Bootcamp Groningen

Samen werken aan je gewicht, uithoudingsvermogen en kracht

Bootcamp Groningen bij 1BALANCE

Bij 1BALANCE bieden we drie keer per week bootcamp lessen in het Noorderplantsoen in Groningen. Samen met anderen train je niet alleen je conditie maar werk je ook aan de opbouw van spiermassa. Of je nu een beginnende sporter bent of al jarenlang traint: iedereen kan mee doen want je traint op je eigen niveau. ]Bij 1BALANCE vinden we het belangrijk dat sporten ook vooral leuk is. Bij ons vind je dus geen schreeuwende instructeurs, maar word je simpelweg gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen. Ben je op zoek naar de leukste club voor bootcamp in Groningen? Dan ben je bij 1BALANCE aan het juiste adres!

1x per week of onbeperkt bootcamp


We bieden twee verschillende opties: 1 x per week bootcamp of onbeperkt bootcamp. De bootcamp lessen worden elke maandag-, dinsdag- en donderdagavond gegeven in het Noorderplantsoen in Groningen. Je kunt zelf kiezen op welke dagen je deelneemt: met het abonnement van 1 x per week kan je bijvoorbeeld de ene week op dinsdag deelnemen aan de bootcamp les en de andere week op donderdag. Met het onbeperkte abonnement mag je uiteraard op alle drie dagen van de week komen bootcampen. Wil je graag op een snelle en leuke manier je gezondheid verbeteren en weer lekker fit worden? Meld je dan direct aan voor een gratis proefles bootcamp in Groningen!

Bootcamp voor iedereen

 

Bij 1BALANCE bootcamp Groningen train je op je eigen niveau; als je nog niet zo fit bent kan je dus mee doen, maar ook als je al wat meer gevorderd bent. We doen veel circuitjes van bijvoorbeeld 1 minuut per oefening, waarbij je zelf het aantal herhalingen bepaalt. Uiteraard word je hierbij wel gestimuleerd om alles uit jezelf te halen, zodat je met een voldaan gevoel de les kunt afsluiten. De bootcamp lessen worden elke maandag-, dinsdag- en donderdagavond om 19:00 in het Noorderplantsoen in Groningen gegeven. We verzamelen bij de fietsenstalling voor Zondag waar we de les ook afsluiten.

bootcamp groningen bij 1balance

Bootcamp Groningen 1 x per week

€ 24,00 per maand
* Wekelijkse bootcamples (ma, di of do avond om 19:00)
* Locatie: Noorderplantsoen
* Werken aan conditie én kracht
* Kleine teams
* Maandelijks opzegbaar
Plan je gratis proefles

Bootcamp Groningen onbeperkt

€ 39,00 per maand
* Onbeperkt bootcamp (ma, di én do)
* Kleine teams
* Ervaren, leuke instructeurs
* Maandelijks opzegbaar
* Locatie: Noorderplantsoen
Plan je gratis proefles

Praktische info over bootcamp

 

Als je begint met bootcampen is het belangrijk dat je comfortabele kleding aan hebt die vies mag worden. Een deel van de oefeningen zal op de grond plaats vinden. Zo doen we bijvoorbeeld regelmatig push-ups, buikspieroefeningen en burpees. Vooral bij koud weer is het fijn om handschoenen aan te hebben. De grond kan in de winter erg koud zijn! We raden je aan om kleding met laagjes te dragen zodat je bij warm weer één en ander uit kan trekken. Verder is het handig om een flesje water mee te nemen voor als je dorst hebt. In de winter vragen we je daarnaast om een lampje te dragen zodat je goed zichtbaar bent voor ander verkeer.

groep mensen die bootcamp in Groningen uitvoeren

Bootcamp in Groningen – onze instructeurs

 

De bootcamplessen van 1BALANCE worden allemaal gegeven door ervaren instructeurs (echter, deelname aan de lessen blijft op eigen risico). We trainen in kleine groepen zodat er altijd ruimte is voor individuele aandacht en vragen. Op maandag worden de lessen gegeven door Patrick, op maandag door Linda en op donderdag door Charissa. Uiteraard ben je van harte welkom om eens gratis mee te trainen met de verschillende instructeurs. Je kunt dan zelf bekijken welke les het beste bij je past!

bootcamp Groningen, Patrick van 1BALANCE

Gratis proefles bootcamp in Groningen volgen?

* Deelname aan de lessen is volledig op eigen risico