fbpx

Duurzame inzetbaarheid in Groningen

1BALANCE voor bedrijven in het Noorden

Voeding, beweging en een gezonde balans tussen werk en privé dragen enorm bij de aan de gezondheid van medewerkers. 1BALANCE biedt daarom trajecten om de gezondheid en vitaliteit van medewerkers in Groningen e.o. te optimaliseren. Zo bieden we volledige programma’s op het gebied van voeding, beweging en stresscoaching (zowel één op één als in groepen). Elk traject is maatwerk en wordt afgestemd met de opdrachtgever. Hieronder geven we een beknopt overzicht van de mogelijkheden die we bieden.

Voedingsadvies

1-1 of in groepsverband
* Groepsworkshops en 1-1 trajecten
* Bewezen resultaat
* Praktische tips en weekmenu's op maat
* Gezond afvallen

Beweging

Gezonde teambuilding
* Bootcamp op elk niveau
* Meer beweging = minder stress
* Eenmalig of periodiek
* Op elke gewenste locatie

Stresscoaching

Fysiek én mentaal in balans
* Beter omgaan met stress
* Minder ziekteverzuim
* 1-1 trajecten (op locatie)
* 100% maatwerk

Een greep uit het team van 1BALANCE

Ik ben Lorraine, 33 jaar oud en oprichtster van 1BALANCE. Uit eigen ervaring weet ik hoe voeding, beweging en ontspanning het verschil kunnen maken tussen overspannen zijn en lekker in je vel zitten. Inmiddels heb ik een eigen coachingspraktijk op het gebied van fysieke en mentale gezondheid. Ik werk als gewichtsconsulent en stresscoach en help mensen die hun leefstijl graag blijvend willen verbeteren. Ik begeleid bijvoorbeeld mensen die af willen vallen, maar coach ook mensen die simpelweg meer balans in hun leven willen of het gevoel hebben vast te zitten.

Ik werk samen met verschillende werkgevers uit het Noorden aan het vitaliteitsbeleid van hun werknemers. Inmiddels doe ik dit overigens niet meer in mijn eentje: ik werk onder andere samen met mijn collega Willem, tevens gewichtsconsulent maar daarnaast ook sportdocent.

Dietiste groningen voor gezond afvallen
Gezond afvallen met Willem, gewichtsconsulent bij 1BALANCE in Groningen

Ik ben Willem, 36 jaar oud, vader van 2 dochters en werkzaam als gewichtsconsulent bij 1BALANCE. Naast mijn gezinsleven ligt mijn passie bij sport en gezondheid. Gezondheid is voor mij een leven dat in balans is; zowel op het gebied van voeding en beweging als ontspanning. Hier ligt bij mij dan ook de focus op.


Naast voedingsadvies geef ik ook sportlessen. Met een coach en een groep samen sporten zorgt voor gezelligheid, maar ook voor een goede prikkel om naast de gezamenlijke trainingen ook zelf aan de slag te gaan.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over wat 1BALANCE voor uw organisatie kan betekenen? Of wilt u graag dat wij eens vrijblijvend met u meedenken over het vitaliteitsaanbod binnen uw organisatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug voor een afspraak.

Een greep uit ons klantenbestand

Duurzame inzetbaarheid groningen