Bootcamp Groningen

Bootcamp Training Groningen

De leukste lessen voor de laagste prijs

bootcamp les bij 1BALANCE in Groningen

Bootcamp Groningen | Goedkoop en effectief

 

Bootcamp in Groningen is dé manier om snel fit en sterk te worden. Bij 1BALANCE verzorgen we twee keer per week bootcamp lessen in het Noorderplantsoen in Groningen. Samen met anderen werk je niet alleen je conditie maar werk je ook aan de opbouw van spiermassa. Of je nu een beginnende sporter bent of al jarenlang traint: iedereen kan mee doen want je traint op je eigen niveau. Bij 1BALANCE vinden we het belangrijk dat sporten niet alleen effectief maar ook vooral leuk is. Ben je op zoek naar de leukste club voor bootcamp in Groningen en wil je sporten tegen een lage prijs? Dan ben je bij 1BALANCE aan het juiste adres!

1x per week of 2x per week bootcamp in Groningen


We bieden twee verschillende opties: 1 x per week bootcamp of 2 x per weekbootcamp. De bootcamp lessen worden elke dinsdagavond (19:00) en zaterdagochtend (10:00) gegeven in het Noorderplantsoen in Groningen. Je kunt zelf kiezen op welke dagen je deelneemt: met het abonnement van 1 x per week kan je bijvoorbeeld de ene week op dinsdag deelnemen aan de bootcamp les en de andere week op donderdag.

Bootcamp groningen | gratis proefles


Bootcamp bij 1BALANCE in Groningen helpt je om snel fit te worden en weer écht strak in je vel te zitten. Je bent bij ons altijd welkom voor een gratis proefles. Wil je zelf ervaren hoe leuk en effectief onze lessen zijn? Meld je dan direct aan voor een gratis proefles bootcamp in Groningen!

bootcamp in groningen met trainer charissa van 1balance

Bootcamp Groningen | voor iedereen

 

Bij 1BALANCE bootcamp Groningen train je op je eigen niveau; als je nog niet zo fit bent kan je dus mee doen, maar ook als je al wat meer gevorderd bent. We doen veel circuitjes van bijvoorbeeld 1 minuut per oefening, waarbij je zelf het aantal herhalingen bepaalt. Echter word je hierbij wel gestimuleerd om alles uit jezelf te halen, zodat je met een voldaan gevoel de les kunt afsluiten. Dit is een goede manier om op een gezonde manier af te vallen of je conditie te verbeteren.
De bootcamp lessen worden elke dinsdagavond om 19:00 en op zaterdagochtend om 10:00 in het Noorderplantsoen in Groningen gegeven. We verzamelen bij de fietsenstalling voor restaurant Zondag waar we de les ook afsluiten.

bootcamp groningen

Bootcamp Groningen 1 x per week

€ 19,00 per maand
* Wekelijkse bootcamples (di avond om 19:00 of za om 10:00)
* Locatie: Noorderplantsoen
* Werken aan conditie én kracht
* Kleine teams
* Maandelijks opzegbaar
Plan je gratis proefles

Bootcamp Groningen onbeperkt

€ 24,00 per maand
* 2 x per week bootcamp (di en za)
* Kleine teams
* Ervaren, leuke instructeurs
* Maandelijks opzegbaar
* Locatie: Noorderplantsoen
Plan je gratis proefles
bootcamp groningen

Bootcamp Groningen – praktische info en tijden


Bootcamp in Groningen gebeurt natuurlijk lekker in de buitenlucht! Tijdens de bootcamp les is het belangrijk dat je comfortabele kleding aan hebt die tegen een stootje kan. Vooral bij koud weer is het fijn om handschoenen aan te hebben. De grond kan in de winter erg koud zijn! We raden je aan om kleding met laagjes te dragen zodat je bij warm weer één en ander uit kan trekken. Verder is het handig om een flesje water mee te nemen voor als je dorst hebt. In de winter vragen we je daarnaast om een lampje te dragen zodat je goed zichtbaar bent voor ander verkeer. De bootcamp lessen van 1BALANCE worden op dinsdag om 19:00 en op zaterdag om 10:00 gegeven.

Bootcamp met materialen

 

Tijdens onze bootcamp lessen in het Noorderplantsoen in Groningen maken we altijd gebruik van verschillende materialen. Dit maakt trainingen niet alleen leuk maar ook super afwisselend. Zo trainen we bijvoorbeeld met de volgende materialen:

  • Battle ropes
  • Kettlebells
  • Dumbells
  • Medicin balls
  • Speed ladders

Bootcamp in Groningen – onze trainers

 

De bootcamplessen van 1BALANCE Groningen worden allemaal gegeven door ervaren bootcamp trainers. We trainen in kleine groepen zodat er altijd ruimte is voor individuele aandacht en vragen. Op dinsdag worden de lessen gegeven door Bram, op zaterdag door Charissa. Uiteraard ben je van harte welkom om eens gratis mee te trainen met de verschillende trainers. Je kunt dan zelf bekijken welke les het beste bij je past!

Gratis proefles bootcamp in Groningen volgen?

WhatsApp Whatsapp ons je vraag!