fbpx

Gezond afvallen | 1BALANCE 


Bij 1BALANCE Groningen verzorgen we volledige trajecten op het gebied van afvallen en gezondheid. Dit doen we door middel van:

Weekmenu’s op maat voor extra snel afvallen
1-1 gesprekken met je eigen gewichtsconsulent
24/7 coaching via whatsapp en mail


Trajecten worden vaak deels of volledig vergoed als je aanvullend verzekerd bent

Meer weten? Meld je aan voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek


Wil jij ook gezond afvallen? Plan dan je gratis adviesgesprek in onze agenda

Lorraine

 

Ik ben Lorraine, 33 jaar en oprichtster van 1BALANCE in Groningen. Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het kan zijn om af te vallen en de kilo’s er af te houden. Ik was zelf jarenlang veel te zwaar. Ondanks vele afvalpogingen lukte het me nooit om de kilo’s er af te houden. Ik voelde me vaak moe, had weinig energie en vond het steeds lastiger alle ballen in de lucht te houden. Pas toen ik me in voeding ging verdiepen, regelmatiger en meer ging eten lukte het me om af te vallen. Daarnaast had ik al snel veel meer energie. Inmiddels zijn de extra kilo’s definitief verleden tijd. Mijn eigen ervaring heeft me uiteindelijk doen besluiten om gewichtsconsulent te worden, 1BALANCE op te richten en mensen te helpen bij gezond afvallen. Inmiddels help ik samen met mijn collega Menke elke maand tientallen mensen succesvol naar hun streefgewicht!

snel afvallen met dietiste Lorraine 1BALANCE Groningen

Menke

 

Mijn naam is Menke Knol, ik ben 26 jaar oud en werkzaam als gewichtsconsulent bij 1BALANCE. Over voeding is veel verwarring. Je leest, hoort en ziet tegenwoordig zoveel ideeën, meningen en methoden waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Dat maakt het lastig om keuzes te maken, want wat is nu goed? Ik ben van mening dat er niet één manier is die goed is. Ieder mens is uniek waardoor voor ieder individu ook een andere aanpak geldt. Samen gaan we op zoek naar een manier die voor jou het beste toepasbaar is binnen je dagelijks leven. Hierbij geef ik je praktische tips en handvatten voor afvallen en/of meer energie. Daarnaast help ik je om te gaan met emotie-eten en om stressklachten te verminderen. Wil je zowel je voeding als leefstijl aanpassen en wil je dit op een manier doen die het beste bij jou past? Plan dan nu je gratis adviesgesprek in de agenda!

snel afvallen met Menke, gewichtsconsulent bij 1BALANCE in Groningen

Voordelen

 

Géén dieet, maar echt gezond afvallen

Je gezondheid staat voor ons op de eerste plaats. Geen ongezonde repen of shakes, maar gewoon gezond afvallen zonder honger

Weekmenu’s op maat

Je ontvangt weekmenu’s op maat, afgestemd op jouw voorkeuren. Of je nu vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm of juist gewoon met de Hollandse pot mee wilt eten; je ontvangt altijd een menu dat bij je past. Wil je weten hoe een menu er uit kan zien? Download dan hier je gratis voorbeeldmenu

 

Elke twee weken coaching

Je hebt je eigen gewichtsconsulent die je elke twee weken spreekt. Er is niet alleen aandacht voor je voortgang, maar ook voor je mindset. Je ontvangt praktische tips en trucs om ook met een druk leven toch gezond te kunnen eten

Coaching op handige tijdstippen

Afspraken kunnen worden ingepland op een tijdstip waarop het jou uitkomt. We zijn zowel overdag als in de avonden en op zaterdagochtend geopend!

Prijzen en programma’s

Personal plan

Intake + advies

€ 69,-
* Intake + persoonlijk advies
* Op maat gemaakt voorbeeld weekmenu
* Tot 100% vergoeding uit de aanvullende verzekering

Plan je gratis gesprek

Three month ticket to health

Ons meest gekozen programma

Actieprijs: € 109,- p/m
* Elke week een op maat gemaakt menu
* Handige boodschappenlijst
* Elke 2 weken 1-1 coaching in de praktijk
* Tot 100% vergoeding uit de aanvullende verzekering

Plan je gratis gesprek

12 week booster

Incl. bootcamp

€ 399,-
* Elke week een op maat gemaakt menu
* Handige boodschappenlijst
* Elke 2 weken 1-1 coaching in de praktijk
* Onbeperkt toegang tot de bootcamp lessen in het Noorderplantsoen (ma, di en do)
* Tot 100% vergoeding uit de aanvullende verzekering

Plan je gratis gesprek

Hoe ziet een adviesgesprek eruit


Tijdens het adviesgesprek maak je kennis met je gewichtsconsulent, bespreken we wat je doelen zijn en geven we advies over hoe je deze het beste kunt bereiken. We leggen je verder uit hoe de verschillende programma’s er uit zien én zoeken voor je uit welke vergoeding je van je verzekeraar ontvangt. Tijdens het adviesgesprek vindt standaard een meet- en weegsessie plaats. Hierbij meten we onder andere je gewicht en vetpercentage. Het adviesgesprek is geheel vrijblijvend, je hebt dus geen enkele verplichting om iets af te nemen. Wil je écht gezond gaan afvallen en weten hoe we je daarbij kunnen helpen? Plan dan nu gratis een adviesgesprek in!

afvallen in praktijk van dietiste groningen

Locatie 1BALANCE Groningen


 Onze praktijk is gevestigd aan het Zernikepark 12. Je kunt voor de deur (gratis) parkeren maar we zijn ook per fiets goed bereikbaar!

Wil jij ook weer écht lekker in je vel zitten met een gezond gewicht?