Duurzame inzetbaarheid in Groningen

Voor gezonde werknemers en minder ziekteverzuim

Gezondere medewerkers zijn over het algemeen productievere medewerkers. Veel bedrijven hebben echter te maken met een groeiend aantal zieke medewerkers; steeds meer werknemers melden zich ziek met een burn-out. Daarnaast neemt het aantal medewerkers met overgewicht sterk toe. 1BALANCE helpt bedrijven met het verbeteren van de gezondheid van werknemers. Dit doen we door middel van:

 

  • Afvaltrajecten (inclusief weekmenu’s op maat)
  • Sport- en ontspanningslessen
  • Stress- en burn-out coaching
  • Preventief Medisch Onderzoek

 

Vrijblijvend kennismaken? Wij komen graag langs op locatie om de mogelijkheden te bespreken.

1BALANCE – voor snel resultaat


Bij 1BALANCE helpen we medewerkers vitaal te worden én te blijven. We helpen werknemers door middel van praktische programma’s de regie over hun eigen gezondheid terug te pakken. Zo verzorgen we in samenwerking met diverse bedrijven in Noord-Nederland vitaliteitsprogramma’s voor hun medewerkers. We verzorgen bijvoorbeeld afvaltrajecten met weekmenu’s op maat én 1-1 coaching. Ook verzorgen we sportlessen op locatie (zowel 1-1 als in groepsverband). Dit doen we met een team van tien collega’s die allemaal hun eigen expertise hebben. Hierbij zien we vaak al binnen enkele weken resultaat. Samen met de werknemer brengen we in kaart waar de knelpunten zitten en stellen we een praktisch vervolgtraject op. Werknemers geven aan lekkerder in hun vel te zitten en aanzienlijk minder gezondheidsklachten te ervaren.

Vraag een gratis gezondheidsscan op locatie aan

PMO onderzoek

Voor diverse bedrijven in Groningen verzorgen we preventief medisch onderzoek op locatie. Een PMO onderzoek is een test bij medewerkers die geen concrete gezondheidsklachten hebben. Onderzoeken variëren van basic vragenlijsten en bloeddruktesten tot urine- en bloedtesten. Met de onderzoeken zetten we in op preventie van langdurig verzuim van medewerkers en het tijdig inzetten van vitaliteitsprogramma’s voor duurzame inzetbaarheid.

Lees meer

Voedingsadvies

We verzorgen voedingsadvies (1-1 of in groepsverband) en interactieve workshops op locatie. Daarnaast bieden we vitaliteitstrajecten met weekmenu’s en coaching (1-1 en in groepsverband). Samen met de deelnemers gaan we op een praktische manier aan de slag om stap voor stap blijvende veranderingen in hun leefstijl door te voeren. Elke maand begeleiden onze gecertificeerde gewichtsconsulenten tientallen mensen succesvol naar een gezonder gewicht.

Lees meer

Sportlessen

Sporten helpt niet alleen bij afvallen, maar is ook enorm goed voor teambuilding. We verzorgen daarom bewegingsworkshops en periodieke sportlessen op locatie. Inmiddels mogen we op diverse locaties in Groningen wekelijks sportlessen voor medewerkers verzorgen. Niet alleen bootcamp, maar ook bijvoorbeeld kickboxen en yoga behoren tot de mogelijkheden.

Burn-out preventie

1BALANCE richt zich op reductie van stress en burn-outverschijnselen. Dit doen we door middel van coaching, workshops (voor zowel werknemers als leidinggevenden) en op maat gemaakte programma’s, afgestemd op de behoeften van de organisatie. De coaching sessies en workshops worden uitgevoerd door gecertificeerde burn-out coaches met een bewezen succesvolle aanpak.

Lees meer

Stress en burn-out preventie

Preventief Medisch Onderzoek

Sportlessen voor bedrijven – Groningen e.o.


Sportlessen voor werknemers worden steeds populairder. We werken met ervaren trainers die bij zowel kleine en grote bedrijven in Groningen e.o. wekelijks één of meerdere bootcamp sessies, yoga lessen of andere sportlessen kunnen verzorgen. Bij bootcamp voor bedrijven wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen, waardoor de lessen niet alleen leuk maar ook super effectief zijn. De sportlessen zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde sporters; deelnemers trainen altijd op hun eigen niveau.

Bevorderen van bewegen via de werkgever zorgt voor hechtere teams en gezonde, duurzaam inzetbare medewerkers.

bootcamp bedrijven groningen - 1BALANCE

Een greep uit ons klantenbestand

voorbeelden bedrijven duurzame inzetbaarheid bij 1balance groningen

Download onze brochure


In onze brochure vind je aanvullende informatie over de mogelijkheden van 1BALANCE. De brochure kan je  hier downloaden.

Gratis afspraak


Wil je graag meer weten over wat 1BALANCE voor je organisatie kan betekenen? Of wil je dat wij eens vrijblijvend met je meedenken over het vitaliteitsaanbod binnen je organisatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier; we bellen je dan (op werkdagen) binnen 24 uur terug om een afspraak te maken.Call Now Button