefgewicht. De focus ligt bij mij volledig op gezondheid. We tellen daarom geen calorieën, maar kiezen voor gezonde producten met een goede balans tussen koolhydraten, vetten en eiwitten. Minder vulling, meer voeding! Een gewichtsverlies van 0,5 tot 2 kg per week is daarbij gemiddeld. In mijn programma’s focussen we op stress, emotie-eten en je sociale omgeving. We kijken samen waar de valkuilen in je eetpatroon zitten en gaan aan de slag om praktische oplossingen te bedenken.  Wil jij ook weer lekker in je vel zitten met een gezond gewicht? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek!

Dit kan je verwachten van mijn programma's

✔ Stap voor stap begeleiding naar een gezond lichaam en een gewicht dat bij je past
✔ Volop energie voor jezelf en de mensen om je heen
✔ Handvatten om bewuster te leven en meer te genieten

Persoonlijk plan van aanpak

Voedingsadvies op maat
* Intakegesprek met weging en meting vetpercentage
* Leer alles over een goede balans tussen vetten, koolhydraten en eiwitten
* Leer hoe je snel en effectief afvalt en je gezondheid verbetert
* Tot 100% vergoeding uit de aanvullende verzekering
€ 69,00

10 week ticket to health

Stap voor stap coaching
* Elke twee weken live coaching
* 24/7 coaching via whatsapp en mail
* Wekelijks voorbeeldrecepten en/of praktische tips
* Extra: gratis workshop gezonde tussendoortjes
* Tot 100% vergoeding door je zorgverzekeraar
€ 299,00

Maandabonnement

Online coaching + maandelijks weegmoment
* Online coaching via mail en whatsapp
* Maandelijks weeg- en meetmoment (10 min)
* Wekelijkse tips, adviezen en recepten
* Voorrang op (betaalde én gratis) workshops
* Maandelijks opzegbaar
€ 39,00 per maand

Reacties van klanten

  • "Afgelopen december ben ik met Lorraine aan de slag gegaan en vanaf de eerste dag voelde ik me al stukken beter. De kilo’s gingen er goed gestaag af en, misschien nog wel belangrijker, de energie was binnen een mum van tijd weer helemaal op peil! Wat ik vooral heel fijn vond, is dat ik nooit een hongergevoel heb gehad. Nu, we zijn 4 maanden verder, ben ik ervan overtuigd dat ik een nieuwe levensstijl beheers waarbij ik me stukken energieker, beter en mooier voel. Lorraine heeft me heel goed geholpen met praktische tips, inzichten, inspirerende workshops, recepten en door mij het vertrouwen te geven dat het me zou lukken. Daarbij waren de contactmomenten erg gezellig. Lorraine, nogmaals ontzettend bedankt voor de energie en dit geweldige resultaat!"
  • "Toen ik voor het eerst kennismaakte met Lorraine van 1BALANCE had ik ruim 15 kg overgewicht. Ik had weinig energie, was vaak moe en voelde me niet meer prettig in mijn lichaam.  Ik heb het 10 week ticket to health gevolgd en ben in die periode 11 kg kwijtgeraakt. Ook daarna bleef ik afvallen. Door gezond te eten en meer te bewegen heb ik mijn oude lichaam weer terug gekregen.  Daarnaast heb ik ontzettend veel energie; ik word fit wakker en heb bijna geen last meer van dips gedurende de dag. Ik zit echt weer lekker in m’n vel!"

Worden trajecten vergoed?

Ik ben gecertificeerd gewichtsconsulent en aangesloten bij de beroepsvereniging Bureau Gewichtsconsulenten Nederland. Vergoeding van voedingsadvies is daarom vaak mogelijk vanuit de aanvullende verzekering (je eigen risico wordt in dit geval niet aangesproken). Wil je weten of jouw zorgverzekeraar consulten vergoedt? Kijk dan hier voor meer informatie en een overzicht van alle vergoedingen. Bij aanvang word je gevraagd het volledige bedrag te voldoen. Betalen kan door middel van een bankoverschrijving of PIN. Uiteraard ontvang je dan ook direct een factuur. Deze kan je, afhankelijk van je zorgverzekeraar, opsturen voor een gedeeltelijke of volledige vergoeding.

Hoe werkt het?

Hoe werkt het

Er vindt altijd eerst een (vrijblijvend) intakegesprek plaats bij 1BALANCE (Albertine Agnesplein 2A). In tegenstelling tot een diëtiste heb je hierbij géén doorverwijzing van je huisarts nodig.  Tijdens het intakegesprek kijken we naar je lengte, lichaamsgewicht, vetpercentage en lichaamssamenstelling.  Vervolgens houd je een aantal dagen bij wat je eet en drinkt. Op basis van deze informatie krijg je een persoonlijk voedingsadvies.

Kies je voor het ten week ticket to health? Dan help ik je in de weken erna om de adviezen toe te passen in je dagelijkse leven. Elke twee weken hebben we een afspraak en staat er een ander thema centraal, zoals bijvoorbeeld stress, emotie-eten en sociale omgeving. Je krijgt praktische tips om op een makkelijke manier je gezondheid te verbeteren.

Kies ik voor een dietiste of een gewichtsconsulent?

Diëtisten zijn specialisten op het gebied van voeding in relatie tot ziekten. Een diëtiste is gespecialiseerd in het opstellen van een aangepast eetpatroon voor mensen met een medische aandoening (bijvoorbeeld diabetes type 1, een traag werkende schildklier of lactose intolerantie). Een gewichtsconsulent houdt zich vooral bezig met mensen die gezonder willen eten, maar waarbij de oorzaak van hun ongezonde eetpatroon of overgewicht niet medisch is. Ze zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die willen afvallen door middel van een blijvend gezond eetpatroon (en dus geen tijdelijk dieet). Ik ben zelf (gecertificeerd) gewichtsconsulent en dus opgeleid om mensen te begeleiden die blijvend gewicht willen verliezen. Wil jij graag op een gezonde manier maar toch snel afvallen? Dan ben je bij 1BALANCE aan het juiste adres.

Kan ik ook sporten bij 1BALANCE?

Jazeker! Elke dinsdagavond om 19:00 verzorgen we bootcamplessen in het Noorderplantsoen. Begin mei starten we ook op de donderdagavond. Meer weten? Ga naar www.1balance.nl/bootcamp.