Gezond afvallen in groepsverband

Meld je nu aan voor BodyBoost van 1BALANCE!

Gezond afvallen

Groepsprogramma met gezonde weekmenu's

✔ Afvaltraject in groepsverband
✔ 6 workshops (maandag 19:30)
✔ 12 gezonde weekmenu’s op maat
✔  Voor iedereen die op een gezonde manier wil afvallen
✔ Bonus: GRATIS bootcampen op di, do en za
✔€ 199,- (vergoeding mogelijk vanuit de aanvullende verzekering)

De voordelen van BodyBoost

 

Géén  tijdelijk dieet, maar echt gezond afvallen

Geen quick fix, maar alle tools en handvatten voor een écht gezond gewicht

Weekmenu’s op maat

Je ontvangt weekmenu’s en voedingsadvies op maat, afgestemd op jouw voorkeuren

 

Elke twee weken een groepssessie

Samen met anderen ga je aan de slag om je doelen te bereiken

GRATIS toegang tot bootcamp 

Elke dinsdag en donderdag (19:00) en zaterdag (10:00) in het Noorderplantsoen

Tot 100% vergoeding
Onze afvalprogramma’s worden vaak deels of volledig gedekt vanuit de aanvullende verzekering

Inhoud programma

Gedurende 12 weken kom je om de week op maandagavond samen voor een groepsworkshop in onze praktijk aan het Hereplein 3. Hierbij wordt er gewogen en gemeten en staat er telkens een ander thema centraal. Naast de groepsworkshop krijg je elke week een op maat gemaakt gezond weekmenu, afgestemd op jouw doelen en kcal. De weekmenu’s worden ingesteld op 0,5 tot 1 kg gewichtsverlies per week. De workshops vinden elke twee weken plaats; je kunt op elk gewenst moment instromen.

Over Lorraine


Ik ben Lorraine, gewichtsconsulent en oprichtster van 1BALANCE in Groningen. Ik was zelf lange tijd veel te zwaar en weet hoe frustrerend het kan zijn als afvallen niet lukt. Pas toen ik me echt in voeding ging verdiepen kwam ik er achter dat afvallen helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Een goede balans tussen koolhydraten, vetten en eiwitten is erg belangrijk, maar ook je mindset speelt een grote rol. Hier besteed ik dan ook uitgebreid aandacht aan tijdens het programma. Verder focus ik op voldoende beweging en ontspanning en geef ik je volop praktische tips om dit toe te passen in een druk leven. Inmiddels heb ik op deze manier meerdere groepsprogramma’s begeleid. Elke keer weer valt het me op dat deelnemers ontzettend snel resultaat boeken!

Géén dieet, maar echt gezond afvallen

Ik geloof niet in dieten, maaltijdrepen of shakes; hiermee val je vaak snel af maar het resultaat is nooit blijvend. De enige manier om echt blijvend gewicht te verliezen is door je leefstijl aan te passen. Dit is niet altijd makkelijk, maar met de juiste mindset én handvatten kom je een heel eind. Daarom krijg je van mij elke week een gezond weekmenu met een goede balans tussen koolhydraten, vetten en eiwitten. Wil jij ook weer echt lekker in je vel zitten en kan je hier wel wat hulp bij gebruiken? Meld je dan aan voor BodyBoost in Groningen!

Lorraine Luchjenbroers - Body Boost

Prijzen en vergoedingen


De prijs voor deelname aan het 12-weekse programma bedraagt € 199,-. Dit is inclusief een wekelijks voedingsschema. Ben je aanvullend verzekerd? Dan wordt het traject in sommige gevallen deels of volledig vergoed door je zorgverzekeraar. Meer informatie hierover vind je op deze pagina.

Kies je liever voor 1-1 coaching?

We hebben ook een heel populair individueel programma!

Call Now Button