Ons team

Maak kennis met het team van 1BALANCE

gezond afvallen winschoten - lorraine van 1BALANCE

Lorraine

Oprichster van 1BALANCE

Over Lorraine, oprichtster 1BALANCE


Ik ben Lorraine, 33 jaar oud en oprichtster van 1BALANCE. Uit eigen ervaring weet ik welke impact voeding en leefstijl op je gezondheid kunnen hebben. Ik was zelf jarenlang te zwaar en had veel stressklachten. Toen ik op een dag flauw viel en daarna hevige paniekaanvallen ontwikkelde, werd ik gedwongen mijn leefstijl te veranderen. Al snel merkte ik hoe veel invloed een gezonde leefstijl op je fysieke én mentale gezondheid heeft. Mijn eigen ervaring heeft me uiteindelijk geïnspireerd 1BALANCE op te richten en andere mensen te helpen hun gezondheid te verbeteren. Balans is hierbij het sleutelwoord. Inmiddels werk ik in een team van 10 collega’s die vitaliteitsprogramma’s voor een groot aantal kleine én grote bedrijven in de provincie Groningen verzorgen. We focussen hierbij niet alleen maar op voeding en afvallen; een gezond lichaam gaat verder dan alleen een goed gewicht. Naast voedingsadvies verzorgen we daarom ook sportlessen, stresscoaching en Preventief Medisch Onderzoek. Dit draagt niet alleen bij aan de gezondheid van medewerkers, maar zorgt ook voor vermindering van langdurig ziekteverzuim.

Wil je meer weten over onze vitaliteitsprogramma’s? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ons Team

Willem - 1BALANCE

Willem

Gewichtsconsulent

Menke - 1BALANCE

Menke

Gewichtsconsulent

Patrick - 1BALANCE

Patrick

Bootcamp instructeur

Ellis - 1BALANCE

Ellis

Gewichtsconsulent

Lotte - 1BALANCE

Lotte

Sportinstructeur

Annelyn - 1BALANCE

Annelyn

Diëtiste

Robin - 1BALANCE

Robin

Sportinstructeur

dietiste winschoten - Alie van 1BALANCE

Alie

Gewichtsconsulent

werken bij 1BALANCE

Werken bij 1BALANCE

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Ben jij een gediplomeerd gewichtsconsulent, diëtiste, coach of trainer, die zelfstandig, resultaatgericht en flexibel is?

1BALANCE werkt met professionals op leefstijl gebied. We werken in uiteenlopende projecten en zijn een snel groeiend bedrijf in Noord Nederland. Wil jij deel uitmaken van het 1BALANCE team?

Bekijk onze vacatures of neem contact op!

Call Now Button