Gezond en toch snel afvallen in Groningen

Over Lorraine, oprichtster 1BALANCE

Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het kan zijn om af te vallen. Toen ik ging studeren kwam ik in snel tempo aan. Het lukte me niet om de kilo’s er af te krijgen; voor mijn gevoel at ik redelijk gezond, maar desondanks werd ik steeds zwaarder. Pas toen ik me echt ging verdiepen in voeding kwam ik er achter wat ik al die tijd verkeerd had gedaan. Ik at overdag veel te weinig, waardoor mijn lichaam alle kcal opsloeg als lichaamsvet. Ook had ik een verkeerde verdeling tussen koolhydraten, vetten en eiwitten. Ik ging mijn eigen menu’s maken (waarbij ik meer at dan voorheen) en viel hiermee wél af.

Naast dat ik supersnel gewicht verloor, had ik ook ineens veel meer energie en zat ik veel lekkerder in mijn vel. Waar ik voorheen vaak moe was en mezelf soms uit bed moest slepen, had ik met de juiste voeding ineens bergen energie. Mijn eigen ervaring heeft me uiteindelijk geïnspireerd me om te laten scholen en 1BALANCE op te richten. Hiermee heb ik een programma ontwikkeld met weekmenu’s op maat én 1-1 coaching voor snel en toch gezond afvallen. Ik vind het belangrijk dat je in de basis gezond eet, maar dat er daarnaast ruimte is voor een leuk en lekker leven met spontane etentjes en een keer een wijntje of pizza. Kortom, balans! Met deze aanpak help ik samen met mijn collega’s elke dag tientallen mensen naar hun streefgewicht!

gezond afvallen met lorraine van 1balance in Emmen
sigrid van gezond afvallen bij 1balance winschoten

Sigrid:

“Ik ben al ruim 10 kilo afgevallen met het programma van 1BALANCE. Ik zag vrijwel direct resultaat; dat motiveerde enorm. Ik vond dat ik veel mocht eten. Ook waren de boodschappen super betaalbaar, dat vond ik erg fijn!”

Gezond afvallen in Groningen


Gezond en toch snel afvallen
Makkelijke, gezonde weekmenu’s met zes eetmomenten per dag (mét brood, aardappelen, pasta en rijst)
1-1 coaching in onze praktijk in Groningen
Voor volop energie
Gedeeltelijke of volledige vergoeding als je aanvullend verzekerd bent

Plan nu je gratis adviesgesprek en start direct met afvallen!

Adviesgesprek

Hoe ziet een adviesgesprek eruit


Het adviesgesprek vindt plaats in onze praktijk aan het Hereplein 3 in Groningen. Hierbij komt het volgende aan bod:

 

    • Kennismaking met je gewichtsconsulent (Lorraine, Menke of Ellis)
    • Bespreken van je doelen
    • Advies welk programma het beste bij je zou passen
    • We zoeken de hoogte van je vergoeding uit
    • Weging en meting vetpercentage

gezond afvallen met 1balance groningen

Voordelen

Voordelen van een afvaltraject bij 1BALANCE

 

Weekmenu’s op maat

Je krijgt op maat gemaakte weekmenu’s, afgestemd op jouw doelen en voorkeuren. Hiermee boeken we supersnel resultaat!

 

Afvallen met normaal eten

Bij ons volg je geen streng dieet en neem je geen repen of shakes. Je kunt gewoon met de pot mee eten, waardoor het ook op lange termijn goed vol te houden is!

 

Elke twee weken coaching

Je hebt elke twee weken een 1-1 afspraak met je eigen gewichtsconsulent. Samen gaan we aan de slag om je doelen te behalen

Vergoeding vanuit je verzekering vaak mogelijk

We werken met gecertificeerde gewichtsconsulenten, waardoor vergoeding uit de aanvullende verzekering vaak deels of volledig mogelijk is. We zoeken dit graag voor je uit!

