Vitaliteitstraject voor bedrijven

Gezonde medewerkers en minder ziekteverzuim

Vitaliteit

De gezondheid van onze medewerkers is belangrijk. Bij 1BALANCE helpen we bedrijven met het verbeteren van de gezondheid van werknemers. We helpen medewerkers vitaal te worden én te blijven. We helpen werknemers door middel van praktische programma’s de regie over hun eigen gezondheid terug te pakken. Zo verzorgen we in samenwerking met diverse bedrijven in Noord-Nederland vitaliteitsprogramma’s voor hun medewerkers. Werknemers geven aan lekkerder in hun vel te zitten en aanzienlijk minder gezondheidsklachten te ervaren.

Vitaliteit 1BALANCE
PMO 1BALANCE

PMO onderzoek

Voor diverse bedrijven in Groningen verzorgen we preventief medisch onderzoek op locatie.  Met de onderzoeken zetten we in op preventie van langdurig verzuim van medewerkers en het tijdig inzetten van vitaliteitsprogramma’s voor duurzame inzetbaarheid.

Lees meer

Voedingsadvies bedrijven

Voedingsadvies

We verzorgen voedingsadvies en interactieve workshops op locatie. Daarnaast bieden we vitaliteitstrajecten met weekmenu’s en coaching. Samen met de deelnemers gaan we op een praktische manier aan de slag om stap voor stap blijvende veranderingen in hun leefstijl door te voeren.

Lees meer

Sportlessen op locatie

Sportlessen

Inmiddels mogen we op diverse locaties in Groningen wekelijks sportlessen voor medewerkers verzorgen. Niet alleen bootcamp, maar ook bijvoorbeeld kickboxen en yoga behoren tot de mogelijkheden.

Lees meer

Burn-out preventie

Burn-out preventie

1BALANCE  verzorgt coaching, workshops (voor zowel werknemers als leidinggevenden) en op maat gemaakte programma’s, afgestemd op de behoeften van de organisatie. De coaching sessies en workshops worden uitgevoerd door een gecertificeerde burn-out coach met een bewezen succesvolle aanpak.

Lees meer

Een greep uit ons klantenbestand

voorbeelden bedrijven duurzame inzetbaarheid bij 1balance groningen

Download onze brochure


In onze brochure vind je aanvullende informatie over de mogelijkheden van 1BALANCE. De brochure kan je  hier downloaden.

Gratis afspraak


Wil je graag meer weten over wat 1BALANCE voor je organisatie kan betekenen? Of wil je dat wij eens vrijblijvend met je meedenken over het vitaliteitsaanbod binnen je organisatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier; we bellen je dan (op werkdagen) binnen 24 uur terug om een afspraak te maken.WhatsApp Stuur een Whatsapp