fbpx
Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid

trajecten

Vitaliteitstrajecten

Vitaliteitstrajecten

Op maat gemaakt

PMO onderzoek

PMO onderzoek

Preventief medisch onderzoek

Sportlessen

Sportlessen

Op locatie

Duurzame inzetbaarheid in Groningen

Voor gezonde werknemers en minder ziekteverzuim

Iedere werknemer kan ziek worden. Over het algemeen hoeft dat geen probleem te zijn; vaak is de werknemer al na een dag in staat om terug te keren op zijn/haar werk. Echter, de laatste jaren neemt het langdurig ziekteverzuim op de werkvloer enorm toe. Steeds meer werknemers melden zich ziek met een burn-out en zijn daardoor langdurig niet in staat om te werken. Daarnaast neemt het aantal mensen met overgewicht toe. Hierdoor wordt de kans op gezondheidsklachten enorm vergroot.

1BALANCE biedt hiervoor verschillende vitaliteitsprogramma’s en kijkt graag met je mee hoe je binnen je organisatie ziekteverzuim kan verminderen.

Vrijblijvend adviesgesprek op locatie


Wil je weten hoe 1BALANCE kan bijdragen aan een lager ziekteverzuim binnen je organisatie? We komen graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken.  Je kunt hierbij denken aan de volgende onderwerpen:

Voedingsadvies voor medewerkers
Preventief Medisch Onderzoek
Sport- en ontspanningslessen op locatie
Stress- en burn-out coaching
In-company trainingen en workshops

Laat je contactgegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak in te plannen.

Bel mij terugPreventief medisch onderzoek, voedingsadvies en sportlessen op locatie

Bij 1BALANCE verzorgen we gezondheidstrajecten waarbij we focussen op preventie van ziekteverzuim. Zo verzorgen we Preventief Medisch Onderzoek (PMO’s) waarbij we fysieke en/of mentale klachten tijdig helpen signaleren. Daarnaast verzorgen we voedingsadvies en sportlessen op locatie. Hiermee helpen we de gezondheid van werknemers in korte tijd aantoonbaar verbeteren.

PMO onderzoek

In samenwerking met onze partners verzorgen we preventief medisch onderzoek op locatie. Een PMO onderzoek is een test bij medewerkers die geen concrete gezondheidsklachten hebben. Onderzoeken variëren van basic vragenlijsten en bloeddruktesten tot urine- en bloedtesten. Met de onderzoeken zetten we in op preventie van langdurig verzuim van medewerkers en het tijdig inzetten van vitaliteitsprogramma’s voor duurzame inzetbaarheid.

Voedingsadvies

We verzorgen voedingsadvies (1-1 of in groepsverband) en interactieve workshops op locatie. Daarnaast bieden we vitaliteitstrajecten met weekmenu’s en coaching waarbij ook uitleg over koolhydraten, vetten en eiwitten wordt gegeven. Dit maakt een traject niet alleen leuk en effectief, maar zorgt ook voor langdurig resultaat.

Sportlessen

Sporten helpt niet alleen bij afvallen, maar is ook enorm goed voor teambuilding. We verzorgen daarom bewegingsworkshops en periodieke sportlessen op locatie. Inmiddels mogen we op diverse locaties in Groningen wekelijks sportlessen voor medewerkers verzorgen. Niet alleen bootcamp, maar ook bijvoorbeeld kickboxen en yoga behoren tot de mogelijkheden.

Bootcamp voor bedrijven – Groningen e.o

Bootcamp voor werknemers wordt steeds populairder. We werken met ervaren bootcamp trainers die bij zowel kleine en grote bedrijven in Groningen e.o. wekelijks één of meerdere bootcamp sessies kunnen verzorgen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen, waardoor de lessen niet alleen leuk maar ook super effectief zijn. Bootcamp lessen zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde sporters; deelnemers trainen altijd op hun eigen niveau.

Bevorderen van bewegen via de werkgever zorgt voor hechtere teams en gezonde, duurzaam inzetbare medewerkers.

bootcamp bedrijven groningen - 1BALANCE

Een greep uit ons klantenbestand

voorbeelden bedrijven duurzame inzetbaarheid bij 1balance groningen

Meer weten?

Wil je graag meer weten over wat 1BALANCE voor je organisatie kan betekenen? Of wil je dat wij eens vrijblijvend met je meedenken over het vitaliteitsaanbod binnen je organisatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier; we bellen je dan (op werkdagen) binnen 24 uur terug om een afspraak te maken.

Download onze brochure

In onze brochure vind je aanvullende informatie over de mogelijkheden van 1BALANCE. De brochure kan je  hier downloaden.