Bootcamp Groningen

Samen werken aan je gewicht, uithoudingsvermogen en kracht

Bootcamp Groningen – ma/di/do

Bij 1BALANCE bieden we drie keer per week bootcamp lessen in het Noorderplantsoen in Groningen. Samen met anderen train je niet alleen je conditie maar werk je ook aan de opbouw van spiermassa. Of je nu een beginnende sporter bent of al jarenlang traint: iedereen kan mee doen want je traint op je eigen niveau. De lessen zijn niet alleen goed voor je conditie; bij 1BALANCE vinden we het belangrijk dat sporten ook vooral leuk is. De oefeningen worden daarom vaak gecombineerd met een spel. Zo kan het bijvoorbeeld zomaar gebeuren dat je al squattend tikkertje aan het spelen bent of dat je een dobbelsteen moet gooien om te bepalen hoe vaak je een burpee uitvoert. Ben je op zoek naar de leukste club voor bootcamp in Groningen? Dan ben je bij 1BALANCE aan het juiste adres!

Onbeperkt bootcamp in Groningen!

We bieden twee verschillende opties: 1 x per week bootcamp Groningen of onbeperkt bootcamp Groningen. De bootcamp lessen worden elke maandag-, dinsdag- en donderdagavond gegeven in het Noorderplantsoen. Je kunt zelf kiezen op welke dagen je deelneemt: met het abonnement van 1 x per week kan je bijvoorbeeld de ene week op dinsdag deelnemen aan de bootcamp les en de andere week op donderdag. Met het onbeperkte abonnement mag je uiteraard op alle drie dagen van de week komen bootcampen. Wil je graag op een snelle en leuke manier je gezondheid verbeteren en weer lekker fit worden? Meld je dan direct aan voor een gratis proefles bootcamp in Groningen!

Bootcamp in Groningen voor iedereen

Zie je er tegenop om weer te gaan sporten of twijfel je of je wel fit genoeg bent? Dat is niet nodig! Bij 1BALANCE bootcamp Groningen train je op je eigen niveau; ook als je nog niet zo fit bent kan je dus mee doen. De bootcamp lessen worden elke maandag-, dinsdag- en donderdagavond om 19:00 in het Noorderplantsoen in Groningen gegeven. Op maandag verzorgt Patrick de lessen, op dinsdag Linda en op donderdag worden de lessen door Charissa verzorgd. We verzamelen bij 1BALANCE, waarna we vervolgens (op rustig tempo) naar het Noorderplantsoen rennen.

bootcamp Groningen, Patrick van 1BALANCE

Bootcamp Groningen 1 x per week

€ 24,00 per maand
* Wekelijkse bootcamples (ma, di of do avond om 19:00)
* Locatie: Noorderplantsoen
* Werken aan conditie én kracht
* Drankje en vers fruit na afloop
* Maandelijks opzegbaar
Plan je gratis proefles

Bootcamp Groningen onbeperkt

€ 39,00 per maand
* Onbeperkt bootcamp (ma, di én do)
* Kleine teams
* Drankje en vers fruit na afloop
* Maandelijks opzegbaar
* Locatie: Noorderplantsoen
Plan je gratis proefles

Gratis proefles bootcamp in Groningen volgen?