Gezond afvallen in Groningen


Bij 1BALANCE bieden we volledige programma’s waarbij we je helpen om snel en effectief je streefgewicht te bereiken. Dit doen we door middel van op maat gemaakte recepten en 1-1 coaching. Afvallen was nog nooit zo makkelijk!

Trajecten worden vaak deels of volledig vergoed als je aanvullend verzekerd bent

Meer weten? Meld je aan voor een vrijblijvend intakegesprek!

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek


Wil jij ook gezond afvallen? Plan dan je gratis intake in onze agenda

Voordelen

 

Géén dieet, maar echt gezond afvallen

Gedurende het traject helpen we je op weg naar je streefgewicht. Geen tijdelijke oplossing, maar alle tools en handvatten voor een langdurig resultaat

Weekmenu’s op maat

Je ontvangt weekmenu’s op maat, afgestemd op jouw voorkeuren. Of je nu vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm of juist gewoon met de Hollandse pot mee wilt eten; je ontvangt altijd een menu dat bij je past

 

Elke twee weken coaching

Je hebt je eigen gewichtsconsulent die je elke twee weken spreekt. Er is niet alleen aandacht voor je voortgang, maar ook voor je mindset. Je ontvangt praktische tips en trucs zodat je je nieuwe leefstijl ook op lange termijn vol kunt houden

Coaching op handige tijdstippen

Afspraken kunnen worden ingepland op een tijdstip waarop het jou uitkomt. We zijn zowel overdag als in de avonden en op zaterdagochtend geopend!

snel afvallen met dietiste en gezonde recepten van 1balance in groningen
  • "Ik ben ruim twaalf kilo afgevallen en zie mijn gewicht nog elke week omlaag gaan".
    M. Buining

Plan van aanpak

Intake + advies

€ 99,-
* Intake + advies
* Op maat gemaakt weekmenu
* Praktische tips en tools
* Praktische tips en trucs
* Gratis goodiebag
* Tot 100% vergoeding uit de aanvullende verzekering

Plan je gratis intake

Weekmenu's + coaching

Volledig op maat gemaakt

€ 109,- p/m
* Elke week een op maat gemaakt menu
* Handige boodschappenlijst
* Elke 2 weken 1-1 coaching in de praktijk
* Praktische tips en trucs
* Werkboek met opdrachten
* Voor een langdurig resultaat
* Tot 100% vergoeding uit de aanvullende verzekering

Plan je gratis intake

12 week ticket to health

Incl. bootcamp

€ 399,-
* Elke week een op maat gemaakt menu
* Handige boodschappenlijst
* Elke 2 weken 1-1 coaching in de praktijk
* Onbeperkt toegang tot de bootcamp lessen in het Noorderplantsoen (ma, di en do)
* Praktische tips en trucs
* Werkboek met opdrachten
* Voor een langdurig resultaat
* Tot 100% vergoeding uit de aanvullende verzekering

Plan je gratis intake

Locatie 1BALANCE Groningen


 Onze praktijk is gevestigd aan het Zernikeplein 12. Je kunt voor de deur (gratis) parkeren maar het is ook per fiets goed bereikbaar!

Gewichtsconsulenten 1BALANCE Groningen


Tijdens het traject krijg je je eigen gewichtsconsulent (Menke of Lorraine) waarmee je elke twee weken een gesprek hebt. Samen helpen we elke maand tientallen mensen naar hun streefgewicht. We zijn allebei gecertificeerde gewichtsconsulenten en hebben jarenlange ervaring met het begeleiden van mensen die af willen vallen.

Lorraine, gewichtsconsulent 1BALANCE Groningen

 

Ik ben Lorraine, 33 jaar en oprichtster van 1BALANCE in Groningen. Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het kan zijn om af te vallen en de kilo’s er af te houden. Ik had jarenlang een drukke baan bij een groot bedrijf. Daarnaast had ik een druk sociaal leven waardoor ik maar weinig aan sporten en gezond eten toe kwam en uiteindelijk bijna 20 kilo zwaarder werd. Ik had vaak het gevoel “uit balans” te zijn en voelde me continu gestresst. Dat ging niet lang goed; uiteindelijk zorgde de stress voor hevige paniekaanvallen en gaf mijn lichaam aan dat het genoeg was geweest. Ik ging me meer in voeding verdiepen, regelmatig sporten en maakte tijd vrij voor ontspanning. Door gezond af te vallen voelde ik me al snel veel fitter en energieker. Deze ervaring heeft me uiteindelijk doen besluiten om gewichtsconsulent te worden, 1BALANCE op te richten en mensen te helpen bij gezond afvallen. Inmiddels help ik samen met mijn collega Menke elke maand tientallen mensen succesvol naar hun streefgewicht!

snel afvallen met dietiste Lorraine 1BALANCE Groningen

Menke, gewichtsconsulent 1BALANCE Groningen

 

Mijn naam is Menke Knol, ik ben 26 jaar oud en werkzaam als gewichtsconsulent bij 1BALANCE. Over voeding is veel verwarring. Je leest, hoort en ziet tegenwoordig zoveel ideeën, meningen en methoden waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Dat maakt het lastig om keuzes te maken, want wat is nu goed? Ik ben van mening dat er niet één manier is die goed is. Ieder mens is uniek waardoor voor ieder individu ook een andere aanpak geldt. Samen gaan we op zoek naar een manier die voor jou het beste toepasbaar is binnen je dagelijks leven. Hierbij geef ik je praktische tips en handvatten voor afvallen en/of meer energie. Daarnaast help ik je om te gaan met emotie-eten en om stressklachten te verminderen. Wil je zowel je voeding als leefstijl aanpassen en wil je dit op een manier doen die het beste bij jou past? Ik help je graag verder!

