Bootcamp in Groningen

Samen werken aan je gewicht, uithoudingsvermogen en kracht

Bij 1BALANCE bieden we wekelijkse bootcamp lessen in het Noorderplantsoen in Groningen. Samen met anderen train je niet alleen je conditie maar werk je ook aan de opbouw van spiermassa. Of je nu een beginnende sporter bent of al jarenlang traint: iedereen kan mee doen want je traint op je eigen niveau.

Bootcamp voor iedereen

Vind je het eng om weer te gaan sporten of twijfel je of je wel fit genoeg bent? Dat is niet nodig! Bij 1BALANCE bootcamp draait het niet om de snelste of sterkste zijn, maar om lekker bewegen en lol hebben in wat je doet. Bij ons vind je niet alleen maar fitgirls, maar vooral mensen die net als jij weer lekker fit willen worden. Ook als je nog niet zo getraind bent kan je dus mee doen. Aarzel niet en geef je nu op voor een gratis proefles! De bootcamp lessen worden elke dinsdagavond om 19:00 in het Noorderplantsoen in Groningen gegeven. We verzamelen bij 1BALANCE waar na afloop thee en vers fruit voor je klaar staat. Kortom, sportief én gezellig!

1 of 2 x per week bootcamp in Groningen

We bieden twee verschillende opties: 1 x per week bootcamp of 2 x per week bootcamp. De bootcamp lessen worden elke dinsdag- en donderdagavond gegeven in het Noorderplantsoen in Groningen. Je kunt zelf kiezen op welke dagen je deelneemt: met het abonnement van 1 x per week kan je bijvoorbeeld de ene week op dinsdag deelnemen aan de bootcamp les en de andere week op donderdag. Wil je graag op een snelle en leuke manier je gezondheid verbeteren en weer lekker fit worden? Meld je dan direct aan voor een gratis proefles. Wil je graag eerst meer informatie? Meld je dan hier aan voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Bootcamp 1 x per week

€ 24,00 per maand
* Wekelijkse bootcamples (dinsdag- of donderdagavond om 19:00)
* Locatie: Noorderplantsoen
* Werken aan conditie én kracht
* Drankje en vers fruit na afloop
* Maandelijks opzegbaar
Plan je gratis proefles

Bootcamp 2 x per week

€ 39,00 per maand
* Twee keer per week bootcamp (dinsdag- en donderdagavond om 19:00)
* Kleine teams
* Drankje en vers fruit na afloop
* Maandelijks opzegbaar
* Locatie: Noorderplantsoen
Plan je gratis proefles

Gratis proefles bootcamp in Groningen volgen?