Sportlessen voor bedrijven

Groningen, Drenthe en Friesland

Sportlessen voor bedrijven | Groningen, Drenthe en Friesland

Bij 1BALANCE verzorgen we sportlessen op locatie voor bedrijven. Dit doen we voor diverse grote én kleine organisaties in de Noordelijke provincies. Regelmatig sporten draagt niet alleen bij aan de fysieke gezondheid van medewerkers; het zorgt er ook voor dat medewerkers minder stressklachten ervaren. Meer weten of zelf ervaren wat de voordelen zijn? Neem contact op voor een gratis proefles!

Gratis proefles aanvragen?

Meer beweging = minder stress


Werknemers zitten te veel; 45,6 % van de Nederlanders zit gemiddeld 7 uur per dag of meer. Daarnaast bewegen de meeste mensen te weinig; meer dan de helft van de medewerkers voldoet niet aan de beweegnorm van gemiddeld 2,5 uur per week matig intensief bewegen. Steeds meer bedrijven kiezen er daarom voor om sportlessen voor hun medewerkers te organiseren. Dit is niet alleen een goede manier om meer in beweging te komen; het zorgt ook voor reductie van stress én draagt bij aan teambuilding. Bij 1BALANCE verzorgen we voor diverse bedrijven in het Noorden regelmatig bootcamp- en yoga lessen. De lessen worden aangepast aan het niveau van de werknemers en gegeven door ervaren, gecertificeerde instructeurs. Vraag nu een gratis proefles aan!

Ons aanbod

Bij 1BALANCE verzorgen we diverse sportlessen op locatie. Zo verzorgen we onder andere:

 

  • Bootcamplessen
  • Yogalessen
  • Circuittraining

bootcamp bedrijven groningen - 1BALANCE

Minimale investering, optimaal resultaat


Bij 1BALANCE zien we elke dag dat sport en beweging een positief resultaat op de fysieke én mentale gezondheid van medewerkers heeft. Al door bijvoorbeeld een periodieke sportles voor werknemers aan te bieden wordt bereikt dat medewerkers zich beter kunnen concentreren, beter slapen en lekkerder in hun vel zitten.

Door regelmatig te sporten kan ziekteverzuim ten gevolge van een ongezonde leefstijl op lange termijn aanzienlijk worden verlaagd. Meer weten over hoe 1BALANCE kan bijdragen aan een verlaging van het ziekteverzuim binnen jouw organisatie? Of wil je direct een gratis sportles voor je medewerkers plannen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Een greep uit ons klantenbestand

logos van bedrijven voedingsadvies groningen

Vrijblijvend adviesgesprek op locatie


Wil je weten hoe 1BALANCE kan bijdragen aan een lager ziekteverzuim binnen je organisatie? We komen graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken.  Je kunt hierbij denken aan de volgende onderwerpen:

Preventief Medisch Onderzoek
Sport- en ontspanningslessen op locatie
Stress- en burn-out coaching
In-company workshops en trainingen
Trainingen voor leidinggevenden gericht op stress- en burn-out signalering en preventie

Laat je contactgegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak in te plannen.

Bel mij terugCall Now Button