snel afvallen met Menke, gewichtsconsulent bij 1BALANCE in Groningen

Gezond afvallen met snel resultaat


1BALANCE biedt 100% maatwerk. Zo ontvang je persoonlijke en professionele online en offline begeleiding en alle tools die nodig zijn om je streefgewicht te behalen. Zo ontvang je weekmenu’s op maat, afgestemd op jouw doelen. Of je nu veganistisch, koolhydraatarm of gewoon met de Hollandse pot mee wilt eten, we maken altijd een menu dat bij jou past. Alleen dan weet je zeker dat je het ook op lange termijn kunt volhouden. Daarnaast heb je regelmatig 1-1 sessies met je eigen gewichtsconsulent. Ook heb je contact via Whatsapp en krijg je een beweegadvies en/of sportschema. Op basis van jouw doel en jouw lichaam gaan we aan de slag. Hierbij kan je kiezen voor zowel een online als offline traject. Je kunt dus ook gezond afvallen als je niet in Groningen woont!

Vergoedingen 1BALANCE 


De gewichtsconsulenten bij 1BALANCE Groningen zijn geregistreerd en aangesloten bij de beroepsvereniging Bureau Gewichtsconsulenten Nederland. Dit houdt in dat trajecten vaak vergoed worden uit de aanvullende verzekering. Per verzekeraar verschilt het hoeveel je vergoed krijgt, bij sommige pakketten wordt tot wel 750 euro per jaar vergoed. Op deze pagina vind je een volledig overzicht van vergoedingen per zorgverzekeraar.

Ik heb met veel plezier het programma van 3 maanden gevolgd. Ik ben tijdens het programma ruim 10 kg afgevallen en een stuk energieker dan voorheen. Al met al een aanrader!

Kelly Pakes

Kelly, afgevallen met gewichtsconsulent van 1balance in groningen

Hoe ziet een traject eruit?

Elk traject begint met een gratis en vrijblijvend intakegesprek in onze praktijk. Hierin bespreken we je doelen, ervaringen en persoonlijke voorkeuren qua voeding. We berekenen je energiebehoefte en stellen een persoonlijk voedingsadvies voor je op. Je kunt dus direct beginnen met gezond afvallen!  Vervolgens hebben we elke twee weken een afspraak waarbij we wegen en meten en de voortgang bespreken. Afhankelijk van het traject wat je kiest vindt dit in onze praktijk of via Skype plaats. Hierbij staat er telkens een ander thema centraal. Zo gaan we etiketten lezen, werken we aan eventuele stress en gaan we doelen opstellen. Daarnaast krijg je elke week een nieuw weekmenu toegestuurd. Tot slot krijg je (bij het offline traject) GRATIS toegang tot de bootcamplessen bij 1BALANCE (ma, di én do). En ben je aanvullend verzekerd? Dan is de kans groot dat je traject gedeeltelijk of volledig wordt vergoed. Plan nu je gratis intakegesprek voor meer informatie!

Worden de trajecten vergoed?

Menke en Lorraine zijn aangesloten bij de beroepsverenigingen Bureau Gewichtsconsulenten Nederland. Dat betekent dat consulten vaak deels of volledig vergoed worden uit de aanvullende verzekering. Per verzekeraar verschilt het welk bedrag wordt vergoed. Via de volgende pagina vind je een overzicht van vergoedingen: www.1balance.nl/vergoedingen

Dietiste of gewichtsconsulent?

Bij 1BALANCE krijgen we regelmatig de vraag wat het verschil is tussen een dietiste en een gewichtsconsulent. Een dietiste is opgeleid om mensen te begeleiden die een medische oorzaak van overgewicht hebben én een aangepast eetpatroon nodig hebben. Zo begeleidt een dietiste in Groningen bijvoorbeeld mensen met diabetes type 1, lactoseintolerantie of een schildklieraandoening. Een gewichtsconsulent begeleidt mensen die geen medische reden voor overgewicht hebben en die geen aangepaste voeding nodig hebben. Er is een beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten waarbij er strenge eisen aan opleiding en nascholing worden gesteld. We zijn aangesloten bij deze beroepsvereniging (BGN) en volgen regelmatig scholing op het gebied van voeding.

Hoe werken de weekmenu's?

Bij aanvang van het traject gaan we kijken wat je energiebehoefte is en welk plan het beste bij je past. Ook kan je aangeven wat wel en niet in de recepten terug mag komen. Afhankelijk van deze informatie stellen we een weekmenu voor je op, inclusief overzichtelijke boodschappenlijst. Vervolgens ontvang je elke week een nieuw weekmenu in je inbox. Ook krijg je toegang tot onze app. Hierin kan je aangeven wat je naast je weekmenu nog hebt gegeten. Ook vind je hier leuke opdrachten die je helpen bij het behalen van je doelen.

Waar is 1BALANCE gevestigd?

1BALANCE is gevestigd aan het Zernikepark 12, in ruimte 2.24. Als je een afspraak hebt kan je je melden bij de receptioniste, zij zal je vertellen waar onze ruimte precies zit.