Bootcamp Groningen

Voor meer uithoudingsvermogen en kracht

Bootcamp Training Groningen

Bij 1BALANCE verzorgen we bootcamp lessen voor bedrijven én particulieren in Groningen

Bootcampen in Groningen bij 1BALANCE

 

Bootcamp in Groningen is dé manier om snel fit en sterk te worden. Bij 1BALANCE verzorgen we drie keer per week bootcamp lessen in het Noorderplantsoen in Groningen. Samen met anderen werk je niet alleen je conditie maar werk je ook aan de opbouw van spiermassa. Of je nu een beginnende sporter bent of al jarenlang traint: iedereen kan mee doen want je traint op je eigen niveau. Bij 1BALANCE vinden we het belangrijk dat sporten ook vooral leuk is. Daarom vind je bij ons geen schreeuwende instructeurs, maar word je simpelweg gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen. Dit geeft je een extra steuntje in de rug als je bezig bent met een dieet, op een gezonde manier af wil vallen of gewoon fitter wil worden. Ben je op zoek naar de leukste club voor bootcamp in Groningen? Dan ben je bij 1BALANCE aan het juiste adres!

1x per week of onbeperkt bootcamp in Groningen


We bieden twee verschillende opties: 1 x per week bootcamp of onbeperkt bootcamp. De bootcamp lessen worden elke dinsdag- en donderdagavond (19:00) én zaterdagochtend (10:00) gegeven in het Noorderplantsoen in Groningen. Je kunt zelf kiezen op welke dagen je deelneemt: met het abonnement van 1 x per week kan je bijvoorbeeld de ene week op dinsdag deelnemen aan de bootcamp les en de andere week op donderdag. Met het onbeperkte abonnement mag je uiteraard op alle  dagen van de week komen bootcampen.

Gratis proefles


Wil je graag op een snelle en leuke manier je gezondheid verbeteren, een extra steuntje in de rug tijdens een dieet of een afvaltraject en weer lekker fit worden? Meld je dan direct aan voor een gratis proefles bootcamp in Groningen!

bootcamp in groningen met trainer charissa van 1balance

Bootcamp voor iedereen

 

Bij 1BALANCE bootcamp Groningen train je op je eigen niveau; als je nog niet zo fit bent kan je dus mee doen, maar ook als je al wat meer gevorderd bent. We doen veel circuitjes van bijvoorbeeld 1 minuut per oefening, waarbij je zelf het aantal herhalingen bepaalt. Echter word je hierbij wel gestimuleerd om alles uit jezelf te halen, zodat je met een voldaan gevoel de les kunt afsluiten. Dit is een goede manier om op een gezonde manier af te vallen of je conditie te verbeteren.
De bootcamp lessen worden elke dinsdag- en donderdagavond om 19:00 en op zaterdagochtend om 10:00 in het Noorderplantsoen in Groningen gegeven. We verzamelen bij de fietsenstalling voor restaurant Zondag waar we de les ook afsluiten.

bootcamp groningen

Bootcamp Groningen 1 x per week

€ 24,00 per maand
* Wekelijkse bootcamples (di of do avond om 19:00 of za om 10:00)
* Locatie: Noorderplantsoen
* Werken aan conditie én kracht
* Kleine teams
* Maandelijks opzegbaar
Plan je gratis proefles

Bootcamp Groningen onbeperkt

€ 29,00 per maand
* Onbeperkt bootcamp (di, do en za)
* Kleine teams
* Ervaren, leuke instructeurs
* Maandelijks opzegbaar
* Locatie: Noorderplantsoen
Plan je gratis proefles
bootcamp groningen

Bootcamp Groningen – praktische info


Bootcamp in Groningen gebeurt natuurlijk lekker in de buitenlucht! Tijdens de bootcamp les is het belangrijk dat je comfortabele kleding aan hebt die vies mag worden. Een deel van de oefeningen zal op de grond plaats vinden. Zo doen we bijvoorbeeld regelmatig push-ups, buikspieroefeningen en burpees. Vooral bij koud weer is het daarom fijn om handschoenen aan te hebben. De grond kan in de winter erg koud zijn! We raden je aan om kleding met laagjes te dragen zodat je bij warm weer één en ander uit kan trekken. Verder is het handig om een flesje water mee te nemen voor als je dorst hebt. In de winter vragen we je daarnaast om een lampje te dragen zodat je goed zichtbaar bent voor ander verkeer.

Bootcamp met materialen

 

Tijdens onze bootcamp lessen in het Noorderplantsoen in Groningen maken we altijd gebruik van verschillende materialen. Dit maakt trainingen niet alleen leuk maar ook super afwisselend. Zo trainen we bijvoorbeeld met de volgende materialen:

  • Battle ropes
  • Kettlebells
  • Dumbells
  • Medicin balls
  • Speed ladders

Bootcamp in Groningen – onze trainers

 

De bootcamplessen van 1BALANCE Groningen worden allemaal gegeven door ervaren bootcamp trainers. We trainen in kleine groepen zodat er altijd ruimte is voor individuele aandacht en vragen. Op dinsdag worden de lessen gegeven door Patrick, op donderdag en zaterdag door Charissa. Uiteraard ben je van harte welkom om eens gratis mee te trainen met de verschillende trainers. Je kunt dan zelf bekijken welke les het beste bij je past!

Gratis proefles bootcamp in Groningen volgen?

* Deelname aan de lessen is volledig op eigen risico

WhatsApp Whatsapp ons je vraag!