Onze programma's

Onze programma’s

Weekmenu's op maat

Zonder 1-1 coaching

€ 79,- p/m
✔ Elke week een op maat gemaakt menu
✔ Handige boodschappenlijst
✔ Maandelijks weegmoment
✔ Toegang tot de besloten Facebook coachingsgroep
✔ Tot 100% vergoeding uit de aanvullende verzekering
Plan je gesprek

Ticket to health

Ons meest gekozen traject

€ 119,- p/m
✔ Elke week een op maat gemaakt menu
✔ Handige boodschappenlijst
✔ Elke 2 weken 1-1 coaching in de praktijk
✔ Toegang tot de besloten Facebook coachingsgroep
✔ Tot 100% vergoeding uit de aanvullende verzekering
Plan je gesprek

PREMIUM ticket

Inclusief bootcamp

€ 129,- p/m
✔ Elke week een op maat gemaakt menu
✔ Handige boodschappenlijst
✔ Elke 2 weken 1-1 coaching in de praktijk
✔ Toegang tot de besloten Facebook coachingsgroep
✔ Inclusief onbeperkt bootcamp in het Noorderplantsoen (di, do en za)
✔ Tot 100% vergoeding uit de aanvullende verzekering
Plan je gesprek

Géén shakes of dieten


Bij ons staat je gezondheid voorop. We werken daarom niet met shakes, repen of strenge dieten. De eerste kilo’s verlies je hiermee vaak supersnel, maar het is op lange termijn niet vol te houden en zorgt er uiteindelijk alleen maar voor dat je meer aankomt. Maar liefst 98% van de mensen is na een jaar zwaarder dan voordat ze met het dieet begonnen!

Gezond afvallen 


We helpen je je eetpatroon aanpassen voor echt gezond afvallen. Dit doen we door weekmenu’s op maat te maken, afgestemd op jouw voorkeuren. Hierbij heb je zes eetmomenten per dag zodat je nooit honger hebt en het menu goed vol te houden is. Daarnaast gaat het niet alleen maar om calorieën tellen, maar om een gezonde balans tussen koolhydraten, vetten en eiwitten. We kijken samen naar je eetpatroon en gaan op zoek naar verbeterpunten. Ook bespreken we wat je ab-so-luut wilt blijven eten (je favoriete reep Tony bijvoorbeeld) en wat je eventueel wel kunt schrappen. Gezond afvallen is de enige manier om ook op lange termijn resultaat te behouden. Plan nu je gratis adviesgesprek en start direct met afvallen!

Gewichtsconsulenten

Gewichtsconsulenten 1BALANCE Groningen


Tijdens het traject krijg je je eigen gewichtsconsulent waarmee je elke twee weken een gesprek hebt. Samen helpen we elke maand tientallen mensen naar hun streefgewicht.

Lorraine

Ik ben Lorraine, 33 jaar en oprichtster van 1BALANCE in Groningen. Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het kan zijn om gewicht te verliezen en de kilo’s er af te houden. Ik was zelf jarenlang ruim 15 kilo zwaarder. Ondanks vele afvalpogingen lukte het me nooit om de kilo’s er af te houden. Pas toen ik me echt in voeding ging verdiepen leerde ik hoe belangrijk een goede balans tussen koolhydraten, vetten en eiwitten is en welke factoren enorm belangrijk zijn als je af wilt vallen. Hiermee heb ik een methode ontwikkeld waarmee we elke maand vele mensen helpen afvallen. We gebruiken hierbij op maat gemaakte weekmenu’s die volledig afgestemd worden op jouw lichaam. Plan nu je gratis adviesgesprek voor meer informatie!

lorraine, begeleider gezond afvallen leeuwarden

Menke

Mijn naam is Menke Knol, ik ben 26 jaar oud en werkzaam als gewichtsconsulent. Ik weet dat gezond eten niet altijd mee valt als je een druk leven hebt. Je hebt weinig tot geen tijd om te koken en bent dan sneller geneigd om voor een snelle hap te kiezen. Dit heeft niet alleen invloed op je gewicht, maar ook op hoe je je voelt. Je bent sneller moe, slaapt minder goed en hebt vaak weinig energie. Je mindset speelt hierbij een belangrijke rol; ik help je daarom niet alleen bij afvallen, maar geef ook praktische tips tegen emotie-eten, stress en eventuele andere zaken waar je tegen aan loopt. Plan nu een gratis adviesgesprek, ik help je graag verder!

dietiste emmen, menke van 1balance

Locatie 1BALANCE Groningen


Onze praktijk is gevestigd aan het Hereplein 3 in Groningen. Je kunt vlakbij parkeren maar we zijn ook per fiets goed bereikbaar!

WhatsApp Whatsapp ons je vraag!