Voor werkgevers

Duurzame inzetbaarheid in Groningen

1BALANCE voor bedrijven in het Noorden

1BALANCE biedt volledige trajecten om de vitaliteit van medewerkers te optimaliseren. Gezonde voeding, regelmatig sporten en een gezonde balans tussen werk en privé dragen enorm bij aan de gezondheid. We verzorgen daarom volledige programma’s met voedingsadvies, beweging en stresscoaching (zowel één op één als in groepen). Daarnaast bieden we in samenwerking met onze partners tevens Preventief Medisch Onderzoek (PMO’s) aan. Inmiddels mogen we een groot aantal kleine én grote bedrijven tot klant rekenen. Hieronder geven we een beknopt overzicht van de mogelijkheden die we bieden.

PMO

In samenwerking met onze partners verzorgen we preventief medisch onderzoek op locatie. Onderzoeken variëren van basic vragenlijsten en bloeddruktesten tot urine- en bloedtesten. Met de onderzoeken zetten we in op preventie van langdurig verzuim van medewerkers.

Voedingsadvies

We verzorgen voedingsadvies (1-1 of in groepsverband) en interactieve workshops op locatie. Daarnaast bieden we trajecten met weekmenu’s en coaching waarbij ook uitleg over koolhydraten, vetten en eiwitten wordt gegeven. Dit maakt een traject niet alleen leuk en effectief, maar zorgt ook voor langdurig resultaat.

Sportlessen

Sporten helpt niet alleen bij afvallen, maar is ook enorm goed voor teambuilding. We verzorgen daarom bewegingsworkshops en periodieke sportlessen op locatie. Inmiddels mogen we op diverse locaties in Groningen wekelijks sportlessen voor medewerkers verzorgen. Niet alleen bootcamp, maar ook bijvoorbeeld kickboxen en yoga behoren tot de mogelijkheden.

Stresscoaching

In samenwerking met onze psychologen verzorgen we stresscoaching (1-1  of in groepsverband). Hierbij wordt onder andere aandacht aan zaken als mentale weerbaarheid en een betere verdeling van de werkdruk besteed. Stresscoaching kan in-company worden gegeven, maar ook bijvoorbeeld wandelcoaching in de buitenlucht behoort tot de mogelijkheden.

Een greep uit ons klantenbestand

voorbeelden bedrijven duurzame inzetbaarheid bij 1balance groningen

Meer weten?

Wil je graag meer weten over wat 1BALANCE voor je organisatie kan betekenen? Of wil je dat wij eens vrijblijvend met je meedenken over het vitaliteitsaanbod binnen je organisatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier; we bellen je dan (op werkdagen) binnen 24 uur terug om een afspraak te maken.

Download onze brochure

In onze brochure vind je aanvullende informatie over de mogelijkheden van 1BALANCE. De brochure kan je  hier downloaden.